Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(fashion @ 2008 05 06, 13:05)
Toj vietoj kur norim sodinti, yra toks priemolis. .

user posted image

Priemolis gerai tinka, netinka smėlis, nes tada reikia laistyti be saiko. Tujos mėgsta drėgmę, tą tikrai žinau, tą patvirtino ir auginantys pardavimui žmonės.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 05 06, 11:15)
sobieska,čia kalbi apie augalų prekyvietę priešai Seną bebrą g.gif .Man daugiau patinka Sodo skrynia,nuo Kauno prieš Karmėlava.Prieš Seną bebrą kelis kart buvau,bet ten kainos didesnės,bent prieš kelis metus buvo,kiek klausinėjausi.

drinks_cheers.gif taip ten brangiau, bet juk už kokybę moki ax.gif man ten visi augalai tokie vešlesni, sodresni ir kas svarbiausia jie subalansuoti mano sodybai biggrin.gif Galit žvilgtelt čia apačioje ir kito puslapio viršuje ax.gif
QUOTE(adra @ 2008 05 06, 11:49)
nuvaziuok iki raudondvario t.y tik tilta pravaziavus nuo kauno puses prie sustojimo posukis i desine link medelyno vaziuojant ten daug kas nuosavuose namuose augina tai tiesiog is zemes iskas tai tikra garantija kad prigis.ten po tuos sodus pasivazineti reikiair matosi kas augina namuose. smile.gif  smile.gif  smile.gif

bigsmile.gif varysiu į žvalgytuves
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 06 gegužės 2008 - 21:52
Sveikos merginos, prašau patarimo noriu apsodinti tvenkiny tujom rutulinėm, radau pirkti tai va mažos po 24 lt, man reikia jų daug ,tokia mintis ar ne per vėlu būtų jas dauginti? Visą procesą maždaug žinau, manau šiaurinėje pusėje kur jų nekepina pasodinčiau su milteliais , na tie kur auginkime šaknis. Tik gal jau vėlu? Labai laukiu atsakymo nes ruošiuosi šeštadieny padaryti tokį šposą.
Atsakyti
o gal dar geriau būtū atllankomis nes neturiu šiltnamio, Jei jkas žinot tai plačioau parašykit,
Atsakyti
GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?

AČIŪ
Atsakyti
o kokias trasas jus naudojate tujoms?
kiek teko klausineti tik spygliuociams parduotuveje pasiulo, o konkreciai tujoms neturi g.gif buvome rate thomas philips konkreciai tujoms trasu, gal kas dar zino kur isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2008 06 25, 13:49)
GAL ŽINOTE KUR GALĖČIAU NUSIPIRKTI TUJOMS MEDINIU KVADRATINIŲ-STAČIAKAMPIŲ VAZONŲ?

AČIŪ

http://www.vaivoryks...ry?name=vazonai
Papildyta:
QUOTE(barsukele @ 2008 05 06, 19:22)
Priemolis gerai tinka, netinka smėlis, nes tada reikia laistyti be saiko. Tujos mėgsta drėgmę, tą tikrai žinau, tą patvirtino ir auginantys pardavimui žmonės.

Bet labai daug dregmes irgi negerai, i saknis gali mestis puvinys, o ypac, jei mazai saules.
Atsakyti
[quote=Srove,2008 06 25, 16:36]
http://www.vaivoryks...ry?name=vazonai
Papildyta:

AČIŪ thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes ,nusprendziau persodinti keleta senu tuju , jos labai netinkamoj vietoj pasodintos po ,medziu kur nera saules (na tiksliau jos yra dvi).Perskaiciusi jusu foruma ,suzinojau kaip tai galima padaryti ,kad nereikia trasu ,ir kad ju negilios saknys ,ir kad taip daro kartais, bet truputi tai daryti bijau ,nes joms metu vis tik nemazai turbut koks 15a.tik tiek kad jos nedidutes gal 1metro ugio.persodinciau salimais ,tik i geresne dirva ir jau kur saules daugiau .Tik noreciau ,kad jus patartumet?bijau labai kad jos nenumirtu ,butu gaila baisiai.ir ka konkreciai daryti, kad nepabloginti situacijos.. juk vis tik zmones nusipirke is medelynu persodina didziausius medzius ir jiem nieko neatsitinka. o ta tuja toj vietoj kur yra dabar kencia....tai lauksiu jusu pagalbos.... nes kiek skaiciau jas reikia persodinti rugpjucio -rugsejo men ,arba pavasari.bet noriu dabar nes jei sita prigytu pavasari ir antraja persodinciau..
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 08 11, 14:45)
Sveikutes ,nusprendziau persodinti keleta senu tuju , jos labai netinkamoj vietoj pasodintos po ,medziu kur nera saules (na tiksliau jos yra dvi).Perskaiciusi jusu foruma ,suzinojau kaip tai galima padaryti ,kad nereikia trasu ,ir kad ju negilios saknys ,ir kad taip daro kartais, bet truputi tai daryti bijau ,nes joms metu vis tik nemazai turbut koks 15a.tik tiek kad jos nedidutes gal 1metro ugio.persodinciau salimais ,tik i geresne dirva ir jau kur saules daugiau .Tik noreciau ,kad jus patartumet?bijau labai kad jos nenumirtu ,butu gaila baisiai.ir ka konkreciai daryti, kad nepabloginti situacijos.. juk vis tik zmones nusipirke is medelynu persodina didziausius medzius ir jiem nieko neatsitinka. o ta tuja toj vietoj kur yra dabar kencia....tai lauksiu jusu pagalbos.... nes kiek skaiciau jas reikia persodinti rugpjucio -rugsejo men ,arba pavasari.bet noriu dabar nes jei sita prigytu pavasari ir antraja persodinciau..

niekada neteko persodinti didelių medžių,bet žinau,kad juos kasant reikia kasti didesniu spindulių,ir aišku stengtis nepažeisti,nei šakų,nei šaknų.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 08 11, 16:27)
niekada neteko persodinti didelių medžių,bet žinau,kad juos kasant reikia kasti didesniu spindulių,ir aišku stengtis nepažeisti,nei šakų,nei šaknų.

A ,aisku na sito nezinojau..... reiks pasistengti nesuzaloti saknu ,o del saku , tai naujiena , nes kiek suprantu tai tas sakas galima karpyti? g.gif
jos pas mane nera dideles ,jos kokio 1metro aukscio ne daugiau....., tai dar negaleciau ju medziais pavadinti, jos dar man i krumus panasios.

Gal dar kas kokios nors info apie tai turi???
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 08 11, 16:18)
A ,aisku na sito nezinojau..... reiks pasistengti nesuzaloti saknu ,o del saku , tai naujiena , nes kiek suprantu tai tas sakas galima karpyti?  g.gif
jos pas mane nera dideles ,jos kokio 1metro aukscio ne daugiau....., tai dar negaleciau ju medziais pavadinti, jos dar man i krumus panasios.

Gal dar kas kokios nors info apie tai turi???

matai medžiui ir taip stresas,o jei dar jo šakos bus aplaužytos biggrin.gif .Aišku čia yra tuja,bet medžiams,tai svarbu kad šakos nelūžtų. wub.gif
Atsakyti