Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(milima @ 2011 12 31, 01:36)
Laba  smile.gif
Kaip atgijo skyrelis, kai tiek kaimynu atsirado, smagu  smile.gif . As ir vis paziuriu kiek jau tu nauju gyventoju turim naujam name, tai daugeja  thumbup.gif , ir kaip man graziai ziurisi tie trys vezimukai  wub.gif
Stirna Liu, jei ne paslaptis kiek maziams buvo laiko kai i Tirkiliskiu darzeli uzrasei?

max pries 3 savaites biggrin.gif
Kita trynukų mama sakė, kad ten anksčiau su maišeliais lengva būdavo papulti, bet dabar kaip bendra eilė, tai neaiašku ką daryt.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 31, 09:58)
max pries 3 savaites  biggrin.gif
Kita trynukų mama sakė, kad ten anksčiau su maišeliais lengva būdavo papulti, bet dabar kaip bendra eilė, tai neaiašku ką daryt.

aš praktiškai tik gimusį užrašiau...nuo kada leisiit? dvejų ar pusantrų?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 31, 11:07)
aš praktiškai tik gimusį užrašiau...nuo kada leisiit? dvejų ar pusantrų?

nuo dviejų, bet užrašiau nuo 1,7 mėn. (palikau laiko pripratimui)
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 31, 10:25)
nuo dviejų, bet užrašiau nuo 1,7 mėn. (palikau laiko pripratimui)

tai nuo rudens? aš tiksliai ir nepamenu, lyg nuo rugsėjo. bet tada jam nė pusantrų nebus g.gif reiks pačiai pasitiksilnti. mano antrasis nepriprato... ttai kol kas namie su manim, pavasarį bus treji, vėl bandysiu leisti.
Atsakyti
Visas kaimynes su Naujais metais 4u.gif

QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 31, 10:58)
max pries 3 savaites  biggrin.gif

Aisku g.gif . Savo maziu tai uzrasiau i darzeli centre, tai kaip ir nuo 3 metu zygiuosim, bet su ateinanciu mazyliu ka reikes daryti nezinau, neaisku ar galesiu buti iki 3 metu namie, tai kaip ir lopselis reikalingas g.gif . Kazin ar dar galima rasyti i dvi vietas is karto g.gif ?
Atsakyti
as tai rekomenduoju "boruzeles" loipseli-darzeli.mes siemet jau paskutiniai metai.anksciau buvo paprasta papult jei uzrasai is anksto,kuo anksciau uzrasai,tuo daugiau galimybiu papulti.siaip tas darzelis dabar prasiplete-daugiau vietu bus.nes issikrauste pradinukai i didziaja mokykjla. apie tirkliskiu darzeli tai ne kokiu atsiliepimu girdejau,mano drauge leido dukra savo ten.tai tokia mano nuomone.
o del trinuku,tai as apakus-super! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milima @ 2012 01 03, 20:15)
Visas kaimynes su Naujais metais  4u.gif
Aisku  g.gif . Savo maziu tai uzrasiau i darzeli centre, tai kaip ir nuo 3 metu zygiuosim, bet su ateinanciu mazyliu ka reikes daryti nezinau, neaisku ar galesiu buti iki 3 metu namie, tai kaip ir lopselis reikalingas  g.gif . Kazin ar dar galima rasyti i dvi vietas is karto  g.gif ?

maximum į du galima - bet apskritai du, o ne du darželius, du lopšelius.
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2012 01 03, 21:31)
as tai rekomenduoju "boruzeles" loipseli-darzeli.mes siemet jau paskutiniai metai.anksciau buvo paprasta papult jei uzrasai is anksto,kuo anksciau uzrasai,tuo daugiau galimybiu papulti.siaip tas darzelis dabar prasiplete-daugiau vietu bus.nes issikrauste pradinukai i didziaja mokykjla. apie tirkliskiu darzeli tai ne kokiu atsiliepimu girdejau,mano drauge leido dukra savo ten.tai tokia mano nuomone.
o del trinuku,tai as apakus-super! 4u.gif

dabar lygiai taip pat - kuo anksčiau užrašai, tuo didesnė tikimybė papulti smile.gif Pirmiausia atsižvelgiama į prašymo padavimo datą, paskui įvaikinti/našlaičiai, trečias punktas broliai seserys jei lanko darželį, ketvirtas - šeimoje auga trys ir daugiau vaikų smile.gif
Atsakyti
kas rudenį be manęs ir AGI turės pirmokėlius? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 01 23, 15:04)
kas rudenį be manęs ir AGI turės pirmokėlius? ax.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanghai @ 2012 03 25, 09:36)

jūs irgi NArsiečiuos? kaip supratau, labiau link Garlės? važiuosi į Dobkevičiaus atviras duris?

LaVil, J rudenį į priešmokyklinę?
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2012 01 03, 20:31)
as tai rekomenduoju "boruzeles" loipseli-darzeli.mes siemet jau paskutiniai metai.anksciau buvo paprasta papult jei uzrasai is anksto,kuo anksciau uzrasai,tuo daugiau galimybiu papulti.siaip tas darzelis dabar prasiplete-daugiau vietu bus.nes issikrauste pradinukai i didziaja mokykjla.

o į kurią mokyklą leisi mažąją?
Atsakyti