Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

Ne, pačiame medelyne nebuvau. Bet kai ieškojau, kas galėtų žemė paruošti vejai, skambinausi. Jie turi tokią gudrią "mašiną" būsimos vejos vietai tvarkyti, bet nuomos kainos kandžiojasi. Taip ir nesutarėm - patys kiek galėjom išsilyginom ir tiek. O šiaip tai tujas pirkom iš Juragių medelyno - lenkiškos, bet visai neblogos. Labai tikiuosi, kad visos prigijo...
Atsakyti
aš ten tik du medeliukus nusipirkau, tai nedaug sumokėjau ax.gif bet šiaip - netoli namų, tai smalsu buvo nuvažiuoti.

o derliaus kraitę prisižiūrėjau, tai vaismedžius galvojam iš žemaūgių sodų ir amšiejaus pirktis unsure.gif kada jau tuos vaismedžius sodinti? kokį rugpjūtį jau galima ruoštias? unsure.gif
Atsakyti
Maciau ir as nuoroda i ta medelyna....mane spygliuociai labiau domintu, ar yra ten? reiks nulekt pasiziureti.

Tiesa, muminuk, skambinau i darzeli, sake, tik liepa nedirs, o rugpjuti jau naujokeliu bus, tai pradesim ir mes.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 11, 12:24)
aš ten tik du medeliukus nusipirkau, tai nedaug sumokėjau  ax.gif bet šiaip - netoli namų, tai smalsu buvo nuvažiuoti.

o derliaus kraitę prisižiūrėjau, tai vaismedžius galvojam iš žemaūgių sodų ir amšiejaus pirktis  unsure.gif kada jau tuos vaismedžius sodinti? kokį rugpjūtį jau galima ruoštias?  unsure.gif

Mes vaismedzius pasisodinome jau pries gal 2 menesius, jau ir nuzydejo ir lyg vaisiu bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 06 11, 13:17)
Maciau ir as nuoroda i ta medelyna....mane spygliuociai labiau domintu, ar yra ten? reiks nulekt pasiziureti.

Tiesa, muminuk, skambinau i darzeli, sake, tik liepa nedirs, o rugpjuti jau naujokeliu bus, tai pradesim ir mes.

yra kažkokių spygliuočių, mes baltąją eglę pirkom ir dar kažką melsvą biggrin.gif

hm, tai kažkas pasikeitė dėl daržo vėl. na, tai mes tada rugpjūtį į savo daržą eisim smile.gif

----------------
vaismedžių pavasarį negalėjom sodinti, nes veją sėjom. balandėle, o kur pirkot vaismedžius?
Atsakyti
Mes irgi planuojam rudenį vieną kitą žemaūgį vaismedį pasisodinti. Reiks pradėti domėtis veislėmis.
Mūsų sklypas ribojasi su liepų eile, einančia horizontaliai Veiverių plentui. Bet vienoje vietoje, kur buvo senasis drenažas, yra tarpas. Tai su MB ginčijamės, ką į tą tarpą sodinti, kad su liepomis gražiai sutartų. Aš siūliau tiesiog alyvų skirtingų spalvų kelis krūmelius, bet MB nori tvirtesnio medžio. Jis žvalgosi į raudonlapį klevą, bet aš dar prisimenu senelių sodybą su didžiuliu klevu viduryje - tėvai kiekvieną savaitgalį šluodavo lapus, o po savaitės atvažiavę mes, vaikai, vis tiek galėdavom po čežantį geltoną kilimą, mums kelius siekusį, pabraidyti... Nors kita vertus, bus tų lapų ir nuo liepų - vis tiek reiks grėbti.
Atsakyti
AGI, kovok už alyvas wub.gif jau kaip gražu, kaip kvepia wub.gif mes iš brolio vieną dvarniaškinę parsivešime, kitoj kelio pusėj sodiname vis ax.gif jau auga ąžuoliukas, jaszminas ir kažkoks ro-iniais žiedais krūmelis.

