Artėja ruduo, vakarai ilgėja. Todėl vėl pasidaro aktualus Interneto klausima. Prieš kokius metus jau Jūsų klausinėjau, bet vėl noriu atnaujinti informaciją. Iš ko perkate Interneto paslaugą?
Mikrovisatos puslapyje perkaičiau, kad iki Žaliakalnio ir Narsiečių nutiestas optinis kabelis. Bet paaiškėjo, kad Narsiečiuose tėra tik kelios gatvės, kur galima naudotis tokia paslauga.
Todėl belieka Mikrovisatos paprastas Internetas arba koks nors Bitės Vodafone. Na, dar TEO, bet tektų vėl griovį per kelią rausti, o paskui dar ir laidinį telefoną įsivesti ir už jį kiekvieną mėn. mokėti abonentinį mokestį. Nelabai viliojanti perspektyva...
Ar kas nors Narsiečiuose išbandėt šiuos tiekėjus? Kokie atsiliepimai? O gal yra daugiau alternatyvų? Mes Kuopos g.
mūsų teo paketas esame patenkinti, ens viską naudojame, o kabelis buvo nutiestas dar gal 2004 ar 2005 metais.
Su rugsėjo 1-ąją sveikinu visus Narsiečių mokinukus, ypač pirmaklasius. Šįryt ir mūsų darželinukas iškeliavo į darželį gėlėmis nešinas. Į grupę nubėgo net neatsisveikinęs - labai jau pasiilgęs draugų buvo. Tikiuosi, kad tas entuziazmas neišgaruos greitai...
Muminuk, ačiū Tau už atsakymus dėl Interneto. Vis dar mėginu su Mikrovisata išsiaiškinti dėl to šviesolaidinio interneto. Vieną kartą sako, kad yra techninės galimybės jungtis prie tokių, kitą kartą - jau nėra, belieka tik spartusis bevielis... Na, tikiuosi kaip nors "dasikasti" iki technikų ir išsiaiškinti tiksliai.
Tiesa, šeštadienį buvom nulėkę į Lenkijos medelynus. Nepasakyčiau, kad ten kažkas stulbinančio kainų ar asortimento atžvilgiu, bet šį tą išsirinkom. Parsivežiau keletą spygliuočių: baltąją eglę Conicą, kelias mažutes eglutes "Alberta globe", "Ehiniformis", mažutes tujas Teddy ir Aurea minima. Vyras neatsilaikė prieš raudonąjį klevą. Dar pirkom tujų užbaigti gyvatvorei (nors kitą dieną Aleksoto turguje mačiau diedžiuką su gražiomis tujomis už simboliškas sumas - 6-8 Lt). Ir visi mūsų pirkiniai. Na, dar keletas viržių. Šiaip labai patiko geltonšakė tuja "Aurea Nana". Tiesiog šviečia apniukusią dieną. Bet nepirkau, nes nežinojau, kur sodinti. O paskui dar perskaičiau, kad ji gan lepi - bijo šalnų ir visokios ligos puola. Bet kokiame nors tamsesniame kampe tokia tuja kaip saulutė šviestų...
Muminuk, ačiū Tau už atsakymus dėl Interneto. Vis dar mėginu su Mikrovisata išsiaiškinti dėl to šviesolaidinio interneto. Vieną kartą sako, kad yra techninės galimybės jungtis prie tokių, kitą kartą - jau nėra, belieka tik spartusis bevielis... Na, tikiuosi kaip nors "dasikasti" iki technikų ir išsiaiškinti tiksliai.
Tiesa, šeštadienį buvom nulėkę į Lenkijos medelynus. Nepasakyčiau, kad ten kažkas stulbinančio kainų ar asortimento atžvilgiu, bet šį tą išsirinkom. Parsivežiau keletą spygliuočių: baltąją eglę Conicą, kelias mažutes eglutes "Alberta globe", "Ehiniformis", mažutes tujas Teddy ir Aurea minima. Vyras neatsilaikė prieš raudonąjį klevą. Dar pirkom tujų užbaigti gyvatvorei (nors kitą dieną Aleksoto turguje mačiau diedžiuką su gražiomis tujomis už simboliškas sumas - 6-8 Lt). Ir visi mūsų pirkiniai. Na, dar keletas viržių. Šiaip labai patiko geltonšakė tuja "Aurea Nana". Tiesiog šviečia apniukusią dieną. Bet nepirkau, nes nežinojau, kur sodinti. O paskui dar perskaičiau, kad ji gan lepi - bijo šalnų ir visokios ligos puola. Bet kokiame nors tamsesniame kampe tokia tuja kaip saulutė šviestų...
