Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

QUOTE(Vikauoga @ 2008 05 06, 09:26)
Labai grazios tujos, bet dar grazesnis baltai zydintis krumelis thumbup.gif  4u.gif  4u.gif

aciuks.gif antrą nuotrauką ir kėliau su ta mintimi, kad parodyti gražuolės lanksvos žydėjimą, bet tema tujų...tai ir jos turėjo ten matytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 08:36)
aciuks.gif antrą nuotrauką ir kėliau su ta mintimi, kad parodyti gražuolės lanksvos žydėjimą, bet tema tujų...tai ir jos turėjo ten matytis biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sobieska, labai grazios tavo tujos wub.gif tokios veslios wub.gif o kokia cia rusis?
gal gali pavadinima tos prekybvietes pasakyti? bandysiu pavaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 05 06, 09:14)
Mano tujoms 4 metukai ax.gif ...aš niekada nesu pirkusi jokių spygliuočių, tujų ar kitų dekoratyvinių augalų iš parduotuvių, tik iš žmonių ar įmonių konkrečiai užsiimančių želdinių auginimu. Dažniausiai perku ir jums galiu parekomenduoti (daugiau kauniškėms) važiuojant link Jonavos už Karmėlavos yra aptverta augalų teritorija, galiu pasigirti - visi augalai pirkti iš ten prigijo ir puikiai veši, o ir pasirinkimas nemažas ir informacijos kaip reikiant gauni
user posted image

Turiu klausimuką, kokiom trąšom dažniausiai jūs trešiat tujas - skystom ar granulėm, gal pastebėjot kokios veiksmingiausios.

Čia paveiksluota savaite vėliau biggrin.gif
user posted image

o kainos kokios ten, ar labai užkeltos g.gif vakarinių tujų, smaragdinių... unsure.gif gal ir telefoną jų turit - galėčiau pasiskambinti rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
o aš pažiūrėjau savo tujas ir išsigandau - kažkokie grybai apipuolė: ant šakų prilipusios kaip kekės razinų šviesių doh.gif Gal kas žinot kas tai galėtų būti ir kaip man jas gydyti dabar?
p.s. šiaip jų nesimato, tik kai pakeli šaką, tada pamatai, nes vidinėj pusėj...
Atsakyti
sobieska,čia kalbi apie augalų prekyvietę priešai Seną bebrą g.gif .Man daugiau patinka Sodo skrynia,nuo Kauno prieš Karmėlava.Prieš Seną bebrą kelis kart buvau,bet ten kainos didesnės,bent prieš kelis metus buvo,kiek klausinėjausi.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2008 05 06, 11:15)
sobieska,čia kalbi apie augalų prekyvietę priešai Seną bebrą g.gif .Man daugiau patinka Sodo skrynia,nuo Kauno prieš Karmėlava.Prieš Seną bebrą kelis kart buvau,bet ten kainos didesnės,bent prieš kelis metus buvo,kiek klausinėjausi.

nuvaziuok iki raudondvario t.y tik tilta pravaziavus nuo kauno puses prie sustojimo posukis i desine link medelyno vaziuojant ten daug kas nuosavuose namuose augina tai tiesiog is zemes iskas tai tikra garantija kad prigis.ten po tuos sodus pasivazineti reikiair matosi kas augina namuose. smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2008 05 06, 11:06)
sveikos,
o aš pažiūrėjau savo tujas ir išsigandau - kažkokie grybai apipuolė: ant šakų prilipusios kaip kekės razinų šviesių  doh.gif  Gal kas žinot kas tai galėtų būti ir kaip man jas gydyti dabar?
p.s. šiaip jų nesimato, tik kai pakeli šaką, tada pamatai, nes vidinėj pusėj...

Čia yra šiek tiek apie tujas ir fungicidus
http://www.rojaussod...snis.php?id=303
Atsakyti
Va sitos "grazuoles" pirktos is zmogaus. Buvo visai nieko, bet va kas pasidare... verysad.gif Is pradziu buvo susodintos palei kaimyno tvora, bandyta daryti gyvatvore, bet gavosi tikrai ne kas. Pradejo geltonuoti, nors ir buvo tresiamos ir laistomos. Matyt zeme netiko....Tai jas dabar persodinau sklypo gale. O kaip jus zeme tujom ruosiat? Toj vietoj kur norim sodinti, yra toks priemolis. .

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fashion: 06 gegužės 2008 - 12:06
QUOTE(fashion @ 2008 05 06, 12:05)
Va sitos "grazuoles" pirktos is zmogaus. Buvo visai nieko, bet va kas pasidare...  verysad.gif  Is pradziu buvo susodintos palei kaimyno tvora, bandyta daryti gyvatvore, bet gavosi tikrai ne kas. Pradejo geltonuoti, nors ir buvo tresiamos ir laistomos. Matyt zeme netiko....Tai jas dabar persodinau sklypo gale. O kaip jus zeme tujom ruosiat? Toj vietoj kur norim sodinti, yra toks priemolis. .

user posted image

manau trąšų nereikėjo pirmus kelis metus g.gif,bet čia tik mano nuomonė. Aš kaip sodinu tai įmaišau durpių substrato ir granulinių trašų,kad geriau įsišaknydintų nedidelią saujelę ir daugiau jokių trąšu ir auga kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 05 06, 12:24)
Čia yra šiek tiek apie tujas ir fungicidus
http://www.rojaussod...snis.php?id=303

neradau aš čia nieko apie mano "razinas"...
vis dar laukiu gudrių minčių g.gif
p.s. pamiršau pridėti, kad purškiau aš jas pavasarį "Actara" ir "Efectoral"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivad: 06 gegužės 2008 - 12:56
QUOTE(Daivad @ 2008 05 06, 12:55)
neradau aš čia nieko apie mano "razinas"...
vis dar laukiu gudrių minčių  g.gif
p.s. pamiršau pridėti, kad purškiau aš jas pavasarį "Actara" ir "Efectoral"

o gal gali foto įkelti su tom razinom ax.gif
Atsakyti