Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

mastau.gif o kuo vardu taviškis? šiaip mano Jonas didžiukuose, bet kažkaip man atrodė, kad daugiau nėra Jonų mastau.gif mes penktadienį nevedėme, tai galėjo atrodyti, kas susirgęs ax.gif

sveikatos ratas nete savo puslapį turi. ką aš žinau, nemažai ten žmonių, bet kol kas ant eilių neužtaikiau, abu kartus įėjau savo laiku, net truputėlį anksčiau. o ta klinika grynai tame pastate, kur biblioteka, bendra aikštelė su parduotuve.

yra bent dvi, jei ne daugiau šeimos gydytojos, maniškė Vilma Paškauskienė, tai gal net bendraamžės su ja esame. kol kas jokių rimtų bėdų neturėjau, tai net ir nežinau, ką daugiau papasakoti....

------------
aš vakar mašiną aikštelėje nubraukiau. pati kalta ir dar žiopla doh.gif niu, reikėjo man jau atgal važiuoti, ne į priekį - pačios žala mažesnė būtų. tai policijai 100 palikau ir dar taisysiu. tai kolega vietinį meistrą užrodė, prie tirkiliškių darželio. be mašinos bent 4 dienas teks būti, tai jau tada ir į darželį neisime... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 15 rugsėjo 2009 - 14:53
Maniskis Justinas, bet man atrodo dar vienas Justas yra... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVil @ 2009 09 15, 16:13)
Maniskis Justinas, bet man atrodo dar vienas Justas yra... mirksiukas.gif

pasiklausiu šiandien smile.gif
Atsakyti
išklausinėjau - su mano Jonu draugauja friends.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 15, 18:50)
išklausinėjau - su mano Jonu draugauja friends.gif

O geras! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Muminuk, neliūdėk dėl mašinos. Nesmagu, bet kartais taip būna... O pas tą meistrą reklama iškelta? Vakar dviračiais važiavom, tai matėm kelias reklamėles "automobilių remontas". Galvojau, kad reiks pasinaudoti. Maniškė mašinytė nuo Technikumo gatvės duobių baigia subyrėti... O techninė apžiūra jau po mėnesio. Vėl teks smarkiai piniginę paploninti. Apie naują mašiną jau net nesvajoju.
Vakar smagiai su dvirkom pralėkėm. Iš pradžių planavau viena važiuoti, bet paskui vaikas prisiprašė kartu, tai ir MB teko pėdalus paminti, nes tik ant jo dviračio yra kėdutė vaikui. Tiesa, gydytoja mane baigia įtikinti, kad nuolat pasikartojantis smarkus kosulys gali būti sukeltas kirmėlių. Tyrimais jų negali aptikti, todėl jokių tyrimų nedarė. Pasiūlė stebėti vaiką atidžiau (ar neskauda pilvelio, ar negriežia dantim, ar geras apetitas ir t.t.) ir valgyti česnakus, po truputį gerti pelyną. Bet nei vieno, nei kito negaliu įsiūlyti vaikui. Net nežinau, kaip čia toliau elgtis. O tas kosulys tikrai labai keistas - vakare užmigo ramiai, pernešėm į jo lovytę ir prasidėjo kosulys be sustojimo. Atsikėliau, persinešiau į savo lovą ir jau ėjau ieškoti "Ventolino", bet vaikas nustojo kosėti ir iki pat ryto nei karto nesukosėjo. Taip ir nesuprantu, nuo ko tie kosulio priepuoliukai. O kai kosti, tai net siaubas apima - be jokio sustojimo pusvalandį gali iškosėti. Nežinau, kaip elgtis ir kokių priemonių griebtis.
Atsakyti
taip, tas meistras turi iškabinęs reklamą. man jį kolega kaip gerą užrodė, o paskui paaiškėjo, kad jis pažįstamos brolis smile.gif

