Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

O kurioj cia vietoj Suvalkuose reik ziuret?gal koki adresa zinot? g.gif kazi su kuo mum vaziuot norint parsivezt kokiu 70 tuju ne mazesniu kaip 130 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 16, 13:36)
O kurioj cia vietoj Suvalkuose reik ziuret?gal koki adresa zinot? g.gif kazi su kuo mum vaziuot norint parsivezt kokiu 70 tuju ne mazesniu kaip 130 cm g.gif

prieš kelis metus panašaus dydžio tujas vazonuose su maža toyota atsivežiau 15vnt. Jei suguldysit kokiam minivene, nieko joms neatsitiks. Aš jas ir tampiau už ausų paėmus, o ne už vazonų - nieko, sveikos gyvos biggrin.gif
Atsakyti
mes 30 vnt tuju iki 70 cm Skodos bagazinej parsitempem ir dar panasiai butu tilpe labai norint ax.gif
Atsakyti
Mergaites,
patarkit ka daryt. Tujas vazoneliuose jau laikau visa savaite, zadejau sestadieni pasodint, bet paklausiau orus, tai ateinanciomis naktimis numatoma -5 laipsniai, kazin ar tujos nenusals. Patarkit, ar as galiu tas tujas vazoneliuose dar kokia savaite palaikyt ir kaip daznai jas laistyt??
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2009 04 16, 20:23)
Mergaites,
patarkit ka daryt. Tujas vazoneliuose jau laikau visa savaite, zadejau sestadieni pasodint, bet paklausiau orus, tai ateinanciomis naktimis numatoma -5 laipsniai, kazin ar tujos nenusals. Patarkit, ar as galiu tas tujas vazoneliuose dar kokia savaite palaikyt ir kaip daznai jas laistyt??

tikrai nenuslas mirksiukas.gif o jei nori tai ir vazoniukuose dar palaikyk, gi jos ten ir auginamos buvo, tai savaite +- manau nieko nekeicia mirksiukas.gif
Atsakyti
suremontavau fotika tai parodau gyvai musu lenkiskas tujas smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triuliu: 17 balandžio 2009 - 15:56
O sakykite ar reikia aplink tujas laikyti plika zeme ar gali iki kotelio ir zole uzzelti? Ar cia tik grozio reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Blizge @ 2009 04 17, 19:12)
O sakykite ar reikia aplink tujas laikyti plika zeme ar gali iki kotelio ir zole uzzelti? Ar cia tik grozio reikalas?

Mano nuomone,kol jaunos,neuzleist visiskai zoles,papurent,antrais,treciais metais patrest,o jau veliau,gal ir nieko tokio g.gif
Atsakyti
Kad man atrodo, kad cia ne smaragdines tujos,o paprastos kolonines g.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2009 04 18, 10:26)
Kad man atrodo, kad cia ne smaragdines tujos,o paprastos kolonines g.gif

Manau, kad jos kol jaunos taip atrodo, nes as ir pirkau smaragdines irgi tokios pacios. Sake isplates beaugant
Atsakyti
Aaa, na nebent g.gif Is manes dar nekokia sodininke, pradedancioji biggrin.gif Mano vyras cia neseniai su vienu draugu snekejo, tai tas turi kazkokiu pazistamu, kurie veza tuos visus augalus is Lenkijos, tai sake pasnekes kiek ten kas kainuoja smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad ne visiškai į temą, bet reikalinga pagalba. Apie augalus neišmanau nieko verysad.gif

Namuose diiideliame vazone sukerojo suvešėjo kalėdinė eglutė (išleido "debesį" ūglių) ar galiu ją dabar sodinti lauke? Ar geriau palaikyti ją vazone lauke per vasarą ir sodinti vėlyvą rudenį?
Iš anksto ačiū už atsakymą.
Atsakyti