Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(muminukas @ 2009 06 10, 12:26)
mes tik Strėva supynes be čiuožyklos planuojame pirkti - ne tie plotai. o pas jus - ranča  blink.gif  thumbup.gif

kada pirkot? atveža ar atsivežti?

Na cia maniskis tuom uzsiiminejo, vakare paklausiu kaip ten ir kas ir kiek smile.gif O ranca tai kaimo turizmo sodyba "Graikine" (www.graikine.lt) . Prasome i svecius hi.gif .
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2009 06 10, 12:44)
Na cia maniskis tuom uzsiiminejo, vakare paklausiu kaip ten ir kas ir kiek  smile.gif O ranca tai kaimo turizmo sodyba "Graikine" (www.graikine.lt) . Prasome i svecius  hi.gif .

bigsmile.gif reikia išnagrinėti graikinę lens.gif fainas pavadinimas - kaip sugalvojot? (dar neskaičiau, tik užmečiau akį).

Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 10, 12:48)
bigsmile.gif reikia išnagrinėti graikinę lens.gif fainas pavadinimas - kaip sugalvojot? (dar neskaičiau, tik užmečiau akį).

Ten auga 100 -metis gal daugiau g.gif graikisku riesutu medis , laaaaabai didelis rolleyes.gif . Tai pavadinimas ir kilo nuo zodzio graikiskas, nors daugeliui atrodo nuo Garikija, be nieko bendro su tuo neturime biggrin.gif schmoll.gif . Siuo metu organizuojamas ten supermamu su trynukais dvynukais susitikimas liepos 25-26 dienomis, labai bus smagu ir paciai sudalyvauti ir kazka joms idomesnio suorganizuoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandele1: 10 birželio 2009 - 12:53
su nakvyne dvynukai trynukai bus?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 10, 13:10)
su nakvyne dvynukai trynukai bus?

Taip karsta.gif Tai turiu viska kuo patogiau suruosti, nes mamos nores pabendrauti, pailseti, o vaikai turi gerai bei komfortiskai jaustis. Bus labai smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai jau turėsit darbelio...

------------
va, o aš irgi šiemet daržą turiu. tai auga dviejų sodinimų žirniai, bando augti žemuogės ir vėlyvos braškės, auga ankstyvos braškės, dar salotų, rūgštynių ir pomidorų - šitiems sunkokai sekasi mastau.gif o rudenio žadam sodelį pasisodinti.

veją jau pirmą kartą mb nupjovė. bet kažkodėl tuo nuodu nepurškė, tai piktžolių doh.gif blink.gif bet tai dabar jau kažkada purkš.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 10, 12:51)
sveikos smile.gif

LaVil, jau vedi sūnelį į darželį?

turejom pradeti nuo geguzes, bet direktore informavo, kad birzeliui-liepai darzeli uzdaro atostogoms, tai pradesim rugpjuti. 4u.gif

O kaip is tiesu su tuo uzdarymu? kur atostogu metu vaikus dedat, gal jungia grupes, ar kaip?
Atsakyti
LaVil, skaudžią temą palietei. Mūsų berniokas visai noriai ėjo į Aleksoto darželį - mokyklą. Vienintelis blogumas, kad dažnai užpuldavo kosuliai, tai seneliai vieną kitą dienelę pailsėti leisdavo. Bet didelių problemų tikrai nebuvo - pats prašydavosi į darželį. O nuo birželio sujungė grupes, mūsiškės auklėtojos išėjo atostogų, o ir vaikų grupėje virš 20. Ir baigėsi mūsų sūnaitėlio meilė darželiui - ašaros, derybos jau iš vakaro, kad ryt neis į darželį, rytais vos ne iki isterijų... Kažkokia keista ta tvarka. Gerai, kam vasara - atostogų metas, o man per tuos 3 mėn. geriausiu atveju nusimato 1 savaitė atostogų. Tai kur vaiką dėti? Vienintelis išsigelbėjimas - seneliai, kurie ir savo darbų krūvas turėdami, vis tiek anūką pagloboja...
Juolab, kad mus ir vėl kosulys užpuolė. Jau net nežinau, kaip su juo kovoti. Pradėjau galvoti apie inhaliatoriaus pirkimą, gal kokį masažų kursą vaikui, druskų kambarį. Gal dar kokių pasiūlymų turite.
Muminuk, gražūs baldeliai. Nors aš visada svajojau apie lengvesnius, gal kokius pintus, bet juk ne visoms svajonėms lemta išsipildyti...
O daržų foto mane labai labai domina. Įmeskite savo "šedevrus".
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 06 10, 13:57)
turejom pradeti nuo geguzes, bet direktore informavo, kad birzeliui-liepai darzeli uzdaro atostogoms, tai pradesim rugpjuti.  4u.gif

