Klausykit, o Jonuciu mokykla - cia ta kur Garliavoj prie gimnazijos?
QUOTE(LaVil @ 2011 09 08, 18:02)
Klausykit, o Jonuciu mokykla - cia ta kur Garliavoj prie gimnazijos?
nesu tikrai, bet jonučių mokykla kažkur prie pirmos iki, nuo Kauno važiuojant.
Jonučių mokykla yra pasukus į kairę (važiuojant nuo Kauno į Garliavą) prie pirmo šviesoforo. Jei neklystu, tai Vasario 16-osios gatvė. Ant kampo ten maisto parduotuvė, anksčiau buvo "Gerūta" ar pan., dabar "Euromarket".
Aš irgi noriu sužinoti, ar šiais metais priėmė visus norinčius, ar tik iš mokyklai priklausančių Garliavos gatvių. Pas mus beveik visi kaimynai iš Garliavos, tai vaikų gyvenamąją vietą deklaruoja pas senelius. Bet dabar kai visur vaikų mažėja, tai gal ir ten priims visus norinčius, juolab kad mokykla pasidarė tik dešimtmetė.
Aš irgi noriu sužinoti, ar šiais metais priėmė visus norinčius, ar tik iš mokyklai priklausančių Garliavos gatvių. Pas mus beveik visi kaimynai iš Garliavos, tai vaikų gyvenamąją vietą deklaruoja pas senelius. Bet dabar kai visur vaikų mažėja, tai gal ir ten priims visus norinčius, juolab kad mokykla pasidarė tik dešimtmetė.
AGI, neseniai buvau kirpykloje, tai kirpėja laukė 08 25, kad sužinotų, ar dukra pateko į jonučių mokyklą
o apie Dobkevičiaus, Julijanavos nesvarstot?
susirinkimas tikriausiai ne kitą, o dar kitą savaitę
QUOTE(muminukas @ 2011 09 09, 08:40)
Tai kad susisiekimas su Julijanavos mokykla tragiškas. Jau tada geriau į Centrą kur nors. O ir atsiliepimai apie šią mokyklą ne kokie. Kita vertus, laikausi nuomonės, kad nuo paties vaiko ir nuo konkretaus mokytojo labai daug priklauso.
O kur yra Dobkevičiaus net ir gerai nežinau.
Jei niekas nepasikeis, tai vyresnėlį į pirmą klasę išleisiu dar būdama namie su mažuoju. O paskui jau tikrai nebus sąlygų, kad jį vežiotume ir visur už rankutės vedžiotume. Teks savarankiškam būti. Už tai ir galvoju apie arčiau prie namų esančią mokyklą.
O dėl darželio, tai apsisprendėm nieko nekeisti. Kažkaip labai jau keistai atrodo, kai pavaduotoja patikina, kad yra laisvų vietų grupėje, o savivaldybė skelbia, kad grupės perpildytos.
Agi, Dobkevičiaus yra šalia Aleksoto funikulieriaus. google įvesk, jie turi mokyklos tinnklalapį. ir SM yra tema apie ją.
Papildyta:
AGI, Dobkevičiaus
aš pirmais metais irgi vežiosiu į mokyklą, antrą sūnų - į darželį tuo pačiu. kol kas svarstau, kad leisiu į Dobkevičiaus, nes ji turi prailgintą grupę... žiemą iš Tirkiliškių man tas vaikas per pusnis neparklampos mus gi nuolat užpusto
be to, būrelių daug Dobkevičiaus mokykloje - na, neprivežiojame mes saviškio... jis tike visko nori, o laiko trūksta...
Papildyta:
AGI, Dobkevičiaus
aš pirmais metais irgi vežiosiu į mokyklą, antrą sūnų - į darželį tuo pačiu. kol kas svarstau, kad leisiu į Dobkevičiaus, nes ji turi prailgintą grupę... žiemą iš Tirkiliškių man tas vaikas per pusnis neparklampos mus gi nuolat užpusto
be to, būrelių daug Dobkevičiaus mokykloje - na, neprivežiojame mes saviškio... jis tike visko nori, o laiko trūksta...
QUOTE(jonas_lt @ 2011 08 12, 13:35)
Jo tam pačiam
planuojam isikelti lapkričio mėn.
Turim vieną 6metį ir porele dvynuku 9 mėn.
planuojam isikelti lapkričio mėn.
Turim vieną 6metį ir porele dvynuku 9 mėn.
tame name ir trynukai gyvens linkėjimai 5 butui
QUOTE(jonas_lt @ 2011 12 03, 23:25)
pravaziuoju kasdien pro jusu namus,tikrai dar nekvepia persikelimu nors labai smagu stebet kaip darbai sparciai vyksta.aciu die,mums jau praeitis.maciau,kad 2 butai remontuojami.o ar jau visi ispirkti ar dar yra laisvu?
QUOTE(4mamyte @ 2011 12 04, 18:56)
pravaziuoju kasdien pro jusu namus,tikrai dar nekvepia persikelimu nors labai smagu stebet kaip darbai sparciai vyksta.aciu die,mums jau praeitis.maciau,kad 2 butai remontuojami.o ar jau visi ispirkti ar dar yra laisvu?
dar du butai laisvi, jei neklystu mes planuojam ateinancios savaites pabaigoje keltis gyventi
absoliučiai neįsivaizduoju, kur Narsiečiuose daugiabučiai ar čia kažkokie koteedžai?