QUOTE(LaVil @ 2009 06 10, 13:57)
turejom pradeti nuo geguzes, bet direktore informavo, kad birzeliui-liepai darzeli uzdaro atostogoms, tai pradesim rugpjuti.
O kaip is tiesu su tuo uzdarymu? kur atostogu metu vaikus dedat, gal jungia grupes, ar kaip?
kad liepą - rugpjūtį uždaro, maniškis dabar darže
anais metais darželis nebuvo uždaromas, o šiemet dėl krizės net 2 mėnesiams
tai liepą bus namie (realiai tai aš visą laiką namie, bet maniškis darželio vaikas, draugų daug turi), o rugpjūtį mėnesį eis į tirkiliškių. na, jei matysiu, kad nepatinka, pabus namie ir rugpjūtį. o šiaip tiems mėnesiams leido rinktis iš boružėlės, antanavos ir tirkiliškių.
Papildyta:
QUOTE(AGI @ 2009 06 10, 14:21)
Muminuk, gražūs baldeliai. Nors aš visada svajojau apie lengvesnius, gal kokius pintus, bet juk ne visoms svajonėms lemta išsipildyti...
O daržų foto mane labai labai domina. Įmeskite savo "šedevrus".
man irgi lengvesni patinka, bet neturim galimybės namo parnešti, tai mūsų baldai kiaurus metus lauke stovės, nebent kokį brezentą nesezonui pasiūsime
todėl ir rinkomės ąžuolinius.
gėda ir rodyti tą "daržą", bet pirmą kartą gyvenime darau...
dar gal rasiu.
Papildyta:
nu, čia dydis matosi. nes dabar jau pirmo sėjimo žirniai dideli, ankstyvosios braškės gražiai auga, yra salotų, nupieepusių pomidorų
Papildyta:
o čia a la spygliuočių kampelis, dar pilsime mulčio. išpeikė man jį, kad spalvos nesuderintos, bet tik du patikusius augalus pirkau, kiti nelabai patinka, bet dykai gauti