Įkraunama...
Įkraunama...

Narsiečių kaimynės III

QUOTE(Nivea @ 2009 07 10, 20:02)

Beje, Muminik, gražus vaiko kambarys, toks žaismingas ir šviesus  thumbup.gif  ir daržas super  thumbup.gif

aciuks.gif
tas mano daržas tai ašaros... eidama Čapliko gatve jūsų link, gal ant kampo su Husarų gatve gerą daržą mačiau blink.gif namas naujas, bet daržas vos ne per visą sklypą blink.gif

-----------
balandele, o jūs dar kitur ieškojote supynių ar pirmu taikymu iš vaivorykštės ėmėte?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 14, 14:16)

-----------
balandele, o jūs dar kitur ieškojote supynių ar pirmu taikymu iš vaivorykštės ėmėte?

Iekojome internete, bet pasakyciau , kad mazai ieskojome. Patarimas tik vienas, jei pirksite ir vaivorykstes, tai geriau su ju paciu surinkimu, nes mes kai patys rinkome, tai truko ir detaliu ir pastatytas atrode siek tiek kitoks nei pardavinejo. Bei mano manymu, kaina neatitinka kokybes g.gif Yra dar lenkisku neblogu, tik dabar iskart negaliu parasytin pavadinimo, zinau tik tiek, kad juos kausta stato aikstelese prie naujai pastatytu namu. Tai tie man labiau patinka smile.gif
Atsakyti
o tais lenkiškais Lt prekiauja ar iš ten veža?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 14, 15:36)
o tais lenkiškais Lt prekiauja ar iš ten veža?

Vat nezinau kaip, nesidomejau. O apie vaivorykstes kalbu taip, nes pries menesi statemes is ju pirkta nameli, tai labai nepatiko kokybe ir detaliu truko. Arba suprastejo pas juos gaminiai arba nezinau kas.
Atsakyti
QUOTE(balandele1 @ 2009 07 14, 15:45)
Vat nezinau kaip, nesidomejau. O apie vaivorykstes kalbu taip, nes pries menesi statemes is ju pirkta nameli, tai labai nepatiko kokybe ir detaliu truko. Arba suprastejo pas juos gaminiai arba nezinau kas.

mastau.gif gal tada per daug neskubėsime su supynėmis mastau.gif gal iki kokių lenkų dar pavažiuoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 07 10, 09:41)
mūsų kaimynas žuvo  verysad.gif apie įvykį
ir fb jį radau... kažkaip labai gaila, nors ir nepažinojom, ir nebendravom, bet kaip tik šeštadienį matėme, kaip jis atsisėdęs ant moco su visa apranga šalmą dėjosi...
velnio rykštė tie mocai...

