Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

sveiki atsikrauste,siandien pravaziave matem,kad jau kqzkokia gyvybe isiziebus,geliu vazoneliu ant palanges pristatyta,vyras man parode-sako -ziurek,kazkas jau bnado gyvent 4u.gif sveikinam isikrauscius,linkim saugios ir geros kaimynystes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2011 12 11, 23:09)
sveiki atsikrauste,siandien pravaziave matem,kad jau kqzkokia gyvybe isiziebus,geliu vazoneliu ant palanges pristatyta,vyras man parode-sako -ziurek,kazkas jau bnado gyvent 4u.gif sveikinam isikrauscius,linkim saugios ir geros kaimynystes 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveiki,

aciu smile.gif Ten tikriausiai musu gelytes matosi smile.gif
Jau mes bandom gyventi, nors dar yra ka namuose pasikrapstyti. Bet gyvensim ir remontuosimes smile.gif
Atsakyti
smagu 4u.gif net nepastebesit kaip isikursit.maciau siandien ir tris vezimukus,ar jie irgi jusu?
Atsakyti
QUOTE(Samsunge @ 2011 12 28, 23:07)
smagu 4u.gif net nepastebesit kaip isikursit.maciau siandien ir tris vezimukus,ar jie irgi jusu?

man rodos,jau du butai isikure.idomu butu suzinoti ar trie butai per du aukstus ?
Atsakyti
QUOTE(4mamyte @ 2011 12 30, 21:06)
man rodos,jau du butai isikure.idomu butu suzinoti ar trie butai per du aukstus ?

butai per viena auksta, o tie vezimai musu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 30, 20:14)
butai per viena auksta, o tie vezimai musu smile.gif

visi trys? trynukai?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 30, 21:36)
visi trys? trynukai?

aga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 30, 20:37)

smagu bigsmile.gif tai jūs treti trynukai narsiečiuose g.gif vieni gyvena Technikumo g. kitų mamytė čia užsukdavo, tik niko nepamenu g.gif na, nebent jie tie patys, bet lyg skirtingi g.gif
Papildyta:
gal jau sakiau apie anuos trynukus mastau.gif

į darželį dar neinat?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 12 30, 21:48)
smagu  bigsmile.gif tai jūs treti trynukai narsiečiuose  g.gif vieni gyvena Technikumo g. kitų mamytė čia užsukdavo, tik niko nepamenu  g.gif na, nebent jie tie patys, bet lyg skirtingi g.gif
Papildyta:
gal jau sakiau apie anuos trynukus mastau.gif

į darželį dar neinat?

ne smile.gif mums sausio 7 d. bus 10 men. smile.gif
Aleksote dar vieni trynukai yra.
Atsakyti
QUOTE(stirna_Liu @ 2011 12 30, 20:52)
ne smile.gif mums sausio 7 d. bus 10 men. smile.gif
Aleksote dar vieni trynukai yra.

gausiai užderėję smile.gif tai su mano mažuoju vienmečiai. į mokyklą ir daržą Kaune ar Garlėj galvojat?
Atsakyti
[quote=muminukas,2011 12 30, 21:57]
gausiai užderėję smile.gif tai su mano mažuoju vienmečiai. į mokyklą ir daržą Kaune ar Garlėj galvojat?
[/quote

smile.gif
galvok negalvojes - juk eiles yra smile.gif uzrasiau i trikiliskiu (ar kazkaip pan. vadinasi) ir i aleksoto. bet gi moteris is svietimo sk. paskambino ir pasake, kad mazai tiketina jog papulsim biggrin.gif tai va taip gerai nuteike.
Atsakyti
Laba smile.gif
Kaip atgijo skyrelis, kai tiek kaimynu atsirado, smagu smile.gif . As ir vis paziuriu kiek jau tu nauju gyventoju turim naujam name, tai daugeja thumbup.gif , ir kaip man graziai ziurisi tie trys vezimukai wub.gif
Stirna Liu, jei ne paslaptis kiek maziams buvo laiko kai i Tirkiliskiu darzeli uzrasei?
Atsakyti