VIDA777, tikrai yra tokių žmonių ir net nemažai, kurie po apčia kloja celofaninę plėvelę, todėl ir perspėjau čia.
o mano tujos įtariu po žiemos nušalo ...
QUOTE(immm @ 2010 04 08, 12:25)
o mano tujos įtariu po žiemos nušalo ...
O kas atsitiko? Aš buvau apmulčiavusi, tai šaknų nepažeidė šaltukas
Sveikos tuju augintojos
Ruosiuos ir as tuju gyvatvore sodinti, tai pasiskaitinejau tema. Dabar pagrindinis klausimas - kur geriau tujas pirkti? Gal kas galit kokiais gerais kontaktais pasidalinti?
Dar man vis mintis apie Lenkija kirba... Niekada ten nevaziavau apsipirkti, bet va vakar pagooglinau, radau vienam ju prekybcentry tokia akcija:
Pasakykit, ar cia gera ta kaina Ar del jos apsimoka i Lenkija trenktis? As po Lietuvos medelynus dar neskambinejau ir nevazinejau, tik internete biski pasiziurejau, tai radau, kad 110 tujos po 25 Lt. Tai Lenkijoj kaip ir dvigubai pigiau taip iseitu O gal as cia labai brangiai internete radau ir realiai pigiau ir Lietuvoj galima gaut? Man apie 70 vnt reiktu...
Zodziu apsvieskit mane, kas galit
Aciu
Ruosiuos ir as tuju gyvatvore sodinti, tai pasiskaitinejau tema. Dabar pagrindinis klausimas - kur geriau tujas pirkti? Gal kas galit kokiais gerais kontaktais pasidalinti?
Dar man vis mintis apie Lenkija kirba... Niekada ten nevaziavau apsipirkti, bet va vakar pagooglinau, radau vienam ju prekybcentry tokia akcija:
Pasakykit, ar cia gera ta kaina Ar del jos apsimoka i Lenkija trenktis? As po Lietuvos medelynus dar neskambinejau ir nevazinejau, tik internete biski pasiziurejau, tai radau, kad 110 tujos po 25 Lt. Tai Lenkijoj kaip ir dvigubai pigiau taip iseitu O gal as cia labai brangiai internete radau ir realiai pigiau ir Lietuvoj galima gaut? Man apie 70 vnt reiktu...
Zodziu apsvieskit mane, kas galit
Aciu
QUOTE(LINRI @ 2010 04 09, 09:39)
manau neverta į Lenkiją važiuoti. Lietuvoje panaši kaina. Aišku yra, kad ir 25,-už tokias prašo (kur iš Lenkijos veža).
Na žiūrint iš kur trenktis reikia į tą Lenkiją, bet manau 1,10 cm Smaragdą nelabai kur rasi nuspirkti po 12,50 lt., nes pas mus metrinės po 25 lt. Tad patiems spręsti reikia. Galima paskaičiuot, vien tik perkant 70 vnt susitaupo virš 800lt. Nebent turit vietelių kur po 13 lt. Smaragdą čia LT parduoda. Būtų gerai kad čia paskelbtumėt tas vieteles.
sveikos,žadu rytoj jau pirkti tujas,tik va,ar dar ne per anksti jas sodinti ar nenušals jos man ?
QUOTE(uolma @ 2010 04 09, 12:50)
Na žiūrint iš kur trenktis reikia į tą Lenkiją, bet manau 1,10 cm Smaragdą nelabai kur rasi nuspirkti po 12,50 lt., nes pas mus metrinės po 25 lt. Tad patiems spręsti reikia. Galima paskaičiuot, vien tik perkant 70 vnt susitaupo virš 800lt. Nebent turit vietelių kur po 13 lt. Smaragdą čia LT parduoda. Būtų gerai kad čia paskelbtumėt tas vieteles.
Na vat man ir atrodo, kad tokiu kainu LT nera, arba as nemoku ieskot. Butu gerai, jei kas pasidalintu
Bet jau panasu, kad vaziuosiu as i Lenkija. Nes siandien kiek skambinau, pigiausiai po 22 Lt metrini smaragda radau.
QUOTE(reksnyte @ 2010 04 09, 12:14)
sveikos,žadu rytoj jau pirkti tujas,tik va,ar dar ne per anksti jas sodinti ar nenušals jos man ?
ar nesiruosiat ju per ziema lauke auginti ?
QUOTE(vida777 @ 2010 04 09, 14:35)
ar nesiruosiat ju per ziema lauke auginti ?
na taip tik sakau,gal koks tinkamas laikas yra ir pan.
QUOTE(uolma @ 2010 04 09, 12:50)
Auchan'as arčiausiai LT berods Baltstogėj yra, dėl tokios kainos ( žinant dar ir tai, kad pas juos ten taip pat akcija ir amžinai tokiomis kainomis nepardavinės) ir kiekio važiuočiau.
Pernai pavasarį pirkau tujas Lenkijoj. Reikėjo daug, virš 100 vnt. Smaragdo. 50-60 cm. tujos, išsiderėjus nuolaidą dėl kiekio, išėjo truputį virš 7 lt. Visos vazonėliuose, kas man buvo labai aktualu. Visas išsirinkau pati Prigijo puikiai, auga, peržiemojo irgi labai gerai. Esu labai patenkinta Lietuvoje pigiausias rastas variantas tuo metu buvo 12 lt. už 30-40 cm. augaliuką, iškastą iš žemės, be vazono. Be to, neturėjo tokio kiekio.
O su sodinimu aš dar truputį palaukčiau Žemė dar gana šlapia. Nebent pas jus priesmėlis.
O su sodinimu aš dar truputį palaukčiau Žemė dar gana šlapia. Nebent pas jus priesmėlis.