Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(Romeo @ 2009 05 15, 16:46)
bigsmile.gif
kuriose cia maximose, kur lauko prekyba?
ir pavadinimas ju gal parasytas?

Pramones maksimoj Kaune, pavadinimas parasytas Brabant
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2009 05 16, 20:16)
Pramones maksimoj Kaune, pavadinimas parasytas Brabant

aciu uz info, reiks sturmuot bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiandien ir aš prie "Maximos" pamačiau prikrautą konteinerį vazonuose įsodintų nemažų tujų (tik pavadinimo nebuvo) po 14,99. Toks planas chuliganas galvoje gimė. O jei man kokią vieną ar porą jų nusipirkti kaip "donores" ir pagal anksčiau pateiktas instrukcijas pabandyti užsiveisti. g.gif Nes ateityje prie vielos tinklo tvoros (kurios dar nėra blush2.gif ) norėčiau pasisodinti tujų "užuolaidą". Tai per kiek laiko tie "kūdikėliai" pasiektų kokį metrą aukščio? Ir įdomu, ar tos tujos vazonuose ir augintos, ar tik taip sukištos? g.gif

Atsakyti
Merginos,gal kuri buvote susidurusi su tuju rudavimu?Praeitu metu sodinimo tujoms baisiai isrudaves vidus.Bandziau tresti kazkokiomis trasomis nuo rudavimo,nepadejo.Gal kas padetu geru patarimu?
Atsakyti
QUOTE(a4ra @ 2009 06 04, 20:03)
Merginos,gal kuri buvote susidurusi su tuju  rudavimu?Praeitu metu sodinimo tujoms baisiai isrudaves vidus.Bandziau tresti kazkokiomis trasomis nuo rudavimo,nepadejo.Gal kas padetu geru patarimu?

O gal jus perlaistete jas? Nes pas mus irgi kazkada pradejo ruduoti bet kai pradejau reciau laistyti tai ir atsigavo.
Atsakyti
Siemet pasisodinome tujas. Kokios 7 ar 8 is ju visiskai nurudavo. verysad.gif As dar naujoke tuju auginime, bet, kaip suprantu, jos jau turbut nebeprigis, ar ne? Gal kas galetu atsakyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatele J @ 2009 06 04, 21:21)
O gal jus perlaistete jas? Nes pas mus irgi kazkada pradejo ruduoti bet kai pradejau reciau laistyti tai ir atsigavo.

Gali buti,as kazka panasaus galvojau. g.gif
Atsakyti
as ir prisipirkau is maximos tu tuju per ispardavima, susodinom ir siandien paziejau kad ruduoja, jauciu nuo dregmes, nes jau sodinant nepagailejom vandens o paskui dar visas dienas lijo, nezinau ent ar dar bandyti tresti ku nors ar ka daryti?
Atsakyti
Kiek laiko galima auginti tują vazone? g.gif
kažkaip svarstau, bet bijau kad mano pabomžinatam kieme, kas nors ją apmyš... Ten tik aš viena kaip beprotė su gėlėm duoduos.
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2009 06 18, 12:46)
as ir prisipirkau is maximos tu tuju per ispardavima, susodinom ir siandien paziejau kad ruduoja, jauciu nuo dregmes, nes jau sodinant nepagailejom vandens o paskui dar visas dienas lijo, nezinau ent ar dar bandyti tresti ku nors ar ka daryti?

jetus, perskaiciau tema jus sodindamos jas ir treset ir zeme su durpem maiset, o as nieko isvis vandens i duobe pripyliau ir ikisau.tai gal blogai del to jos man ruduoja.
dabar apziejau ajs, nu ent nesuprantu ar jas laistyt ir ziet kkkad nebutu perlaistytos, vienu zeme lyg dregna, kitu ne, bet ruduoja galima sakyt visos 4u.gif ar jas dar galima isgelbeti????
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2009 06 18, 14:37)
jetus, perskaiciau tema jus sodindamos jas ir treset ir zeme su durpem maiset, o as nieko isvis vandens i duobe pripyliau ir ikisau.tai gal blogai del to jos man ruduoja.
dabar apziejau ajs, nu ent nesuprantu ar jas laistyt ir ziet kkkad nebutu perlaistytos, vienu zeme lyg dregna, kitu ne, bet ruduoja galima sakyt visos 4u.gif ar jas dar galima isgelbeti????

Sodinau pavasari ir as tujas,gal 50cm aukscio,neruduoja nei viena.Auga graziai,o ir laistau jas tikrai daug.Jei viena kita diena nebuvo lietaus jau ir lieju,ne tik paslapinu,bet palieju gerokai.Matau kaip auga akyse.Negaileti joms vandens patare zmogus,kuris pardave jas.Ta ir darau.Kiek zinau tresti tik pasodintu negalima.
Gal Jus tik kartais paliedavot jas,kitaip neisivaizduoju... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Privatu @ 2009 06 18, 14:49)
Sodinau pavasari ir as tujas,gal 50cm aukscio,neruduoja nei viena.Auga graziai,o ir laistau jas tikrai daug.Jei viena kita diena nebuvo lietaus jau ir lieju,ne tik paslapinu,bet palieju gerokai.Matau kaip auga akyse.Negaileti joms vandens patare zmogus,kuris pardave jas.Ta ir darau.Kiek zinau tresti tik pasodintu negalima.
Gal Jus tik kartais paliedavot jas,kitaip neisivaizduoju... g.gif

Mes taip pat daug laisteme tujas(yra laseline laistymo sistema). Tresti pardavejas nepatare...bet jos ruduoja...Pirkome nemazas 1.50 aukscio doh.gif ir tuju daug. Jei visos nudzius... blink.gif
Atsakyti