AGI, na, bent jau "pasižmonėjote" lenkuose, savo akimis pamatėte o aš dabar tulpių dairausi. niekaip nepamenu tulpių eurogėlėse kainos. žalios stotelės aukštoka pasirodė ir pasirinkimas menkesnis bent jau mūsiškėje
mes šiandien nėjome į darželį, nes pas gydytojus ėjome - specialiai taip užrašiau rugsėjo pirmai, nes jokios šventės darže nebūva, o pagalvojau, kad poliklinikoje mažiau žmonių bus - ir buvau teisi
tai šalia soboro yra KSIL supynės, žaidimų aikštelė, labai patiko, labai kokybiška, bet ir kainos LABAI na, bet du vaikiukai, gal reiks pasitarti su mb, pataupyti, per vaikų gimtadienius pinigėliais sakyti...
mes šiandien nėjome į darželį, nes pas gydytojus ėjome - specialiai taip užrašiau rugsėjo pirmai, nes jokios šventės darže nebūva, o pagalvojau, kad poliklinikoje mažiau žmonių bus - ir buvau teisi
tai šalia soboro yra KSIL supynės, žaidimų aikštelė, labai patiko, labai kokybiška, bet ir kainos LABAI na, bet du vaikiukai, gal reiks pasitarti su mb, pataupyti, per vaikų gimtadienius pinigėliais sakyti...
QUOTE(muminukas @ 2009 08 27, 11:56)
Edituk35, ar patekote į darželį?
Taaaaip patekom, labai greitai adaptavosi vaikai, esam patys jauniausi grupej. Kolkas viskas gerai, aukletojos papuole geros. Tik biski ligos siuo metu uzpuole. Siaip darzeliu patenkinti, matysim kaip toliau bus, tikiuosi gerai svarbiausia, kad nesirgtu.
Orai bjaurus prasidejo nesinori nosies i kiema iskisti
QUOTE(Editukas35 @ 2009 09 06, 08:34)
Taaaaip patekom, labai greitai adaptavosi vaikai, esam patys jauniausi grupej. Kolkas viskas gerai, aukletojos papuole geros. Tik biski ligos siuo metu uzpuole. Siaip darzeliu patenkinti, matysim kaip toliau bus, tikiuosi gerai svarbiausia, kad nesirgtu.
tai labai smagu jums nors taip ir turėjo būti
orelis tai br... mums dar toks vėjas į vieną pusę pučia
vakar gėlyčių prisipirkau, Eurogėlėse, jos vydūno alėjoje. narcizų ir tulpių. tikrai pigiau negu Žalioj stotelėje o dar ta ąžuolyno svaiguma
Muminuk, Tu mane irgi užkrėtei "krokų liga". Varysiu ir aš kurią dieną svogūnėlių pirkti. Tiesa, kai prieš savaitę buvom Lenkijoj, tai ten nusipirkau keletą svogūnėlių ir... jau sukišau į savo "mini gėlyną". Tik paskui supratau, kad tai padariau gerokai per anksti. Iššals tie krokai, nes per anksti sudigs. Bet jau nenoriu knisti žemės ir kitų augaliukų kankinti (jie ten visi vienas prie kito). Tai naujai nupirktus svogūniukus kišiu į veją pietinėje pusėje. Man krokai labai labai patinka. Gal kad pavasarį būnam taip pasiilgę žiedų, spalvų...
QUOTE(AGI @ 2009 09 07, 09:17)
Muminuk, Tu mane irgi užkrėtei "krokų liga". Varysiu ir aš kurią dieną svogūnėlių pirkti. Tiesa, kai prieš savaitę buvom Lenkijoj, tai ten nusipirkau keletą svogūnėlių ir... jau sukišau į savo "mini gėlyną". Tik paskui supratau, kad tai padariau gerokai per anksti. Iššals tie krokai, nes per anksti sudigs. Bet jau nenoriu knisti žemės ir kitų augaliukų kankinti (jie ten visi vienas prie kito). Tai naujai nupirktus svogūniukus kišiu į veją pietinėje pusėje. Man krokai labai labai patinka. Gal kad pavasarį būnam taip pasiilgę žiedų, spalvų...
paskaičiau, kad atšalus krokai "atsigula" prie žemės ir laukia atšilimo, tai gal ir tiems keliems gerai bus
važiuokite savaitgalį ar kokį penktadienį į eurogėles, paiimkit dviratį, tai vaikiukas ir pasivažinės dar
tik kortelių ten nepriima.
QUOTE(Editukas35 @ 2009 09 06, 09:34)
Editukai, koks darzelis? kazkaip praklausiau....
QUOTE(LaVil @ 2009 09 08, 16:25)
Editukai, koks darzelis? kazkaip praklausiau....
aš atsakysiu - tirkiliškių?
o kaip jums sekasi? mus į dižiukus pervedė.
QUOTE(LaVil @ 2009 08 25, 10:24)
Yra ir is kito sveiveriu puses ....o mes tai irgi kaip ir Naygardiskeje skaitomes,nors oficialiai dar ir Teleiciu kaime....vnz....
Kurioj vietoj mazdaug ?
QUOTE(muminukas @ 2009 09 08, 17:39)
Sekasi visai gerai,jau draugu susirado. Del pasilikimo irgi problemu nekilo. Praeita savaite sirse i ausi ikando....zodziu su nuotykiais, bet visai smagiai darzelyje gyvenasi
QUOTE(jorke @ 2009 09 09, 23:22)
Kurioj vietoj mazdaug ?
Medziotogu g. , gal ir jus kur netoli?