Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(LaVil @ 2010 07 23, 10:13)
o kur galima butu pasiziureti ta el. sistema...ir idomu kaip su darzeliais, pvz..jei as nenoriu leisti i ta kur mum spagal gyv vieta priklauso..kai0 tada su automatiniu itraukimu?  g.gif

pabandyk gal per kaunas. lt... unsure.gif o norite į kitą pervesti?
Atsakyti
Del el.sistemos tai taip, MB sake mate, kad musiske yra ketvirta eilej Tirkiliskiu darzelyje 2011m. 4u.gif
Bet vis tiek manau, kad jei noresis, tai tikrai galesi leisti i kt darzely, nepriklausomai nuo gyvenamos vietos. Juk Lt gyvenam, db tik kalbos, kad pg gyvenama busta bus...bet kol jos isigalioja tai zinom pacios dar daug laiko praeina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 07 23, 17:55)
pabandyk gal per kaunas. lt...  unsure.gif o norite į kitą pervesti?

ne ne, ziurint i ateiti, kaip tik noreciau antra i ta pati leisti, tik jis mums pagal gyvenamaja vieta nepriklauso, tai ir susimasciau g.gif na, reikes pasidometi labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2010 07 24, 08:44)
ne ne, ziurint i ateiti, kaip tik noreciau antra i ta pati leisti, tik jis mums pagal gyvenamaja vieta nepriklauso, tai ir susimasciau  g.gif na, reikes pasidometi labiau smile.gif

galima belekokius rašyti prašyme. nes man sakė, kad jei mano pasirinktuose daržuose nebus vietos, o kokiuose šančiuose tuo metu bus, gali pasiūlyti šančius doh.gif
tik kvailai, kad mūsų daržiukas be lopšio. o sistema iš viso - eilinis ekselis už 2 mln litų nupirktas. todėl mums teko nuo2011 rinktis lopšelį, o nuo 2012 - darželį. o pasirinkimai tik du.

oi, LaVil, kaip sveikinu bigsmile.gif tik dabar pamačiau liniuotę. rugsėjinuko lauki? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,įlendu su prašymuku pas jus smile.gif .Gal kuri žinot kas Kaune nuomoja nebrangiai 1kmb.butą su elementaria buitine technika(ypač reikalinga skalbimo mašina)?Mes iš Vilniaus,atsikeltume nuo rugsėjo 1d,kai vyrui prasidės studijos.Rajonas nėra labai svarbus,svarbu kad nebūtų pirmas aukštas ir dar kampinis butas.Pernai labai šalom su mažiuku,kuriam tuo metu nebuvo nei metukų.Dėl to norim šilto buto biggrin.gif .Jei turit/žinot kokių variantų,parašykit man į až,arba į emailu:daliciukas@gmail.com.Labai ačiū už pagalbą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 07 24, 10:16)
galima belekokius rašyti prašyme. nes man sakė, kad jei mano pasirinktuose daržuose nebus vietos, o kokiuose šančiuose tuo metu bus, gali pasiūlyti šančius doh.gif
tik kvailai, kad mūsų daržiukas be lopšio. o sistema iš viso - eilinis ekselis už 2 mln litų nupirktas. todėl mums teko nuo2011 rinktis lopšelį, o nuo  2012 - darželį. o pasirinkimai tik du.

oi, LaVil, kaip sveikinu  bigsmile.gif tik dabar pamačiau liniuotę. rugsėjinuko lauki?  bigsmile.gif

Vat man irgi gaila, kad tik nuo 3 metu priima, bet ka padarysi, uztad nedidelis darzelis. O kuri jus lopsiuka pasirinkot? kaip jums ten sekasi? Gal kur netoli jis randasi?

Del rugsejinuko, tai taip biggrin.gif ...laukiam broliuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 24 liepos 2010 - 14:00
mes pasirinkome Tirkiliškių lopšį, nes Boružėlė tik nuo 8 h, na, maximum nuo 7,30 priima... dar nelanko mažiukas, nuo 2 metukų eis. o nuo 3 metų į mūsų daržiuką smile.gif

tai tarp taviškių amžiaus skirtumas kaip tarp maniškių maždaug bus smile.gif
Atsakyti
Mes į lopšelį nėjom, bet, kiek žinau, Antanavos g. darželyje uždarinėja mokyklą ir formuoja lopšelinukų grupes. Mūsų "džigitas" keliauja į tą darželį ir visai patenkinti esame. Aišku, nuo Narsiečių iki jo pėstute nenueisi, bet jei darbas link Centro, tai visai pakeliui.
O gal kas girdėjote, kokia dabar situacija su Jonučių mokykla? Ar priima vaikučius iš Narsiečių tų gatvių, kurios arčiau Technikumo? Ar vis dar reikalauja gyvenamos vietos deklaracijos?
Atsakyti
AGI, tikrai nieko nežinau dėl mokyklos unsure.gif aš gal ir pasikartosiu, bet turbūt leisime į Tirkiliškių pradinę, o paskui į miestą mastau.gif unsure.gif

žinokit, man rodos, naujus trynukus mačiau unsure.gif dvi moterys vežė vienodus vežimus: vieno ir dvynukų. ir kiek įmačiau, vaikučiai vienodo amžiaus - lopšiukuose thumbup.gif
Atsakyti
2010-09-15
10-oji Aleksoto šventė

Aleksoto seniūnija ir bendruomenės centras maloniai kviečia į 10-ąją Aleksoto šventę, skirtą Žalgirio mūšio 600 metų jubiliejui paminėti. Šventė vyks rugsėjo 19 d. 14 val. VDU Kauno botanikos sode (Ž.E.Žilibero g. 6).

Šventėje dalyvaus Vytautas Didysis (D. Mazurkevičius), Lietuvos muzikos ir teatro akademijos Kauno fakulteto dėstytojos Sabinos Martinaitytės studentai, kurie atliks fragmentus įš V. Klovos operos „Žalgiris", tautinės muzikos ansamblis „Ainiai, šokio teatras „Gijelė", „Rondo" ir daug kitų atlikėjų.

Šventės metu vyks įvairios atrakcijos ir mini futbolo turnyras.

Aleksoto bendruomenės centras,

Aleksoto seniūnija

LaVil, jau turite brolį? ax.gif
Papildyta:
va, dar kas buvo:

Technikumo gyventojų dėmesiui

2010 m. liepos 21 d. 16.00 val. Aleksoto seniūnijos salėje (Veiverių g. 132) bus pristatomas Technikumo gatvės projektas ir jo sprendimo galimybės.Kviečiame dalyvauti Technikumo gatvės gyventojus ir visus suinteresuotus.
Maloniai kviečiame atvykti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 09 18, 12:42)

LaVil, jau turite brolį?  ax.gif

Dar siltai isitaises pilve nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2010 09 18, 12:01)
Dar siltai isitaises pilve  nestuke.gif

aišku smile.gif į liniuotę pažiūrėjusi nutariau pasidomėti ax.gif gal nori iki Svarstyklių palaukti.

ryt eisit į botanikos sodą? mūsų grupė lyg ir dainuos 14,30 ar 15,00 unsure.gif jeigu lis, tai be ryšio bus unsure.gif
Atsakyti