O kaip is tiesu su tuo uzdarymu? kur atostogu metu vaikus dedat, gal jungia grupes, ar kaip?

schmoll.gif kad liepą - rugpjūtį uždaro, maniškis dabar darže mastau.gif

anais metais darželis nebuvo uždaromas, o šiemet dėl krizės net 2 mėnesiams doh.gif blink.gif tai liepą bus namie (realiai tai aš visą laiką namie, bet maniškis darželio vaikas, draugų daug turi), o rugpjūtį mėnesį eis į tirkiliškių. na, jei matysiu, kad nepatinka, pabus namie ir rugpjūtį. o šiaip tiems mėnesiams leido rinktis iš boružėlės, antanavos ir tirkiliškių.
Papildyta:
QUOTE(AGI @ 2009 06 10, 14:21)

Muminuk, gražūs baldeliai. Nors aš visada svajojau apie lengvesnius, gal kokius pintus, bet juk ne visoms svajonėms lemta išsipildyti...
O daržų foto mane labai labai domina. Įmeskite savo "šedevrus".

drinks_cheers.gif man irgi lengvesni patinka, bet neturim galimybės namo parnešti, tai mūsų baldai kiaurus metus lauke stovės, nebent kokį brezentą nesezonui pasiūsime mastau.gif todėl ir rinkomės ąžuolinius.

user posted image
gėda ir rodyti tą "daržą", bet pirmą kartą gyvenime darau... blush2.gif dar gal rasiu.
Papildyta:
user posted image

nu, čia dydis matosi. nes dabar jau pirmo sėjimo žirniai dideli, ankstyvosios braškės gražiai auga, yra salotų, nupieepusių pomidorų ax.gif
Papildyta:
user posted image

o čia a la spygliuočių kampelis, dar pilsime mulčio. išpeikė man jį, kad spalvos nesuderintos, bet tik du patikusius augalus pirkau, kiti nelabai patinka, bet dykai gauti blush2.gif
Atsakyti
Liepą ežerėlio aivorykštėje bus 5 proc. nuolaida. ant degalų, taip sakant doh.gif
Atsakyti
Muminuk, ačiū už nuotraukas. Smagu matyti, kaip augaliukai stiebiasi, o dar smagiau, kai salotą tiesiai iš daržo nuplauni ir ant stalo padedi... Mes kažkada dviračiais važiavom, tai Čapliko gatve važiuodama vis dairiausi, kuris čia Tavo namas, bet taip ir neatspėjau.
O aš savo "gėlyne" čiobrelius auginu, kelis krapus pasisėjau. Tikiuosi, kad kitais metais jau savo lysvę turėsiu. Vis Internete pasižiūriu į tų "aukštų" lysvių paveiksliukus, pasvajoju...
Atsakyti
aš jau pamiršau, kas kur gyvena blush2.gif tik Nivea žinau ax.gif

o niekas negyvenate žvalgų ir būrio gatvėse? nes būrio gatvėje gyvena šeima su trimis vaikučiais ir dar su vaikais, o žvalgų - su mergaite ir leliuku. jau visai meno keturmetis susibičiuliautų su kuo nors iš kaimynų vaikų ax.gif
Atsakyti