širšė ir namie galėjo įkąsti, čia jau nenusaugosi...
botus nusinešę? aš nunešiau botus, kad rytais į lauką eitų su botais, kol rasa dar.
o šiaip smagu, kad greitai pritapo
QUOTE(muminukas @ 2009 09 10, 09:59)
širšė ir namie galėjo įkąsti, čia jau nenusaugosi...
botus nusinešę? aš nunešiau botus, kad rytais į lauką eitų su botais, kol rasa dar.
va, kazkaip, apie botus nepagalvojau... reikes nunesti.
treciadieni susirinkimas, ziuresim ka gero pasakys
QUOTE(LaVil @ 2009 09 13, 09:55)
va, kazkaip, apie botus nepagalvojau... reikes nunesti.
maniškis tai prieš pora savaičių su basutėmis buvo, rytą labai sušlapo kojas ir paskui kosėjo. tai jau po savaitgalio ir nunešiau botus. primokiau, kad iš ryto su botikais eitų, o paskui po pietų miego jau su normaliais batukais.
žinai, jeigu jūsų batukai nesušlampa, nebūtinai botai. bet maniškis su basutėmis buvo, tai peršlapo nuo rasos
hm, jums trečiadienį susirinkimas, tai mums tikiuosi ketvirtadienį bus. kol kas nieko nežinau, nes penktadienį nevedžiau, išeiginę pasidarėme.
o bendrai paėmus gerai daržiuke jaučiasi?
QUOTE(muminukas @ 2009 09 13, 11:04)
Nu zinok, kiek matau ir girdziu, tai gerai. Sako, kad patinka. Jie ten ir pasimusa ir padraugauja. Dar kazka minejo, kad didziukai maziukus vaiko, neleidzia i nameli uzeiti ir ttt....zodziu gyvena normaliai.
Dabar dar daug pas mus tokiu verkianciu, atvedi vaika, o dar koks vienas stovi ir verkia, bet maniskis, tai kazkaip be asaru.
Va dar toki dalyka pastebejau, kad is darzo grizta alkanas, viska ryja ka pasiulai, nors aukletojos sako, kad gerai valge... sakau, gal cia del to, kad daug su vaikais buna, zaidzia, lauke varineja, del to ir isalksta...ar porcijos per mazos? jums taip nepasitaike ?
niu, gal tikrai išsilaksto. kad maniškis ir po kelis kartus kartoja, maisto užtenka ir kai jis pas mane apskritai nemėgsta valgyti, tai dažnai po daržo namie net ir nebevalgo normalios vakarienės.
pasiklausiau saviškio - jis (neseniai tapęs didžiuku) tai leidžia mažiukus, o kiti didžiukai neleidžia. o kai jis pats buvo mažiukas, tai didžiukai neleisdavo... tai nebent jeigu pirmi nueidavo į lauką, tada visi mažiukai sulįsdavo į namelį survival...
QUOTE(muminukas @ 2009 09 14, 07:54)
pasiklausiau saviškio - jis (neseniai tapęs didžiuku) tai leidžia mažiukus, o kiti didžiukai neleidžia. o kai jis pats buvo mažiukas, tai didžiukai neleisdavo... tai nebent jeigu pirmi nueidavo į lauką, tada visi mažiukai sulįsdavo į namelį survival...
tai sakau, taip ir turi buti..maniskis viena karta taip svajingai pareiske "ir as busiu didziukas...", sakau "nu ir ka..."....o jis "tada ir as maziuku niekur neleisiu " ir pradejo taip velniskai juoktis "CHA CHA CHA"...
kazi kur visos kaimynkos dinge?
Klausykit, gal kas laiptus neperseniausiai gaminotes? medinius? planuojam ir mes, tik, kad labai jau didelis laiptininku pasirinkimas...noretusi su rekomendacijomis ir, kad nebrangininkai butu....
mes prieš pora metų gaminomės. su metaliniu korpusu.
QUOTE(LaVil @ 2009 09 14, 09:34)
tai sakau, taip ir turi buti..maniskis viena karta taip svajingai pareiske "ir as busiu didziukas...", sakau "nu ir ka..."....o jis "tada ir as maziuku niekur neleisiu " ir pradejo taip velniskai juoktis "CHA CHA CHA"...
