Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

Sveiki kaimyneliai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ar darom savarankiskai savo akcija DAROM 2010 narsieciuose?
Yra nemazai vietu kurias gerai butu sutvarkyt mirksiukas.gif
Norintys dalyvauti prasom teirautis 869854166
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diola: 06 balandžio 2010 - 17:20
QUOTE(AGI @ 2010 03 23, 10:40)

Gal kuri turi žinių apie Technikumo gatvės likimą? Ar tie kelių metų senumo pažadai, kad ši gatvė dar 2010 m. bus išsasfaltuota, nedingo? Jau taip pabodo per duobes kratytis...

anaą savaitę skambinau į seniūniją, tai nežino, ar šiemet asfaltuos, bet bent jau iš sąrašų neišbraukta ax.gif

sveikos, pavasaris už lango į lauką gena bigsmile.gif vakar kaip tik pro AGI namus su mažuliu praėjome - labai kruopščiai susitvarkę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2010 04 06, 19:16)
Sveiki kaimyneliai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ar darom savarankiskai savo akcija DAROM 2010 narsieciuose?
Yra nemazai vietu kurias gerai butu sutvarkyt  mirksiukas.gif
Norintys dalyvauti prasom teirautis 869854166

ACIU 4u.gif ACIU 4u.gif ACIU 4u.gif
Visiems susirinkusiems kaimynams, kurie liko neabejingi ir sudalyvavo svaros akcijoj 4u.gif
Juk svariau gyventi-maloniau mirksiukas.gif 4u.gif
Keleta foto, zinoma dalyvavusiu buvo zymiai daugiau thumbup.gif

http://public.fotki....ola/darom-2010/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diola: 17 balandžio 2010 - 13:39
Muminuk, gal namus sumaišei, nes mums iki idealumo dar labai toli... Ir "Darom" nedalyvavom - MB dabar dirba ir savaitgaliais, o mažius kosėjo, tai taip ir užsilikom. O sekmadienį bandėm savo veją gaivinti - prieš kelias dienas aeravom, pabarsčiau sėklų, tai paskui plonu durpių sluoksniuku mulčiavom. Nežinau, kas iš to gausis.
Už tai Muminuko paskatinta pernai prikaišiojau visur krokų. Dabar žiedais džiaugiuosi. Gražiausi man baltai žydintys. Ir kitais metais mėginsiu daugiau koncentruotom "salelėm" sodinti, o ne išmėtyti po visą plotą. Vakar mačiau jau ir pirmoji tulpytė pražydo. Geri ryte arbatą ir grožiesi kad ir tuo vieninteliu žiedeliu... Tai vienas iš gyvenimo name privalumų. Bent jau man.
Tiesa, mano katilėlis po žiemos beveik išnyko - beliko tik viena kita silpnutė atžalėlė... Draugė kaip tik vasario mėn. padovanojo šiek tiek kitokį, pilnavidurį, katiliuką, tai mėginsiu sodinti buvusiojo vietoje. Bet matyt tos atvežtinės gėlytės, nors ir daugiametės, sunkiai pergyvena Lietuviškas žiemas.
Atsakyti
mastau.gif AGI, o tai jūsų porinėj ar neporinėj pusėj? jei neporinėj, su margomis kiemo dangos plytelėmis ar šiferiniu stogu? šian specialiai ėjau tikslintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 21, 16:23)
mastau.gif AGI, o tai jūsų porinėj ar neporinėj pusėj? jei neporinėj, su margomis kiemo dangos plytelėmis ar šiferiniu stogu? šian specialiai ėjau tikslintis ax.gif

Neporinėj pusėj prieš paskutinis gatvelėje namiukas. Iš vienos pusės tuščias sklypas, iš kitos - irgi toks pats tinkuotas tik modernesnis kaimynų namukas. Trinkelės tikrai margos. Ir prie gatvės akmenų krūvelė - vis neprarandu vilties kada nors turėti lauko židinį, galbūt net ir su vieta virti. Nieko nėra skaniau už ant "tikros ugnies" ruoštą valgį.
Bet ką mes čia rašinėjamės - užeik į svečius ir viskas bus aišku.
Atsakyti
AGI, niu, jeigu jūsų kiemas margomis plytelėmis ir geltonas namas, tai tada tikrai gražiai susitvarkę ax.gif

mb kažkodėl nenori lauko židinio, jam užtenka paprastos šašlykinės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 14, 18:24)
anaą savaitę skambinau į seniūniją, tai nežino, ar šiemet asfaltuos, bet bent jau iš sąrašų neišbraukta  ax.gif

Sveikos kaimynes, 4u.gif

Man irgi labai rupi ar isasfaltuos ir kada ta musu Technikumo gatvele. Bet dar svarbiau, gal kas girdejo, keliu eiliu ruosiasi ja daryti? unsure.gif Nes man pasieke info, kad keturiu!!! g.gif doh.gif O gyvenam prie pat jos! Tai jauciu ir stoteliu, ir siuksliu, o kas be ko tai DULKIU neisvengsim. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
sveika smile.gif

nius, skaičiau , kad 4 juostų bus, kažkaip su via baltika jungs unsure.gif
Atsakyti
Laikraščiai rašė, kad bus keturių juostų. Mulka5, bet manau, kad bet kuriuo atveju asfaltuota gatvė Jums mažiau kenks nei žvyruota... Na, nebent tai būtų jungtis su ViaBaltica, tuomet gal padidėtų mašinų srautas ir dėl to padaugėtų triukšmo, teršalų. Bet kuo toliau, tuo mažiau tikisi, kad iš viso kada nors ta gatvė bus išasfaltuota. Gerai kad bent jau greideriu pravažiavo, šiek tiek skaldos papylė - bent kelias savaites normaliau važinėsim. O paskui vėl tas pats...
Atsakyti
Jei kartais Milima reik kompanijos su leliuku pasivažinėti, tai galiu aš palaikyti.tik va turiu kios savaitė gale bakalaurinį priduot ir būsiu laisvesnė smile.gif
Papildyta:
Pamiršau prisistatyti, aš esu naujokė mamų klube iš Dulksnio gatvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyte @ 2010 05 04, 15:19)
Papildyta:
Pamiršau prisistatyti, aš esu naujokė mamų klube iš Dulksnio gatvės ax.gif

Sveika prisijungus. O naujokė, kad tik dabar forume "apsireiškei", ar tik dabar į Narsiečius atsikraustei?
Džiaugiuosi, kad mūsų būrelis gausėja. Gal ir tema sparčiau eisis. Kol kas tai taip "priešokiais" rašom, kai kuri nors užkabina visoms aktualią temą. Gal su laiku tai peraugs ir į kokį aktyvesnį bendravimą.
Atsakyti