Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(muminukas @ 2009 09 17, 11:10)

beje, ten vakar aš su juodu švarku ir juodom puskelnėmis įsiveržiau, kai direktorė kalbėjo blush-anim-cl.gif maniau, kad apačioj susirinkimas.

hmm....nepastebejau, sedejau prie lango... ax.gif
Atsakyti
o kur ta anketa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 17, 16:05)
o kur ta anketa?  g.gif

Jei turikokiu klausimu rasyk jai i AZ biggrin.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif

tai va, atidaviau mašiną meistrui, namie sėdim. meistriukas Mimozos gatvėj dirba, tai ir kaip patikimą rekomendavo, ir namo pėsti parėjome, nereikėjo rūpintis, kad kažkas pargabentų.

tad užsiimu žū - pasodinau krokų į veją, persodinau amarilius, pasodinau narcizus, šiandien galutinai pelargonijas sutvarkysiu. labai orais džiaugiuosiu, pernai jau šildymą tokiu metu buvome įsijungę blink.gif

LaVil, tai mes tikriausiai visą savaitę daržiuke nepasirodysime sad.gif

Atsakyti
user posted image

Sveiki, bye1.gif
aš Laris ieškau naujų namų Kaune ir Kauno rajone sau, savo draugams, bei giminėms ir artimiesiems.
Truputį apie mane: vaikystę praleidau ekologiškame ūkyje. Esu skanus, didelis, tinku įvairiems patiekalams, netgi paprastai verdant nesubyru. Skusti mane taipogi yra labai paprasta, nes akučių pas mane labai nedaug.
Esu paprastas, malonaus būdo, nuoširdus, nereikalaujantis daug priežiūros.
Jei susidomėjai paskambink man sunglasses2.gif
mano telefonas ######
iki pasimatymo
Jūsų Laris
P.S. Jei priglausit mūsų daug, tai ant kuro patys susimesim
Atsakyti
Muminuk, kaip Tavo mašinytė? Gal jau sutaisyta? Noriu paklausti apie meistrą. Kokius darbus jis atlieka? Ar kokybiškai dirba?
Užkniso mane tie servisai - priėmėjas prižada kalnus ir sąskaitą išrašo kaip už kalnus, o meistrai nelabai ten ką padaro - išvažiuoji iš serviso ir vėl viskas barška. Sakau, gal susirasti kur kokį žmogelį, su kuriuo tiesiai tariesi į akis žiūrėdamas.
Jei Muminukas rekomenduos ir jei meistriukas tvarko ir važiuoklę, varysiu ir aš savo auto į Mimozos gatvę.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 21, 09:49)

LaVil, tai mes tikriausiai visą savaitę daržiuke nepasirodysime sad.gif

nu va.... unsure.gif

kaip reikalai su masiniuku?

Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 09 22, 08:07)
Muminuk, kaip Tavo mašinytė? Gal jau sutaisyta? Noriu paklausti apie meistrą. Kokius darbus jis atlieka? Ar kokybiškai dirba?
Užkniso mane tie servisai - priėmėjas prižada kalnus ir sąskaitą išrašo kaip už kalnus, o meistrai nelabai ten ką padaro - išvažiuoji iš serviso ir vėl viskas barška. Sakau, gal susirasti kur kokį žmogelį, su kuriuo tiesiai tariesi į akis žiūrėdamas.
Jei Muminukas rekomenduos ir jei meistriukas tvarko ir važiuoklę, varysiu ir aš savo auto į Mimozos gatvę.

dar nesutaisė, ten visą šoną reikia dažyti ar poliruoti doh.gif blink.gif tai kol kas laiką namie leidžiam... tai tik orai kol kas džiugina, vis ne namie sėdėti.

AGI, kai baigs ir mb apžiūrės, pasakysiu. dėl važiuoklės nežinau, atsiimdama užmesiu akį smile.gif
Atsakyti
Lauksiu atsiliepimų apie meistrą.
Muminuk, ar tik krokus susodinai, ar ir tulpes jau sukišai į žemę? Turiu dar keletą svogūnėlių tulpių ir labai nekantrauju juos susodinti. Tik kad pas mane gėlyno žemė prastoka, tai nelabai žinau, kas ten išaugs. Gal reiktų iš kaimo kokio perpuvusio mėšlo maišiuką parsivežti ir pakaišioti po augaliukais? Kol kas tręšiau tik mineralinėm trąšom. Tiesa, laiks nuo laiko kavos tirščius pilu į savo gėlyną. Tikrai žinau, kad kompostinėse kavos tirščiai labai pageidaujama "medžiaga", tai sakau, gal ir gėlynui nepakenks - tegul privilioja sliekus (tik ne kurmius...), kurie žemelę purentų, humusą gamintų. O tai maišeliais žemę pirkioti labai jau brangu.
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 09 22, 16:15)
Lauksiu atsiliepimų apie meistrą.
Muminuk, ar tik krokus susodinai, ar ir tulpes jau sukišai į žemę? Turiu dar keletą svogūnėlių tulpių ir labai nekantrauju juos susodinti. Tik kad pas mane gėlyno žemė prastoka, tai nelabai žinau, kas ten išaugs. Gal reiktų iš kaimo kokio perpuvusio mėšlo maišiuką parsivežti ir pakaišioti po augaliukais? Kol kas tręšiau tik mineralinėm trąšom. Tiesa, laiks nuo laiko kavos tirščius pilu į savo gėlyną. Tikrai žinau, kad kompostinėse kavos tirščiai labai pageidaujama "medžiaga", tai sakau, gal ir gėlynui nepakenks - tegul privilioja sliekus (tik ne kurmius...), kurie žemelę purentų, humusą gamintų. O tai maišeliais žemę pirkioti labai jau brangu.

man atrodo, kad tulpes neliapios geles, joms kazkokiu ypatingu salygu nereikia. Pas mus viena net pro betona augo ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 09 23, 08:55)
man atrodo, kad tulpes neliapios geles, joms kazkokiu ypatingu salygu nereikia. Pas mus viena net pro betona augo ...  doh.gif

oho blink.gif
šiaip rašo, kad tulpes dar pirmą ir antrą spalio dekadą galima sodinti, tai aš dar neskubu. ir aš ne paprastai kišiu, o į tuos krepšelius sudėsiu, jau narcizus taip susodinau unsure.gif

beje, AGI, o jūs toli nuo tokio žalio namo Kuopos g.? šiandien ėjom jūsų gatve ax.gif

o mašiniuką tik penktadienį popiet žada unsure.gif na, taip ir buvo sakęs, bet kažkaip norėtųsi anksčiau unsure.gif
Atsakyti
Muminuk, mes nuo to žalio dar toliau per 3 namus - toks gelsvas "inkiliukas". Užeik kada, kai pro šalį eisi.
Ačiū už patarimus. Mėginsiu su tulpėm dar palaukti.
Atsakyti