Įkraunama...
Įkraunama...

Tujos

[quote=rena,2007 08 23, 14:32]
na pas mane apkarpytos taip:

grazuuu bigsmile.gif
bet pas mane taip neiseis. prisiminiau pernai vasara, kai pirkom nama su visu sodu ir visom tujom, tai jos buvo apkarpytos kaip tortas vestuvinis daugiaaukstis, zvakuciu betruko. o siemet as ne kazin kiek laiko turejau sodu rupintis tai taip issisakojo issikerojo tos tujos, kad jas bus lengviau apkapot ir isrovus anytos sodeliy pasodint.
Papildyta:
QUOTE(JuzTea @ 2007 08 23, 14:48)
mes tujas pajamėm is palangos miškelio blush2.gif bu sakeles nuskabėm ir sukišom i žeme, laukiam pavasario paziurėsim ar prigis bigsmile.gif bet nevien tuju, bet egliu zemaugiu, aukstaugiu, sidabriniu, visokiu kalniniu puseliu biggrin.gif

nesupratau, ar egluciu, puseliu sakeles irgi i zeme susodinot, ar ten kaip nors kitaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 08 23, 18:30)
nesupratau, ar egluciu, puseliu sakeles irgi i zeme susodinot, ar ten kaip nors kitaip? g.gif

taip pat
Atsakyti
QUOTE(rita-x @ 2007 08 23, 17:30)

jei jos jau senos, tai neprigys schmoll.gif
nors bandyti galima rolleyes.gif ismest visada suspesit tongue.gif
Atsakyti
Sakykit, prasom, kai tuju apacia pradeda ruduoti, ka tai reiskia?
Atsakyti
nuo vasaros pas mane lauke vazonelyje sukistos tuju sakeles. kai kurios prigijo ir su saknelem jau. Sakykit kaip per ziema reikia jas laikyti, lauke, rusy ar reikia kur nors persodint is vazono? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 16 rugsėjo 2007 - 15:21
QUOTE(evansmum @ 2007 09 16, 16:17)
Sakykit, prasom, kai tuju apacia pradeda ruduoti, ka tai reiskia?

gali buti, kad koks gyvunelis jas apsisiojo...
Papildyta:
QUOTE(giekab @ 2007 09 16, 16:21)
nuo vasaros pas mane lauke vazonelyje sukistos tuju sakeles. kai kurios prigijo ir su saknelem jau. Sakykit kaip per ziema reikia jas laikyti, lauke, rusy ar reikia kur nors persodint is vazono?  g.gif

na, ruduo tinkamas metas persodinti tujas. Viskas priklauso nuo to, kur toliau zadat jas auginti: jeigu kur nors pievoj, tai persodinkit, jeigu tam paciam vazone zadat palikti, tada nieko nedarykit
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2007 09 16, 16:21)
nuo vasaros pas mane lauke vazonelyje sukistos tuju sakeles. kai kurios prigijo ir su saknelem jau. Sakykit kaip per ziema reikia jas laikyti, lauke, rusy ar reikia kur nors persodint is vazono?  g.gif

mano mama saknydindavo iskarto darze, tai kai kurios ziema perziemodavo, kai kurios ne, tai manau jei jos vazone, tai ir palikciau jame.
Atsakyti
QUOTE(linuoskytej @ 2007 09 16, 18:54)
gali buti, kad koks gyvunelis jas apsisiojo...

blink.gif Visus?
biggrin.gif Nemanau

AR nuo dregmes gali ruduoti?
Atsakyti
Aha ir man įdomu kodėl jos gali ruduoti,pas mane gyvatvorė tujų,tai šiais metais neviena parudavus.Ne tik kad kokia viena šakelė,bet visa tuja ruda g.gif .Dėl drėgmės nepasakyčiau žemė sausa,sausros ir nebuvo,kad apsiusiojo ir ne,nes kitoje vietoje kelios tujos pasodintos,tai pati mačiau kaip pasidarbuoja šuniukai,bet jokio parudavimo.Gal kokių medžiagų trūksta,netręšiau šiais metais.
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 09 20, 20:37)
Aha ir man įdomu kodėl jos gali ruduoti,pas mane gyvatvorė tujų,tai šiais metais neviena parudavus.Ne tik kad kokia viena šakelė,bet visa tuja ruda g.gif .Dėl drėgmės nepasakyčiau žemė sausa,sausros ir nebuvo,kad apsiusiojo ir ne,nes kitoje vietoje kelios tujos pasodintos,tai pati mačiau kaip pasidarbuoja šuniukai,bet jokio parudavimo.Gal kokių medžiagų trūksta,netręšiau šiais metais.

Yra tokia liga vadinasi - spygliuočių rūdligė. Būna tršų specialių spygliuočiams nuo rūdligės, paieškokit, dažnai būna lenkiškos.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 09 21, 20:10)
Yra tokia liga vadinasi - spygliuočių rūdligė. Būna tršų specialių spygliuočiams nuo rūdligės, paieškokit, dažnai būna lenkiškos.

ačiū 4u.gif ,reikės paieškoti.Bet jau tręšti vėlu,jaučiu reikia pavasario laukti g.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kur galima įsigyti smaragdinių koloninių tujų, būčiau dėkinga... g.gif
Atsakyti