Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(AGI @ 2009 09 23, 15:06)
Muminuk, mes nuo to žalio dar toliau per 3 namus - toks gelsvas "inkiliukas". Užeik kada, kai pro šalį eisi.
Ačiū už patarimus. Mėginsiu su tulpėm dar palaukti.

reiks atkreipti dėmesį ax.gif dažniausiai tiek toli nenueiname su vežimu, bet šiandien lydėjome iki autobuso žmones, tai praėjome.

dėl patarimų - viskas iš knygų, deja, ne praktika dar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 23, 16:10)
dėl patarimų - viskas iš knygų, deja, ne praktika dar  blush2.gif

Visos kartu praktikuosimės. Gal taip dar smagiau - sodinsime, kasime, gal paskui ir keistis ne tik informacija, bet ir augaliukais pradėsim. Pvz. pavasarį pasisodinau notrelę - gražiai ir ilgai žydėjo, bet toje vietoje netiko. Nusprendžiau iškasti, o sodinti neturėjau kur. Negi gyvą daiktą išmesi į konteinerį - sukišau kažkur po medžiais. O jei kas nors būtų norėjęs, tikrai galėjau padovanoti. Pavasarį pati pirkau Aleksoto turguje. Beje, daug augaliukų iš ten esu pirkusi - tiesiog pas tas tetulytes, kur nedideliais kiekiais prekiauja. Dar ir pasišnekam, pataria jos.
Atsakyti
aš kažkaip dar nelabai pažįstu Aleksoto turgaus, geriausiai tik tas vietas, kur šuniukai, ir dar žinau, kur namne duona prekiauja ax.gif nes viena tai nevažiuoju į Aleksoto turgų, man ten per daug mašinų blush-anim-cl.gif

AGI, o dabar našlaičių nesodini? aš galvoju, gal pasisodinti mastau.gif jei mb iki geležinkelio turgaus nuveš...

ir dar šilauogių labai noriu pasisodinti. beje, kitą savaitgalį lžūu bus paroda, tai labai tikiuosi nuvažiuoti.

niu, kai visko prisidaugins, tikrai bus galima keistis smile.gif
Atsakyti
sveikos,
jus man pasakykite i kokius ten maiselius jus desit tulpes dabar jas sodindamos rudeni. As apie tokius nesu girdejusi. Kokie privalumai taip sodinti?
Atsakyti
[URL= http://www.seklos.lt/index.php?id=87] http://www.seklos.lt/index.php?id=87[/URL]

čia pažiūrėk. privalumas - nereikia ieškoti svogūnėlių, be to, jie gilyn nelenda. skaičiau, kad tulpių svogūnai turi madą gilyn lįsti.
Atsakyti
Na, aš irgi dar tik "gėlininkė - teoretikė", bet manau, kad labai patogu tas pavasarines svogūnines gėles su visa pintinėle iškasti ir pernešti į kitą vietą, kad svogūnėliai baigtų augti. Juk paprastai nužydėjusios gėlės nepuošia gėlyno... Aš nepirkau tų pintinėlių, bet panaudojau kelis vazonus nuo kitų sodintų augaliukų, paprašiau MB, kad išpjaustytų daugiau skylių ir sukišau ten svogūnėlius.
Tiesa, nors dar ankstoka, bet vakar jau sukišau savo tulpes. Vienos rūšies sudėjau į tokį vazoną (nors gal bus ir kiek tankoka - 5 svogūnėliai, o vazonas mažesnis nei tie Muminuko nuorodoje, skirti 3 svogūnėliams), o kitas palaidas susodinau. Na, pavasarį matysim, kaip ten bus.
Atsakyti
AGI, o tb mielai aplinka užsiima? mb tai dievina žolę sad.gif

beje, meistriuko darbu net mb patenkintas, o jau jis labai priekabus. pasidomėjau dėl važiuoklės - tuo užsiima, taigi jei reikės telefoniuko, parašysiu į až smile.gif
Atsakyti
AGI, jūsų gal mašina bordinė? ax.gif

šiandien nusipirkau pasisodinau našlaičių. gal ir nelabai dera su gvazdikėliais, bet žydi, tai man ir gražu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 27 rugsėjo 2009 - 18:15
Muminuk, kokie gražūs, spalvingi žiedeliai. Man mama atidavė kelias palergonijas su daugybe pumpurų, bet kažin ar suspės jos pražysti iki šalčių... O šiaip tai naujų gėlių jau nesodinu - dabar mano "gėlyne" žydi tik katiliukas ir pora viržių.
Taip, Muminuk, MB "sunkvežimis" bordinis. Mašina kaip toj reiklamoj "bjaurus, bet nepaprastai naudingas". Per visas statybas ji sąžiningai atitarnavo - sunku būtų suskaičiuoti, kiek tonų ja pervežėm. Ir persikraustant iš buto ji buvo nepamainoma. Aš važinėju mažesne mašinyte, bet ir ta baiginėjasi. O po statybų mašinoms pinigėlių nelabai yra... Taigi, Muminuk, labai laukiu meistriuko tel.
Atsakyti
AGI, tai namo parsinešk pelargonijas ax.gif

nusiunčiau telefoniuką smile.gif o vakar važiavau kuopos gatve, mamą iki stotelės pavežus, tai mačiau tada jūsų namą, pats krašinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 24, 15:59)
http://www.seklos.lt/index.php?id=87] http://www.seklos.lt/index.php?id=87[/URL]

čia pažiūrėk. privalumas - nereikia ieškoti svogūnėlių, be to, jie gilyn nelenda. skaičiau, kad tulpių svogūnai turi madą gilyn lįsti.

aciu labai uz nuorodas, dabar zinosiu kaip galima svogunelius sodinti. Tikrai turetu buti patogu, nes taip ieskai knaisioji visur, nes aisku buni pamirsus kur konkreciai ana karta sodinai smile.gif
Atsakyti
ivarasa, aš dar ir vienkartiniu peiliu vietą žasižymiu, o ant peilio veislę užrašau ax.gif čia iš tulpių temų gudrybių prisigaudžiau.
Atsakyti