..
..
Sveikutės. Jūs čia taip smagiai apie darželį pasikalbat, įspūdžiais pasidalijat. O mūsiškis traukia į tolimesnį darželį, Antanavos g., tai kaimynystėj nelabai kas gyvena. Antri metai daug lengvesni - iš pirmos dienos pas draugus nubėgo ir net neatsigręžė. Tik vakar parsivedžiau visą "apsisnargliavusį" ir visą naktį be perstojo prakosėjo. Mėginsiu papulti pas gydytoją. Mes vis dar likę senojoje savo poliklinikoje "Ars Medica". Gydytoja visai nieko, bet kad registruotis tenka prieš 2 savaites. Pasidalinkit savo patirtim apie gydytojus. Auginant vaikus tikrai dažnai prireikia jų pagalbos, o kartais taip sunku prasimušti iki jų, todėl tenka praleisti ne vieną nerimo naktį. Tikrai kartais mieliau susimokėčiau tą 50 ar 100 Lt, kad tik žinočiau priežastį, dėl ko vaikui blogai ir ką daryti, kad palengvinti jo būseną.
AGI, mūsų 36-asis daržiukas, jis prie funikulierius, tai panašus atstumas išeina
Papildyta:
AGI, mūsų 36-asis daržiukas, jis prie funikulierius, tai panašus atstumas išeina
------------
mano abu vaikai kol kas Centro poliklinikoje pas gyd. Kriukienę. kol kas nesiskundžiame, tik atstumas nnuvežti yra .o pati prisirašiau į /sveikatos ratą, čia maža klinika tirkiliškių gatvėje, šalia darželio. tik pora kartų buvau, ir gydytoja, ir ginekologė paliko malonų įspūdį ir ten yra masažuotojos, tai ir nėštukes, ir vaikučius, ir visus gali mankštinti, masažuoti, o prisirašius tos paslaugos pigesnės.
Papildyta:
------------
mano abu vaikai kol kas Centro poliklinikoje pas gyd. Kriukienę. kol kas nesiskundžiame, tik atstumas nnuvežti yra .o pati prisirašiau į /sveikatos ratą, čia maža klinika tirkiliškių gatvėje, šalia darželio. tik pora kartų buvau, ir gydytoja, ir ginekologė paliko malonų įspūdį ir ten yra masažuotojos, tai ir nėštukes, ir vaikučius, ir visus gali mankštinti, masažuoti, o prisirašius tos paslaugos pigesnės.
Va va...mane irgi domina gydytojai, nes mums nesiseka su jais nors tu ka.
Mes prisirase Garliavos poliklinikoje, tai....
Svarstau kur dar galima butu vaika uzrasyti, bet nopretusi kazkur netoliese, kad prireikus gydytoja i namus atvaziuotu ir nekiltu problemu.
"Sveikatos ratas"...? hmm....kazkaip negirdejau apie ja, reiks pasidometi. As pro Tirkiliskiu gatve seniau daznai praeidavau, nes suni i dresura vesdavau, tai kazkaip neuzkliuvo akis. Ten netoli darzelio ir bibliotekos? O kaip ten su vaiku gydytojais? yra BPG (bendros praktikos) ar koks pediatras uzklydes?
Muminuk, maniskis darzeli susirades kazkoki drauga Jona is didziuku grupes, cia kartais ne taviskis? Sake Jonas dabar serga ir neina i darzeli, o buna namie
Mes prisirase Garliavos poliklinikoje, tai....
Svarstau kur dar galima butu vaika uzrasyti, bet nopretusi kazkur netoliese, kad prireikus gydytoja i namus atvaziuotu ir nekiltu problemu.
"Sveikatos ratas"...? hmm....kazkaip negirdejau apie ja, reiks pasidometi. As pro Tirkiliskiu gatve seniau daznai praeidavau, nes suni i dresura vesdavau, tai kazkaip neuzkliuvo akis. Ten netoli darzelio ir bibliotekos? O kaip ten su vaiku gydytojais? yra BPG (bendros praktikos) ar koks pediatras uzklydes?
Muminuk, maniskis darzeli susirades kazkoki drauga Jona is didziuku grupes, cia kartais ne taviskis? Sake Jonas dabar serga ir neina i darzeli, o buna namie