AGI, specialiai tau pafotkinau smile.gif
user posted image
user posted image

daržo parodija, na, bet braškių ir žirnių vaikiui tikrai bus ax.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū, Muminuk. Aš kiekvieną rytą "pasveikinu" savo gėlytes ir vis pasvajoju, kad kada nors visokių augintinių turėsiu daugiau. O kol kas tik tujų gyvatvorę ir mažutėlį "čiobrelyną" papurenu, vazonuose susodintas gėlytes apeinu ir viskas.
Man alyvos irgi labai patinka. Vienintelė blogybė - jos leidžia daug atžalų. Bet žinau, kad yra kažkokios vengrinės alyvos, kurios mažiau žydi, bet už tai neleidžia atžalų.
Na. iki rudens dar turim šiek tiek laiko. Tikiuosi, susitarsim. Juolab, kad tarp liepų ir slyvukių atradau nediduką ąžuoliuką. MB siūliau kitą žiemą tas slyvutes išpjauti, kad neužgožtų mažylio ąžuolėlio ir globoti jį. Manau, kad kaukazinės slyvutės nėra labai vertingas medis ir dėl jų pjovimo nereikia gauti jokio leidimo. Gal kas susidūrėte?
Atsakyti
nea, dėl kaukazinių tikrai nereikia leidimo, jos gal kaip krūmai.
o alyvas juk genėti galima smile.gif
Papildyta:
nea, dėl kaukazinių tikrai nereikia leidimo, jos gal kaip krūmai.
o alyvas juk genėti galima smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

balandėle, o gal gali pasidalinti praktiškai pametinukių auginimo ypatumais? kaip su abiem buo, kai Ūla dar leliukas, o Saulėja visur lipa? g.gif mes pamąstom apie pametinukus, bet kažaip nelabai įsivaizduoju, kaip sužiūrėti įmanoma g.gif
Papildyta:
QUOTE(LaVil @ 2009 06 11, 13:17)

thumbup.gif darželis dirbs rugpjūtį, tai maniškis eis, tik liepą atostogausim. reiks kažkokios veiklos sugalvoti doh.gif užvakar jis man sako: nebenoriu čia gyventi, nėra draugų... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 17 birželio 2009 - 07:50
QUOTE(muminukas @ 2009 06 17, 07:51)
Labas rytas smile.gif

balandėle, o gal gali pasidalinti praktiškai pametinukių auginimo ypatumais? kaip su abiem buo, kai Ūla dar leliukas, o Saulėja visur lipa?  g.gif mes pamąstom apie pametinukus, bet kažaip nelabai įsivaizduoju, kaip sužiūrėti įmanoma  g.gif

Sveika,

na jei mastote tai ir pirmyn.... sunku auginti ne tik pametinukus bet ir su 7 metu skirtumu vaikus. Siaip nebuvo sunku fiziskai, gal moraliskai biggrin.gif , nes ir vienai dar demesio reikia ir kitai rupescio..... Sunkoka gal 1 metus, bet kaip dabar gerai, jos zaidzia kartu ,susisneka, protelis jug vienodas biggrin.gif biggrin.gif Ir siaip faina, dabar tais paciais drabuziais rengiu, tie patys zaislai, veliau bus tas pats darzelis, tik 1 m. grupe skirsis, veliau mokykla ir t.t. O del vienos lipimo kitos rekimo tai prisitaikai, pas mane visur varteliai kur negalima lipti (laiptai pvz.) ....... nu patariu tik tiek, jei norite vaikelio, tai negalvokite apie sunkumus, nes jie praeina ir lieka tik dziaugsmas. Man sunkiau susitvarkyti su 8 metu sunumi ir Sauleja kai jie kartu buna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandele1: 17 birželio 2009 - 09:36
na, mes irgi daugiau biškį negu pametinukus planuojame - noriu mažulį bent 8 mėnesius pati maitinti. nors sako, kad kitos ir pastojusios ddar kažkiek maitina.

dėl drabužių - kol kas tai pirmojo viskas antrajam daugmaž tinka, nes daugumą pasilikusi buvau, o abu pavasarį gimę smile.gif

o kokia jūsų mašina? vaikai visą galą užima? Nojus jau be kėdutės sėdi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 17 birželio 2009 - 09:56