Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(balandele1 @ 2009 07 16, 13:32)
Savo gatve mes patys gyventojai savo lesomis zvyriuku uzpyleme  biggrin.gif

o mums labai kvailai - iš vienos pusės tuščias sklypas, iš kitos - kaimynas kita gatve namo važiuoja g.gif jau ir taip kelią ties tuščiu sklypu žiemą mb kasė doh.gif
Atsakyti
Pas mus gatvelėje irgi pora tuščių sklypų yra. Be to, beveik visi "senbuviai" turi po 2 sklypus, o kai metamės kelio tvarkymui, tai visi vienodai, nors ateidami tuometinei bendrijos pirmininkei susimokėjom ir už elektrą, ir už kelius (kiek suprantu, tai ji tik administravo tas lėšas, o pinigėlius išdalino gyventojams, kurie ir mokėjo pinigus). Bet nieko čia nepadarysi, nes pirmiesiems šio rajono gyventojams tikrai buvo sunkiausia. Mes iš viso džiaugiamės, kad visi kaimynai tariasi, mėgina spręsti bendras problemas, o ne užsidaro kiekvienas savo kieme ir laukia, kol kas nors kitas (šiuo atveju Savivaldybė) padarys tvarką.
Atsakyti
mums nelabai su kaimynais pasisekė verysad.gif na, nesam tokie turtingi, kad už du sklypus mokėtume verysad.gif ir taip tiek visko reikia doh.gif
Atsakyti
user posted image

ožekšnį perkėlėme kitur, taigi šis trikampiukas lyg ir baigtas ax.gif
Atsakyti
Šaunus kampelis. O ta metaline tvora is viso fantastiškai atrodo. Jei nepaslaptis, iš kur pirkot?
Dabar kaip tik intensyviai domiuosi tvoromis ir lyginu kainas. Na, apie metalines gal tik iš smalsumo labiau paklausiau, nes jų kainos tikrai nemenkos... Bet man šitos tvoros pačios gražiausios...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 20, 11:06)
user posted image

ožekšnį perkėlėme kitur, taigi šis trikampiukas lyg ir baigtas  ax.gif

Grazu smile.gif

as dar paciam kampe pasodinciau riaugeriska (toks krumelis, kuri galim aformuoti, raudonais lapeliais ir nelepus visai), man labai jie patinka , o jums derintusi prie raudonu trinkeliu ir zali spygliuociai tada graziai atsispindetu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 07 20, 11:59)
Šaunus kampelis. O ta metaline tvora is viso fantastiškai atrodo. Jei nepaslaptis, iš kur pirkot?
Dabar kaip tik intensyviai domiuosi tvoromis ir lyginu kainas. Na, apie metalines gal tik iš smalsumo labiau paklausiau, nes jų kainos tikrai nemenkos...  Bet man šitos tvoros pačios gražiausios...

čia kaltinė tvora, darė kalvis. galiu parašyti telefoną į až, jei nori. žinok, mes pernai su viskuo už 20 m kaltinės sumokėjom 7000 litų. kaimynų vien šaltkalviniai vartai ir varteliai tiek kainavo. kad mums medinė gal net brangiau negu ta kaltinė išėjo doh.gif na, mb sakė, kad lentų prisukimas metras ėjo pernai 20 litų blink.gif šiemet tikriausiai pigiau, bet tai pats suka. pasiėmė atostogų, susuks tvorą. dar ir lentas, rėmą pats dažė, tai sutaupėm.

--------
LaVil, kurioj maždaug vietoj sodintum? mes pirmąkart čia viską darėme, tai priimu patarimus smile.gif draugė sako, dar gėlių ir akmenų, bet aš nelabai įsivaizduoju mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
Muminuk, kai galėsi, įmesk kontaktus to kalvio. Gal ką ir suderėsim.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 20, 09:57)

va, kokią gėlę nusipirkau smile.gif

AGI, parašysiu kalvio tel, kai vyras su mobiliu iš lauko pareis smile.gif paskui parašysi, kaip sekėsi su juo smile.gif jei neklystu, mažiausiai dar vieną tvorą jis narsiečiuose kalė ar kaldino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 20, 13:40)
LaVil, kurioj maždaug vietoj sodintum? mes pirmąkart čia viską darėme, tai priimu patarimus smile.gif draugė sako, dar gėlių ir akmenų, bet aš nelabai įsivaizduoju mastau.gif  unsure.gif

Muminuk, kadangi nemoku ikelti nuotrauku, tai siunciu nuoroda 4u.gif

http://public.fotki....kokampelis.html

O gal kas nors paaiskins kaip nuotraukas ikelti? buciau laaaabai dekinga biggrin.gif

Atsakyti
aciuks.gif , LaVil.

aš taip dedu fotkes: įkeliu į fotki.com, kaip ir tavo dabar įkelta, tada su dešiniu klavišu spaudžiu ant įkeltos fotkės ir nukopijuoju IMAGE PROPERTIES. ir tą nukopijuotą IMAGE PROPERTIES atsidariusi SM atsakymo žinutęės langą dedu į nuorodą IMG. maždaug aišku? unsure.gif pabandyk.
Papildyta:
tiessa, aplink skydelį mb neleido apsodinti, liepė palikti visapusį priėjimą mastau.gif
Atsakyti
Sveikutės, tikiuosi nesupyksit, jei šiek tiek pareklamuosiu savo vyro fotografijos puslapiuką http://www.dautartas.lt/
Kartu su vyru fotografuojame vaikučius, mamas, tėčius, besilaukiančias būsimas mamytes ir viską, ką įmanoma fotografuoti. Kainos mažos. Apsilankykit puslapyje, gal susidomėsit, visada laukiam naujų veidų. Detaliau į až smile.gif
Atsakyti