QUOTE(4mamyte @ 2011 12 11, 23:09)
sveiki atsikrauste,siandien pravaziave matem,kad jau kqzkokia gyvybe isiziebus,geliu vazoneliu ant palanges pristatyta,vyras man parode-sako -ziurek,kazkas jau bnado gyvent sveikinam isikrauscius,linkim saugios ir geros kaimynystes
Sveiki,
aciu Ten tikriausiai musu gelytes matosi
Jau mes bandom gyventi, nors dar yra ka namuose pasikrapstyti. Bet gyvensim ir remontuosimes
smagu net nepastebesit kaip isikursit.maciau siandien ir tris vezimukus,ar jie irgi jusu?
QUOTE(Samsunge @ 2011 12 28, 23:07)
smagu net nepastebesit kaip isikursit.maciau siandien ir tris vezimukus,ar jie irgi jusu?
man rodos,jau du butai isikure.idomu butu suzinoti ar trie butai per du aukstus ?
QUOTE(4mamyte @ 2011 12 30, 21:06)
man rodos,jau du butai isikure.idomu butu suzinoti ar trie butai per du aukstus ?
butai per viena auksta, o tie vezimai musu
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 30, 20:14)
butai per viena auksta, o tie vezimai musu
visi trys? trynukai?
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 30, 20:37)
smagu tai jūs treti trynukai narsiečiuose vieni gyvena Technikumo g. kitų mamytė čia užsukdavo, tik niko nepamenu na, nebent jie tie patys, bet lyg skirtingi
Papildyta:
gal jau sakiau apie anuos trynukus
į darželį dar neinat?
QUOTE(muminukas @ 2011 12 30, 21:48)
smagu tai jūs treti trynukai narsiečiuose vieni gyvena Technikumo g. kitų mamytė čia užsukdavo, tik niko nepamenu na, nebent jie tie patys, bet lyg skirtingi
Papildyta:
į darželį dar neinat?
Papildyta:
į darželį dar neinat?
ne mums sausio 7 d. bus 10 men.
Aleksote dar vieni trynukai yra.
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 30, 20:52)
gausiai užderėję tai su mano mažuoju vienmečiai. į mokyklą ir daržą Kaune ar Garlėj galvojat?
[quote=muminukas,2011 12 30, 21:57]
gausiai užderėję tai su mano mažuoju vienmečiai. į mokyklą ir daržą Kaune ar Garlėj galvojat?
[/quote
galvok negalvojes - juk eiles yra uzrasiau i trikiliskiu (ar kazkaip pan. vadinasi) ir i aleksoto. bet gi moteris is svietimo sk. paskambino ir pasake, kad mazai tiketina jog papulsim tai va taip gerai nuteike.
[/quote
galvok negalvojes - juk eiles yra uzrasiau i trikiliskiu (ar kazkaip pan. vadinasi) ir i aleksoto. bet gi moteris is svietimo sk. paskambino ir pasake, kad mazai tiketina jog papulsim tai va taip gerai nuteike.
Laba
Kaip atgijo skyrelis, kai tiek kaimynu atsirado, smagu . As ir vis paziuriu kiek jau tu nauju gyventoju turim naujam name, tai daugeja , ir kaip man graziai ziurisi tie trys vezimukai
Stirna Liu, jei ne paslaptis kiek maziams buvo laiko kai i Tirkiliskiu darzeli uzrasei?
Kaip atgijo skyrelis, kai tiek kaimynu atsirado, smagu . As ir vis paziuriu kiek jau tu nauju gyventoju turim naujam name, tai daugeja , ir kaip man graziai ziurisi tie trys vezimukai
Stirna Liu, jei ne paslaptis kiek maziams buvo laiko kai i Tirkiliskiu darzeli uzrasei?