Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

As ir su klausimu ax.gif

Ar galima po tujomis pilti akmenukus? Ar geriau medzio drozles?
Atsakyti
Ir man dar vienas klausimas; niekur negavau spygliuociu zemes, gavau tik durpiu kazkoki misini spygliuociam. Tai kaip man ten daryt tongue.gif Iskasu duobe, kisu tuja, ir uzberiu durpiu misinio. Ar kasu duobe, i beriu misinio ir uzpilu savo molinga zeme tongue.gif Jauciu cia gryba pjaunu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2009 04 21, 14:19)
Ir man dar vienas klausimas; niekur negavau spygliuociu zemes, gavau tik durpiu kazkoki misini spygliuociam. Tai kaip man ten daryt tongue.gif Iskasu duobe, kisu tuja, ir uzberiu durpiu misinio. Ar kasu duobe, i beriu misinio ir uzpilu savo molinga zeme tongue.gif Jauciu cia gryba pjaunu tongue.gif

as pirkau durpes universalias praturtintas mineralais ir maisiau su "vietinem" zemem, ant virsaus dar uzpyliau durpiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 04 21, 08:48)
As ir su klausimu ax.gif

Ar galima po tujomis pilti akmenukus? Ar geriau medzio drozles?

maciau ir taip ir taip darant, o kaip geriau nzn g.gif dar girdejau, kad gerai po tujomis pilti zole kuria naupjauni, sako geriau laiko dregme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(triuliu @ 2009 04 21, 17:14)
as pirkau durpes universalias praturtintas mineralais ir maisiau su "vietinem" zemem, ant virsaus dar uzpyliau durpiu mirksiukas.gif
Papildyta:

maciau ir taip ir taip darant, o kaip geriau nzn g.gif dar girdejau, kad gerai po tujomis pilti zole kuria naupjauni, sako geriau laiko dregme mirksiukas.gif

ir as kai pirkau tujas, sake nupjovus zole det ant tuju, labai gerai tipo pasitresia
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2009 04 21, 18:57)
ir as kai pirkau tujas, sake nupjovus zole det ant tuju, labai gerai tipo pasitresia

drinks_cheers.gif
Atsakyti
bigsmile.gif o apie tai as nezinojau, bet dabar vel klausimas iskilo doh.gif
Tai jei tiesiame plevele, ta zolyte reikia kist po ja...bet kai bus mulcas, juk nebepakaisiosi
Atsiprasau uz kvailus klausimus, as dar tik mokausi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vakare-tyla: 21 balandžio 2009 - 20:43

[/quote]

tkra tiesa .jau ana vasara ta dariau ir rezultatas yra thumbup.gif
Atsakyti
As siandien tresiau savo tujales,tai as tresiu paprastomis trasomis-salietra,jos tikrai gerai tujoms ir kaina nera kosmine.
Atsakyti
O kiek laiko jau pasodintos tujos? g.gif Aš girdėjau, kad tujas galima tręšti tik praėjus dviem metams po pasodinimo. O kaip iš tiesų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 04 27, 13:31)
O kiek laiko jau pasodintos tujos? g.gif Aš girdėjau, kad tujas galima tręšti tik praėjus dviem metams po pasodinimo. O kaip iš tiesų? g.gif

as ir taip girdejau blush2.gif
Atsakyti
O vat man medelyne pasake, kad cia visiska nesamone doh.gif kad jas reik trest iskart, ir zinok tu dabar kaip cia is tikruju yra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 27, 14:22)
O vat man medelyne pasake, kad cia visiska nesamone doh.gif kad jas reik trest iskart, ir zinok tu dabar kaip cia is tikruju yra blink.gif

nu mums irgi sake kad po menesio galim drasiai tresti blink.gif
Atsakyti