Labutis. Mane tas įvykis labai sukrėtė - važiavom antri paskui tą autobusą iš Pervalkos į Smiltynę (norėjome pasveikinti Ambersail pro jūros vartus įplaukiančius). Vairavau, kai iš karto už posūkio pamačiau pažirusius ant kelio daiktus. Net nesusigaudžiau, kas ten atsitiko. Kadangi prieš mus važiavusios mašinos vairuotoja buvo šoke, tai MB ir dar vienas vyras iš kitos pusės pribėgo prie žmonių. Vyruko pulso jau neužčiuopė. Mergaitė buvo nublokšta į šalikelę... Man pasirodė, kad ji dar gyva, nors tas vyras sakė, kad pulso neužčiuopia. Bėgau prie sustojusių mašinų ir klausiau, gal yra medikų, bet niekas neatsiliepė.
Bjaurus jausmas - matai mirštantį žmogų, o nieko negali padaryti... Paskui dar kelis kartus naktį "mačiau" tos jaunutės mergaitės akis. Tikėjausi, kad nors ją išgelbės... Bet paskui perskaičiau, kad ir ji žuvo.
Tik vakar sužinojau, kad tas vyrukas iš mūsų rajono... Žiaurus gyvenimas. Vieną akimirką mėgaujiesi saule, meile, gyveni džiaugsmu, o kitą - Tavęs čia jau nėra, tik nejudantis kūnas tįsantis ant pilko asfalto.
Didžiulė užuojauta tų žmonių šeimoms, draugams...
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 07 15, 13:00)
Labutis. Mane tas įvykis labai sukrėtė - važiavom antri paskui tą autobusą iš Pervalkos į Smiltynę (norėjome pasveikinti Ambersail pro jūros vartus įplaukiančius). Vairavau, kai iš karto už posūkio pamačiau pažirusius ant kelio daiktus. Net nesusigaudžiau, kas ten atsitiko. Kadangi prieš mus važiavusios mašinos vairuotoja buvo šoke, tai MB ir dar vienas vyras iš kitos pusės pribėgo prie žmonių. Vyruko pulso jau neužčiuopė. Mergaitė buvo nublokšta į šalikelę... Man pasirodė, kad ji dar gyva, nors tas vyras sakė, kad pulso neužčiuopia. Bėgau prie sustojusių mašinų ir klausiau, gal yra medikų, bet niekas neatsiliepė.
Bjaurus jausmas - matai mirštantį žmogų, o nieko negali padaryti... Paskui dar kelis kartus naktį "mačiau" tos jaunutės mergaitės akis. Tikėjausi, kad nors ją išgelbės... Bet paskui perskaičiau, kad ir ji žuvo.
Tik vakar sužinojau, kad tas vyrukas iš mūsų rajono... Žiaurus gyvenimas. Vieną akimirką mėgaujiesi saule, meile, gyveni džiaugsmu, o kitą - Tavęs čia jau nėra, tik nejudantis kūnas tįsantis ant pilko asfalto.

eina sau blink.gif verysad.gif o jis pats kaltas? na, posūkyje lenkė? šiaip po rajoną visada tvarkingai važinėdavo...
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 07 15, 14:00)

blink.gif ziauru....
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 07 15, 13:00)

cray.gif Nezinau ka as daryciau jusu vietoje ...... net nezinau ar MB begtu pulsa tikrinti g.gif
Atsakyti
Žiaurus tas įvykis. Bet savo pasakojimu tikria nenorėjau sukelti tokios slogios nuotaikos mūsų pokalbių svetainėje. Tiesiog žinia, kad galbūt su tuo žmogumi esame ne karta prasilenkę mūsų gatvelėse, vėl atnaujino visus išgyvenimus, tai ir neištylėjau.
Bet gyvenimas tęsiasi. Beje, kalbant apie gatveles - tas akmenukų pabarstymas Technikumo g. ir žvyro užvežimas ant kai kurių kitų turbūt reiškia, kad asfaltavimo darbai nukeliami neribotam laikui? Aišku, ačiū valdžiai ir už tiek, bet vis tiek norisi pasilikti viltį, kad kada nors namo važiuosim normalia miesto gatve. Gal kuri turi naujesnių žinių?
Atsakyti
aš skambinau į savivaldybę asfaltavimo klausimu, tai gerai, kad durnele dar neišvadino doh.gif

-------
mes su mb baigę pirmosios medicinos pagalbos kursus, tai privalome teikti pmp. bet kad aš alpstu kraują pamačiusi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2009 07 16, 11:01)
Beje, kalbant apie gatveles - tas akmenukų pabarstymas Technikumo g. ir žvyro užvežimas ant kai kurių kitų turbūt reiškia, kad asfaltavimo darbai nukeliami neribotam laikui? Aišku, ačiū valdžiai ir už tiek, bet vis tiek norisi pasilikti viltį, kad kada nors namo važiuosim normalia miesto gatve. Gal kuri turi naujesnių žinių?

Savo gatve mes patys gyventojai savo lesomis zvyriuku uzpyleme biggrin.gif
Atsakyti