Įkraunama...
Įkraunama...

KLAIPĖDOS DARŽELIAI

QUOTE(Pupkiz @ 2009 01 14, 13:49)
1. Tiesiog teko pastebeti tokia situacija, kuri priverte siek tiek sunerimti... Gyvenu kaiminystej ir karta maciau kaip ji suvaikais vaiksciojo lauke, buvo kaip tik daug sniego ir vienas vaikas "atitruko" nuo visos grupes ir parkrito i sniega... ir jo niekas taip ir nejo pakelti is to sniego, prasedejus jam gal kokias 2 minutes  blink.gif aukletoja tiesiog paprase kitu vaiku (tokiu pat zvribliu, vos pusmetris nuo zemes  biggrin.gif ) kad prietu,  pakeltu ir parvestu i buri, ta sniege sedinti vaika... blink.gif  Nu kazkaip labai jau man nepatiko ta situacija... g.gif Ir dar kelis kartus maciau kaip irgi koki pabegeli nuo grupes, labai jau grubiai partempia prie visu... Nu net nezinau kaip reaguoti i toki jos elgesi.... Dabar visada kai einu pro sali ar bunu namie, vis iskisu nosi i balkona ir truputi pastebiu kaip ji elgiasi su vaikais... kaip kokia tikra bobute...  biggrin.gif (truksta tik mezginio ir kitu pletku bobuciu i kompanija...  biggrin.gif )

Na, ji griežta, bet todėl vaikai ir nelipa jai ant galvos, sugeba ji daug ko išmokyti, suvaldo net ir nepaklusniausius. Vaikai daro, kas priklauso. O kad ji nepuola kelti, tai ir gerai, nes vaikas turi pats išmokti tai daryti, o ne kaip su mama, klest ant žemės, ir laukia, kol mama pribėgs, pakels ir dar saldainį duos. Kai kiti vaikai kelia, tai irgi nėr blogai, nes turi išmokti vieni kitiems padėti, o ne skriausti. Šiais laikais vaikai labai pikti (net ir tie lopšeliniai), greičiau trinktels kitam, pasijuoks, nei padės ar paguos.
Aš tokia šaltesnių nervų tuo klausimu, tai gal todėl taip atrodo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2009 01 14, 13:58)
Na, ji griežta, bet todėl vaikai ir nelipa jai ant galvos, sugeba ji daug ko išmokyti, suvaldo net ir nepaklusniausius. Vaikai daro, kas priklauso. O kad ji nepuola kelti, tai ir gerai, nes vaikas turi pats išmokti tai daryti, o ne kaip su mama, klest ant žemės, ir laukia, kol mama pribėgs, pakels ir dar saldainį duos. Kai kiti vaikai kelia, tai irgi nėr blogai, nes turi išmokti vieni kitiems padėti, o ne skriausti. Šiais laikais vaikai labai pikti (net ir tie lopšeliniai), greičiau trinktels kitam, pasijuoks, nei padės ar paguos.
Aš tokia šaltesnių nervų tuo klausimu, tai gal todėl taip atrodo.

Tai vat ir as nesugalvoju dar kaip cia reaguoti... mastau.gif Todel kol kas ir uzemiau "stebetojo" pozicijas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupkiz @ 2009 01 14, 14:33)
Tai vat ir as nesugalvoju dar kaip cia reaguoti...  mastau.gif Todel kol kas ir uzemiau "stebetojo" pozicijas...  biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Sutinku su Ezros nuomone thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes smile.gif noriu jusu patarimo 4u.gif Reikia man savo mzyle uzrasyti i darzeli, butu gerai kazkur vyturio ar laukininku gatveje, nu dar tiktu ir vingis, nes mano mama galetu paimti po darbo, nes gyvena vyturio gatves pradzioje, bet nezinau i koki uzrasyti, nes noreciau, kad ir aukletojos geros butu ir kad valgyti skaniai duotu ir kad niekas neskriaustu mano mazyles smile.gif salia namo yra Vyturelis, bet apie ji pasiskaicius net siurpas nukrate smile.gif , tai i ji tikrai nenoriu vesti smile.gif Dar gal ir centre tiktu, gal kuri vedate i darzeli kur salia viesbuvio Lugnes yra? nezinau pavadinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MartaS @ 2009 01 14, 14:41)
Vyturelis, bet apie ji pasiskaicius net siurpas nukrate  smile.gif , tai i ji tikrai nenoriu vesti  smile.gif  Dar gal ir centre tiktu, gal kuri vedate i darzeli kur salia viesbuvio Lugnes yra? nezinau pavadinimo  blush2.gif

Šalia "Lūgnės" yra "Radastėlė" ax.gif
Atsakyti
Na o ar nėra čia lankančių Vėrinėlį??? Aš ruošiuos savo klecką ten vesti ir įdomu būtų kaip ten auklėtojos??? Ir, apskritai, kokia nuomonė apie šį darželį?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2009 01 14, 15:43)
Šalia "Lūgnės" yra "Radastėlė" ax.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal žinote ar yra privačių darželių Klaipėdoje?
Atsakyti
sveikos, noriu jūsų patarimo. kai pirmą dukrą leidau į daržą, tai net nesusimąsčiau - reikėjo ir ėjo. o va mažė mano nuo balandžio turi eiti. bet man ji dar visai maža mažytė pupulytė knopkytė ir nenoriu aš jos dar leisti schmoll.gif lotuliukas.gif bet vis viena, nuo kada geriau leisti į daržą? kaip ir užrašyta nuo balandžio mėn., ar leisti nuo rudens? (viliuosi kad ta maža knopkytė iki rudens man gal paaugs kad galėsiu išleisti į visuomenę ax.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Vėl aš pas jus su daugybe klausimų blush2.gif Esu užrašiusi vaiką į lopšelį prie namų nuo kovo mėn. Tai jūs man, žaliai, išaiškinkit, ar privalo mus nuo kovo ir priimti? Kuo daugiau domiuosi, tuo labiau absurdiškai man su tais darželiais viskas atrodo doh.gif
Nuo ateinančios savaitės ruošiamės keliauti į "Aušrinę", nes darželis, netoli mūsų nepriima. Gal kas apie "Aušrinę" ką gali pasakyti? Išorė nelabai kokia, bet guodžiu save, kad gal bus gera auklėtoja, gal pavyks priprasti ir t.t. Dar klausimėlis. Nuo sausio švietimo skyrius priėmė kokį tai nutarimą, kad vienas vaikas negali būti užrašytas daugiau nei į vieną darželį (sakė man švietimo skyriaus darbuotoja), nes kitaip jį išbrauks iš visur blink.gif to darželio, kur šalia mūsų yra direktorė sako, kad jei pradėsim lankyti "Aušrinę" (ji nuo namų 6 km), tai išbrauks mus iš eilės, o mes labai norim į jį patekti. Iki rugsėjo neleisti vaiko niekur, neturiu galimybės. Patarkit ką daryti... Nežinau ar aiškiai aprašiau savo situaciją...
Atsakyti
nu tokios nesamonės doh.gif neįsivaizduoju Linxmute ką tau patart, jei iš tiesų jie dabar taip griežtai... nes anksčiau taip griežtai nebuvo, ir maniškė pavasarį/vasarą lankė vieną lopšelį, o nuo rugsėjo perėjom į kitą darželį, kur eilė atėjo ax.gif

Krika, jei vietą laikys iki rudens, kodėl gi ne, ypač jei turi galimybę nevest ax.gif
Atsakyti