Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

AGI,

http://books.google....result#PPA59,M1

cia nuoroda i vos ne visa knyga-straipsni.....nezinau ar jums atidarys smile.gif

vargu ar pas mus galima tokius vaizdelius isgauti, nes daugumoje nuotrauku jau seni medziai, akmenys samanoti.... na, bet pasiziureti grazu, o jei dar su anglu kalba nesusipyke, tai galima rasti ir nurodymu su breziniais kaip susikurti toki grozi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 25 kovo 2009 - 16:29
Sveikos kaimynės,

Kazkada kalbėjom, kad pas mus nemazai buhalteriu, tai sakau gal yra kuri maisto ar gerimu pramonej dirbusi (gali buti ir ne buhaltere smile.gif )

jei yra, tai uzpildykit zemiau esančią anketa (nes stringu su savo magistriniu, nelabai kas atsakineja i anketas verysad.gif )

būčiau laaabai dėkinga 4u.gif

Anketa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 26 kovo 2009 - 15:27
sveikos visos kaimynes norejau cia ideti skelbimuka kad mano vyras su 5 vyru brigada greitai ir kokybiskai dengia stogus atlieka siltinimo darbus, montuoja gipsokartoni, tveria tvoras, stato karkasinius namus jei sudomino rasykit per AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes !!!
Na ir kur visos dingusios ???? Kas geresnio musu kraste ? Kas naujesnio ? Kas ka pasisodinome ir t.t.

smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
smile.gif Laba diena kaimyneles smile.gif cia jau seniai buvau 4u.gif Mes va pasigirsiu galu gale pavesine pasistatem ir geliu pasisodinome, negaliu atsidziaugti. O svarbiausia kodel rasau tai nepamirskit, kad si sestadieni berods 18val (reiktu skelbimu lentoj paziuret) yra kaimynu balius 4u.gif kaip visada kas met pirma birzelio sestad kad tik oras butu grazus tai bus linksma, nepamirskit ateiti su seimom, susipazinsit su visais kaimynais! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2009 06 03, 21:27)
smile.gif Laba diena kaimyneles smile.gif  cia jau seniai buvau 4u.gif  Mes va pasigirsiu galu gale pavesine pasistatem ir geliu pasisodinome, negaliu atsidziaugti. O svarbiausia kodel rasau tai nepamirskit, kad si sestadieni berods 18val (reiktu skelbimu lentoj paziuret) yra kaimynu balius 4u.gif kaip visada kas met pirma birzelio sestad kad tik oras butu grazus tai bus linksma, nepamirskit ateiti su seimom, susipazinsit su visais kaimynais! smile.gif

Sveikutes kaimynes 4u.gif
Siandien kaimynu svente 19val. kaip gaila, kad nedalyvausiu, kiek buvau tai patiko.
Tikiuosiu kurios nueisit tai papasakosit yspudzius mirksiukas.gif
Mes siemet pasistatem supyne su pavesine, o apie augalus ir geles tik pasvajoti, nes vaikai nuskabys, jau taip skina zalias uogas ir valgo kaip ti k nepastebim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Editukas35: 06 birželio 2009 - 14:08
QUOTE(balandele1 @ 2009 06 02, 17:58)
Sveikos kaimynes !!!
Na ir kur visos dingusios ???? Kas geresnio musu kraste ? Kas naujesnio ? Kas ka pasisodinome ir t.t.

smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

tikrai mūsų kampelis labai apmięs unsure.gif dėl sodinių tai pradėjom šiltnamį statyt biggrin.gif kiek vėlokai, bet kokių salotų ar ridikų dar pasisodinsiu thumbup.gif
nesenai įlindau į savvaldybės psl, tai mačiau, kad šiais metai numatytas Tehnikumo gatvės tecninis projektas (berods taip vadinasi), tai reiškia apie asfaltavimą tik pasvajot dar galim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga197733 @ 2009 06 03, 20:27)
smile.gif Laba diena kaimyneles smile.gif  cia jau seniai buvau 4u.gif  Mes va pasigirsiu galu gale pavesine pasistatem ir geliu pasisodinome, negaliu atsidziaugti. O svarbiausia kodel rasau tai nepamirskit, kad si sestadieni berods 18val (reiktu skelbimu lentoj paziuret) yra kaimynu balius 4u.gif kaip visada kas met pirma birzelio sestad kad tik oras butu grazus tai bus linksma, nepamirskit ateiti su seimom, susipazinsit su visais kaimynais! smile.gif

