Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

LaVil, gal jau atėjot pas didžiukus?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 07, 15:36)
LaVil, gal jau atėjot pas didžiukus?

Taip taip jau didziukuose wink.gif o jus kartais ne siais metais baiget?
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 09 07, 18:49)
Taip taip jau didziukuose wink.gif o jus kartais ne siais metais baiget?

tai per susirinkimą gal pasimatysim. maniškis priešmokyklinukas šiemet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 07, 20:13)
tai per susirinkimą gal pasimatysim. maniškis priešmokyklinukas šiemet smile.gif

O, gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 09 08, 10:29)
O, gali buti  smile.gif

tu važiuosi? aš norėčiau pati ištaikyti, o ne mb leisti. tai jei būsiu, būsiu akiniais raudonais rėmeliais ir su leliuku tikriausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 08, 12:10)
tu važiuosi? aš norėčiau pati ištaikyti, o ne mb leisti. tai jei būsiu, būsiu akiniais raudonais rėmeliais ir su leliuku tikriausiai biggrin.gif

O kada susirinkimas? ar jau nustatyta data? as kai pati vaiko nevezu, tik MB, tai atitrukus nuo realybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2011 09 08, 11:59)
O kada susirinkimas? ar jau nustatyta data? as kai pati vaiko nevezu, tik MB, tai atitrukus nuo realybes smile.gif

dar ne, bet gb kitą net savaitę. tai aš tau parašysiu, kai sužinosiu. nes pas mus panaši situacija su realybe biggrin.gif dėl to ir noriu pati dalyvauti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 08, 13:19)
dar ne, bet gb kitą net savaitę. tai aš tau parašysiu, kai sužinosiu. nes pas mus panaši situacija su realybe biggrin.gif dėl to ir noriu pati dalyvauti.

ooooo ! buciau labai dekinga jei pranestum i az, nes kita savaite MV isvaziuoja i komandiruote, tai nezinau ar justas i darzeli eis nuo treciadienio...
Atsakyti
Oi kaip smagu, kad čia užsukau - maniau, kad tema visai apmirusi, o Jūs čia sėkmingai bendraujate.
Pagelbėkit - kaip priešmokyklinukų grupės Tirkiliškių darželyje? Svarstom savo dičkį pervesti į šitą darželį. Tiesiog būtų arčiau, patogiau. Dabar, kai nevažiuoju į darbą, tai man važinėti iki Aleksoto turgaus jau reikia specialiai.
Kiek vaikų grupėje? Kaip auklėtojos?
Kažkaip praėjusį pavasarį buvo visokių kitokių rūpesčių, be to, maniau, kad daugiau vaikų iš buvusios grupės eis į priešmokyklinę. Bet išėjo taip, kad vaikai tik dviese naujoje grupėje, auklėtojos pasikeitė, tai kaip ir neliko prasmės aukotis dėl kolektyvo, vaikų draugystės.
Kaip manot, ar verta pereiti vieniems metams į kitą darželį?
Atsakyti
AGI, aš tą patį svarsčiau, bet palikau vaiką senajame. tiesa, senųjų vaikų grupėje liko dvylika, ne taip ir mažai. ir vežioju specialiai rytais...
o vaiką planuoji į Jonučių mkl?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 09 08, 14:08)
AGI, aš tą patį svarsčiau, bet palikau vaiką senajame. tiesa, senųjų vaikų grupėje liko dvylika, ne taip ir mažai. ir vežioju specialiai rytais...
o vaiką planuoji į Jonučių mkl?

Planuojam į Jonučių mokyklą. Bent jau aplinkinių kaimynų vaikai visi ten eina ir ketina eiti. Vien iš mūsų gatvelės galo bus 3 pirmokai rudenį.

Dėl Tirkiliškių darželio dar pažiūrėjau į vaikų skaičių grupėse: vietų po 20, o vaikų nurodo 28 vienoje grupėje, kitoje - 23 ar pan. Jei tikrai taip, tai kur tie vaikai miega?

Muminuk, kaip Tau sekasi su leliais? Kaip Tu vežioji saviškį į darželį - leliuką tampaisi visur kartu, ar turi kokią pagalbininkę? Kiek pamenu, TB išvažinėja dažnai.
Aš kol kas "lepinuosi", nes MB šalia. Intensyviai ieško darbo, bet kol kas nieko doro nėra. Tai tveria tvorą, daug padeda man. Bet jei ir toliau taip, tai teks vėl jį kur nors išleisti, o tada jau reiks semtis patirties iš Tavęs, kaip Tu ten su tokia komanda eiliojiesi.
Atsakyti
aha, kol kas tampausi... paskui žiemą gal jau mb prašysiu vežiot, kai keliai slidūs. dabar dar vaikui leidžiiam ilgiau pamiegoti, nes mb 7h isvaziuoja, o aš vaiką tik žadinu 7.30-8 h.
pas mus nebus pirmokų. kaimynų berniukas jau antrokas bus, jis Tirkiliškių pradinę lanko.
o kaip su priėmimu - normaliai? nes kiek teko girdėti, iš rajono užpildo, tai miesto nelabai nori, t.y. rajono vaikams pirmenybė.
Atsakyti