Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

Naujokė, nes neseniai prisiregistravau supermamose. O Narsiečiuose irgi ne taip seniai- rudenį du metai dar tik bus kaip gyvenam. rolleyes.gif
Šiaip tai įdomu, nes dešinė Dulksnio gatvės pusė priklauso kauno miesto savivaldybei, o kairė(manoji) priklauso Kauno rajono savivaldybei.
Atsakyti
Tai smailyte, tu jau ne naujoke jei pora meteliu gyveni Narsieciuose! smile.gif As tai viena koja i ikurtuves dar tik smile.gif O kur ta Dulskio g. g.gif ?
Mano tai Dragunu/Technikumo tai mes miestui priklausom. 4u.gif

Tiesa gal kas girdejo toki pliatka, apie tai, kad jei priklausot miestui, tai i Tirkiliskiu darzely patekti vaikui daugiau galimybiu, nei gyvenant tuose paciuose Narsieciuose, bet jau pg registracija patenkanciam i Kauno raj.??? g.gif
Nes mano nuomone cia gryniausia nesamone. Sia info isgirdau is drauges kuri domejosi leisti i si darzely vaikiuka, tai jai taip pasake. g.gif
Atsakyti
QUOTE(mulka5 @ 2010 05 06, 15:50)

Mano tai Dragunu/Technikumo tai mes miestui priklausom.  4u.gif

tai mes podažniai pro šalį su vežimuku praeiname ax.gif
Papildyta:
dėl darželio - taip yra dėl to, kad apskritai iš Kauno sunkiau į rajono patekti ir atvirkščiai.
Atsakyti
O tai kur jūs muminukai gyvenat?
O Dulksnio gatvė tai randasi už Sprangausko.Prieš Sprangausko eina lyg Petruičio. vienu žodžiu iki Garliavos ženklo kokia 500 m. mano trečiokas berniukas į Jonučių mokyklą pėsčias nuvaro biggrin.gif
O į darželį tai Jonučiuose užrašiau kai mergytei 2 mėn buvo, nes jau kai mes registravomės į lopšį, tai jau 20 vaikų buvo užrašyti.
Atsakyti
mes netoli Technikumo g., dar Kaune smile.gif o kiek jam pėsčiomis iki mokyklos? mes tikriausiai į Tirkiliškių pradinę iš pradžių leisime.
Papildyta:
labai be ryšio, kad keliai nesutvarkyti, pvz., mes su vežimuku čia vietoj po kvartaliuką sukinėjamės, į kitą pievos pusę net neiname, nes bvyčio kryžiaus gatve žiauriai laksto mašinos schmoll.gif
Atsakyti
Muminukas, greiciausiai musu vaikai kartu keliaus i Tirkiliskiu darzely. drinks_cheers.gif Jei neapsirinku nuo 2011 leisi,taip? 4u.gif
Mes nuo 2011/09, nes kaip tik maniskei sueis 2 metukai ir menuo.
O del Technikumo g.tai taip su svaria masina geriau nevaziuot. g.gif Gerai, kad nors palygino, ne tiek duobiu dabar.

O siaip tai rajonas labai pelketas...su vezimu po lietaus geriau nesivezint. schmoll.gif
Atsakyti
niu, planuojame nuo 2011, jei planai nepasikeis smile.gif jūsų namas visai naujai pastatytas , ania?

mašiną nuplauni, po dienos tokia pati doh.gif
Atsakyti
Mums iki mokyklos dar pora metų, jei ne daugiau (vaikas prieš pat Kalėdas gimęs, tai pagal įstatymą jam tais kalendoriniais metais sueina 7, bet pats toks mažiukas, smulkus, tai jaučiu pratempsim dar metelius). Kol kas galvojom apie Jonučių mokyklą, nors ten papulti ne taip paprasta. Bent jau dabar. Bet gal kaip nors pavyks.
Muminuk, o kurioje tiksliai vietoje ta Tirkiliškių pradinė? O gal apie ją žinai ką nors?
Nors šiaip tai man pati mokykla nėra taip svarbu, svarbiau, kad mokytoja mylėtų savo darbą ir vaikus.
Prisiminiau - mokykla visai šalia darželio. Juk ten balsuoti ėjome. Dabar žinau. Bet nuo namų atstumas turbūt toks pat, o gal dar ir toliau, nei iki Veiverių plento. Tik tiek, kad autobusu vieną tokį mažiuką baisu paleisti. Na, dar turim gražaus laiko pagalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGI: 07 gegužės 2010 - 19:57
Iki mokyklos tolokai, eina apie 35-40 minučių.Bet vistiek gerai, kad pats gali nueiti, nes kai dirbau, tai gi nieks iš darbo neišleidžia parsivežt. Į Jonučių mokyklą mums pagal gyvenamą vietą priklauso. Reformos vyksta, lyg bus tik aštuonmetė, o po to tęs mokslus Lukšos gimnazijoj.
Tai ir į darželį rajone užsirašiau, nes mieste tai nedeklarauoti.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2010 05 07, 19:53)
Na, dar turim gražaus laiko pagalvoti.

sakai? mastau.gif o man jau kaip tik atrodo, kad TIK 2 metai iki pirmos klasės beliko unsure.gif
man taip pat baisiausia, kad nereiktų važiuoti autobusu pirmokėliui. apie tirkil. mokyklą nieko nežinau, tik pasiskaitau supermamoje, dar jų pačių puslapį. iš tiesų svarbiausia pirmoji mokytoja, žiūrėsim, kokia bus. nors net nežinau, kaip vertinti, gera ar nelabai bus unsure.gif o po 4 klasių tikriausiai į centrą teks važinėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 05 07, 13:07)
niu, planuojame nuo 2011, jei planai nepasikeis smile.gif jūsų namas visai naujai pastatytas , ania?

mašiną nuplauni, po dienos tokia pati doh.gif

Taip, naujai pastatytas 4u.gif
O masinos geriau ir neplaut, kai pavazineji tokiais keliais doh.gif
Atsakyti
Laba ax.gif
Smailyte, visai smagu butu, tai kita savaite galim planuotis pasivazinejima ax.gif , tik reikia suzinoti kokie orai nusimato g.gif . Gal per az susirasom po savaitgalio mirksiukas.gif .
Atsakyti