ojojoj....... kaip faina bigsmile.gif , tik as sodyboje prasedejau visa savaitgali. Gal kas buvo kaip ten vyksta tas balius bigsmile.gif . Tikrai buciau atejusi bigsmile.gif . Mes musu kampe neseniai buvome pasidare kaimynu baliuka, issineseme stalus i aikstele, sunestini pasidareme, tai su armonika balius baigesi apie 3 nakties thumbup.gif
O as bandau aplinka kieme susitvarkyti. Jau mini darza turiu: svogunu, krapu saltibarsciams ir ridiku salotoms rolleyes.gif Vaikam atvezeme ciuozyklele su nameliu mediniu, tik va jau 2-a savaite guli nesudeta, tai pykstu labai schmoll.gif Supyleme kalneli is zemiu tai mastau ka cia pasodinus ant jo, o pakolkas tai vaikai begioje pasiute ant jo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiktutės. Seniai čia bebuvau. Dėl to ir kaimynų balių pražiopsojau...
Balandėle, įmesk kokią nuotrauką. Taip smalsu Tavo daržą apžiūrėti. Aš irgi vis pasvojoju apie kokią pakeltą lysvelę, bet kol kas pas mus pievelė pirmame plane. Jau žemę susivolavom, kartą nupurškėm roundapu, bet nusprendėm dar palaukti - tegul po šio lietaus naujos žolės sudysta, jas dar kartelį nupurkšim, o tada jau sėsim veją. Tik baisu, kad karščiai užpuls. Ką gi, teks laistyti dažnai.
O naujienų pas mus ne tiek jau daug - MB terasą padarė, bet dar lauko baldų neturim, tai tik retsykiais prisiruošiam stalą ir kėdes iš kambario ištempti. Vis tiek smagu. "Gėlynas" mano labai mažutis, ten norėčiau tik daugiametes auginti. Už tai praėjusį savaitgalį Skyrupe pasinaudojom nuolaidom ir nusipirkom 3 šlifuoto betono vazonus - kubus, į kuriuos susisodinau žydinčias gėles. Džiaugiuosi nerealiai, bet pastebėjau, kad gėles skruzdėlės apniko. Reiks joms karą skelbti.
Tai tiek tų naujienų ant mūsų kiemo...
Atsakyti
sveikos smile.gif

seniai bebuvau čia. bet vienu metu apskritai buvau nuo kompo specialiai atitrūkusi - knygas skaičiau smartass.gif

tai va, su mokykla - š... nestatys jos mums verysad.gif cray.gif

su gatvių asfaltavimu kol kas taip pat š... dar seniau žadėdavo, o dabar jau net nebežada. į savivaldybę paskambinau, tai vos ne pusprote išvadino, kad krizės metu norim, kad mums gatves asfaltuotų...

su šviesoforu ant technikumo ir veiverių sankryžos taip pat š..., nors gavome mero atsakymą, kad artimiausiu metu ten planuojama įrengti šviesoforą doh.gif tai jau ir metai tikrai praėjo nuo tada, kai atsakymą gavom.

o kurioj vietoj kaimynų balius būva? nenuėjom šiemet, man gerklę skaudėjo, o mb patingėjo. tai čia tam Narsiečių parke, kur kūdra ir supynės yra? unsure.gif

LaVil, jau vedi sūnelį į darželį?
Papildyta:
beje, galbūt kas nors iš čia supynes pirkot? ax.gif

AGI, mes neseniai baldus įsigijome iš Ąžuoliniai lauko baldai. na, kiek mes ieškojome, tai geriausias kainos ir kokybės santykis buvo. nors... mb nėra labai patenkintas, jam kirvarpų per daug suvarpyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 10, 11:51)
beje, galbūt kas nors iš čia supynes pirkot?  ax.gif

Sveika,
siuo metu kieme turime sia konstrukcija nesurinkta http://www.vaivoryks...niu bajorkiemis

Sodyboje turime jau pastatyta sia http://www.vaivoryks...uoklemis Streva

Nsiskundimu neturiu , viskas kokybiska ir grazu smile.gif
va foto 4u.gif
[img=http://img268.imageshack.us/img268/2146/20090520003.jpg]
Atsakyti
mes tik Strėva supynes be čiuožyklos planuojame pirkti - ne tie plotai. o pas jus - ranča blink.gif thumbup.gif

kada pirkot? atveža ar atsivežti?
Atsakyti