Mamulkos, senokai jau pasisodinau tujas..ale vis nenupaveikslavau. Šiandien susikaupiau
Ačiū visoms už patarimus, ypač DeeDee
Štai mano 45-ios smaragdinės (tikiuos).. Už jų - kaimynų mūrai, kurių matyt nelabai noriu (prisižiūrėjau į juos gyvendama daugiabutyje)..
beliko tik uždsėti pievą...
DAR KARTĄ VISOMS AČIŪ
QUOTE(ratuto @ 2009 05 02, 12:02)
Mamulkos, senokai jau pasisodinau tujas..ale vis nenupaveikslavau. Šiandien susikaupiau
Ačiū visoms už patarimus, ypač DeeDee
Štai mano 45-ios smaragdinės (tikiuos).. Už jų - kaimynų mūrai, kurių matyt nelabai noriu (prisižiūrėjau į juos gyvendama daugiabutyje)..
DAR KARTĄ VISOMS AČIŪ
DAR KARTĄ VISOMS AČIŪ
QUOTE(Kriste222 @ 2009 05 04, 15:30)
Ratuto, grazios tujytes. Ir as jau pasisodinus ir zolyte tarp ju pasejau, tai zolyte tenka laistyt kasdien, tikiuosi, kad tujom nepakenks tas kasdienis laistymas
aš ten kur žemės, pievą sėsiu.. didelis plotas(nesimato), bet tarp tujų, jaučiu, nea.. Įsivaizduok, kaip reiks rankom tą žolę karpyt apie tujas? Nu nebent paleist - auga kiek augas..Bet ar nenusiurbs vandens? Vnž aš darysiu negražiai, bet su palengvinimu sau - mulčiuosiu aplink tujas nupjauta žole. Matau kelis pliusus - ne taip greit garuos vanduo karštomis dienomis, neaugs ar beveik neaugs piktžolės ir mažiau darbo ))
O po poros - trejeto metų mulčo, jaučiu, ir nebereiks..
Ratuto
Papildyta:
taisyklingiausia būtų lieti taip: apsukti laistymo žarna aplink tują ( didesniu diametru) ir pačia mažiausia srovele paleisti vandenį į apskritimo vidurį. Kai jau vanduo sunkiai gersis, nustoti lieti ir t.t. su sekančia tuja
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2009 05 04, 21:35)
o tujas kaip reik laistyti?ar galima liet vandeni per virsu,ant paciu tuju,ar tik i zeme liet?
taisyklingiausia būtų lieti taip: apsukti laistymo žarna aplink tują ( didesniu diametru) ir pačia mažiausia srovele paleisti vandenį į apskritimo vidurį. Kai jau vanduo sunkiai gersis, nustoti lieti ir t.t. su sekančia tuja
Sveikos, ar galite kas nors tiksliai parasyti kur tujas pirkote Lenkijoje, bent viena tikslia vieta ar internetini adresa, aciu labai
Geras. Siandien maciau Maximoje Brabant tujos, tokios nemazos po 13 lt, o ten kokio 1,3 m nukainuotos nuo 19,90 iki 14,90 Bet kazin ar kokios ten saknys nebus pazeistos, nes jos tokiuose maisuose
Mergaites pagelbekit man. Parsitempiau is maximos didziules tujas, kokio 1,3 m, kaip man jas sodint kad tikrai prigytu. Kaip ir mazom tujom bersiu i duobe spygliuociu zemes, ant virsaus durpiu. Gal yra kokia priemone, kad jos lengviau prigytu, nes dideles jauciu sunkiau prigyja
Is anksto aciu
Is anksto aciu
QUOTE(Kriste222 @ 2009 05 15, 15:41)
Mergaites pagelbekit man. Parsitempiau is maximos didziules tujas, kokio 1,3 m, kaip man jas sodint kad tikrai prigytu. Kaip ir mazom tujom bersiu i duobe spygliuociu zemes, ant virsaus durpiu. Gal yra kokia priemone, kad jos lengviau prigytu, nes dideles jauciu sunkiau prigyja
Is anksto aciu
Is anksto aciu
As taip pat pirkau is Maximos dideles tujas po jau pries pora savaiciu.Bet as pirkau vazonuose po 14.99.Ypatingai nesistengiau sodindama,tik labai daug vandens pripyliau i tuos vazonus,gerai ismirkiau ir tiek.Atrodo ,puikiai atsigavo(bent jau kol kas atrodo graziai)Svarbu,kad dregmes uztektu,kol prigys.
zinok siandien tie vazonai po 6,99 tai prigriebiau, nes kaina tai nereali
QUOTE(Kriste222 @ 2009 05 15, 14:24)
zinok siandien tie vazonai po 6,99 tai prigriebiau, nes kaina tai nereali
kuriose cia maximose, kur lauko prekyba?
ir pavadinimas ju gal parasytas?