--------
hm, tai griežti dantimis gali dėl kirmėlių? maniškis su manmi pora naktų miegojo, tai girdėjau, kad lyg truputį griežia...
vargšiukas dėl kosulio... console.gif gal tikrai persirašykit į centro polikliniką. pvz. , ten kirmėlių tyrimus vietoje daro, maniškiui gerklės tyrimą padarė (tiesa, mokamas buvo). na, turi didelę bazę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 16 rugsėjo 2009 - 13:19
AGI, gal tikrai pasikonsultuokite su kita gydytoja, negali gi buti diagnoze..."gal turi kirmeliu"....mums irgi viena tokia sake "gal kirmeles, gal inkstai, o gal sinusites " ...ir tai per viena vizita blink.gif! Kol tetai mano nenuvezem, ji vaiku gydytoja, tik gaila, kad kitam mieste gyvena, tai iskarto pasake, kad bronchitas ir isisenejes, israse vaistuku ir po poros savaiciu vaikas pasveiko. Dabar kai isgirstu tokias nesamoningas diagnozes, net pikta pasidaro.

O gal ji kazkas alergizuoja toj vietoj kur lovyte pastatyta? ar patalyne? ar skalbimo milteliai g.gif

Del griezimo dantimis, tai visi dantimis pagriezia, tik mes patys to nejauciame, o vaiku nervu sistema jautresne, todel dazniau jie naktimis "groja".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaVil: 16 rugsėjo 2009 - 13:57
QUOTE(LaVil @ 2009 09 16, 13:56)

Del griezimo dantimis, tai visi dantimis pagriezia, tik mes patys to nejauciame, o vaiku nervu sistema jautresne, todel dazniau jie naktimis "groja".

niu, visko gali būti, maniškis toks jautrių nervų doh.gif
----------------

žiūrėkit, merginos, Floroje nenoriu labai dundukė pasirodyti - ar galima našlaites rudenį sodinti? unsure.gif
Atsakyti
LaVil, papasakok, ką per susirinkimą pasakojo. mūsų rytoj, bet nutariau neiti. pernai nė vieno susirinkimo nepraleidau, o šįkart nusprendžiau nesiplėšyti schmoll.gif mb išvykęs, su mažuliu nenoriu eiti į kolektyvą bacilų rinktis, tai nieko nenutiks, jei kartelį ir nenueisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 16, 17:38)
LaVil, papasakok, ką per susirinkimą pasakojo. mūsų rytoj, bet nutariau neiti. pernai nė vieno susirinkimo nepraleidau, o šįkart nusprendžiau nesiplėšyti schmoll.gif mb išvykęs, su mažuliu nenoriu eiti į kolektyvą bacilų rinktis, tai nieko nenutiks, jei kartelį ir nenueisiu ax.gif

Na visus esminius klausimus: mokesciai, darzelio gyvenimas.....botai biggrin.gif Turbut kaip visada...smile.gif
Direktore grazia kalba pasake, aukletojos apie vaikucius pakalbejo. Maciau, kad jums siandien susirinkimas smile.gif

Mes su vyru truputi nustebe, nes musiskis jau kelinta diena pats atsikelia ir sako, kad nori i darzeli, net teciui papusryciaut neleidzia, tipo "greiciau i darza".... blink.gif
Atsakyti
taip taip, toks jau tas darželis thumbup.gif

beje, ten vakar aš su juodu švarku ir juodom puskelnėmis įsiveržiau, kai direktorė kalbėjo blush-anim-cl.gif maniau, kad apačioj susirinkimas.

mūsų šiandien, bet neisiu. ai, nenoriu per galvą verstis - mb išvykęs, mama važiuos į ligoninę, nes turim tokį merdintį dėdę, tai dienomis nuolat jau prie jo kas nors būva.
bet gerai, kad sutarėmte kanc. priemonėms mestis pinigus, tikiuosi, ir mūsų grupė taip sutars.
Atsakyti