Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 25, 12:00)

kaune jau yra benetton nauja kolekcija tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 28, 21:08)
kaune jau yra benetton nauja kolekcija  tongue.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif o geras thumbup.gif

mačiau Eimutį next temoj- niu nerealiai bičiukas atrodo wub.gif wub.gif wub.gif

reiks lėkti susiderinus su Monse kitą savaitę, nes Arnas susirgo , šiandien pas daktarę minsim verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2009 01 29, 08:33)
bigsmile.gif o geras thumbup.gif

mačiau Eimutį next temoj- niu nerealiai bičiukas atrodo wub.gif  wub.gif  wub.gif

reiks lėkti susiderinus su Monse kitą savaitę, nes Arnas susirgo , šiandien pas daktarę minsim  verysad.gif doh.gif

sveikatytes Arnui 4u.gif 4u.gif 4u.gif spesite dar apsipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 28, 22:08)
kaune jau yra benetton nauja kolekcija  tongue.gif  thumbup.gif

Aplenkei mane Zana, thumbup.gif thumbup.gif užsukau šiandien į UCB ir žiūriu nauja kolekcija, galvoju grįžus parašysiu, bet žiūriu jau aplenkei mane... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet kažkaip daug rubūkų yra ne visų dydžių.. Tai pasitenkinau sisley dzinsiukais ir maikute, foto vėliau įmesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:02)
Aplenkei mane Zanathumbup.gif  thumbup.gif  užsukau šiandien į UCB ir žiūriu nauja kolekcija, galvoju grįžus parašysiu, bet žiūriu jau aplenkei mane... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bet kažkaip daug rubūkų yra ne visų dydžių.. Tai pasitenkinau sisley dzinsiukais ir maikute, foto vėliau įmesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tongue.gif o tu sms negavai? siandien atsiunte man ax.gif
jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai biggrin.gif
ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku bigsmile.gif
paemiau treninguti i darziuka ir kojines
user posted image
apatinukai:)
user posted image
megstukas + kiepka vasarai
user posted image
user posted image
maikonas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 15:12)
biggrin.gif  tongue.gif  o tu sms negavai? siandien atsiunte man  ax.gif
jau nuo pirmdienio krove, siaip su dydziais idomiai ten, po viena dydi ir tai ne visu, papipirkau eimi, biskutuka smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai  biggrin.gif
ir vel gi aplenksiu tave, idesiu pirma, lauksiu tavo pirkinuku  bigsmile.gif
paemiau treninguti i darziuka ir kojines

nu kaip grazu, sakes thumbup.gif thumbup.gif
Kiek treningutis kainavo?
Atsakyti
Nea aš sms negavau dar, gal dar gausiu biggrin.gif biggrin.gif

Įdedu pirkinukus

[URL=user posted image]My Webpage[/URL]

Faini Zana pirkinukai thumbup.gif thumbup.gif .. Norėjau aš irgi tokio bliuzono kaip tavasis, bet nebuvo mūsų dydžio... cool.gif cool.gif cool.gif

O megztukų ir bliuzelių su kalnieriuku maniškis nešiot atsisako. Buvo toks fainas mgztukas 149 Lt, bet pabijojau be ponaičio pirkt, nes parnešiu ir sakys netinka... mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 29 sausio 2009 - 15:27
QUOTE(editaite @ 2009 01 29, 16:22)
nu kaip grazu, sakes thumbup.gif  thumbup.gif
Kiek treningutis kainavo?

109 biggrin.gif bendraminciuose ant eimio sie rubai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 29, 16:12)
biggrin.gif  tongue.gif  smile.gif o tau dar dzinsu maza? tiek pripirkai  biggrin.gif

Nea negana, 4u.gif 4u.gif 4u.gif šitie labai faini. Su odelėm žalsvom ant užpakalinių kišenių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 29 sausio 2009 - 15:31
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:25)
Įdedu pirkinukus
Faini Zana pirkinukai  thumbup.gif  thumbup.gif .. Norėjau aš irgi tokio bliuzono kaip tavasis, bet nebuvo mūsų dydžio...  cool.gif  cool.gif  cool.gif

O megztukų ir bliuzelių su kalnieriuku maniškis nešiot atsisako. Buvo toks fainas mgztukas 149 Lt, bet pabijojau be ponaičio pirkt, nes parnešiu ir sakys netinka...  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif as va dar skinny irgi noreciau dzinsiuku, palauksiu papildymo, nes danbar tik tamsus, o mes tamsius turim smile.gif
zinau ta megztuka, dryzuotas su kapisonu labai labai wub.gif wub.gif mazu dydziu nebuvo.
tiesa akropoli kainos siek tiek skiriasi blink.gif i mano nauda, gerai kad nuleiua i akra cool.gif
del netinkamumo eimiui jau tas pats, tas negerai tas netinka, ai..su juo buvau skandala uzkele kad jam nieko nereikia, visvien nupirkau o namie taip noriai isimatavo viska bigsmile.gif net nustebua cool.gif
Atsakyti
Aš tai į parde net nesivedu, namie viska matuoju.. Bet dabar žinau, išsiaiškinom biggrin.gif biggrin.gif , megztukai netinka, tik bliuzonai... maikės su kalnieriukais irgi netinka... kai visko daug primarmalinta irgi netinka, taip mazdaug griežtai vyriškai, kiap pastebėjau turi būt, jokio vaikiškumo wub.gif wub.gif ...

kai pataikau, ir AČIŪ dar pasako wub.gif wub.gif . Už Ecco batukus padėkojo, net nustebau cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 29 sausio 2009 - 15:39
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 29, 16:38)
Aš tai į parde net nesivedu, namie viska matuoju.. Bet dabar žinau, išsiaiškinom  biggrin.gif  biggrin.gif , megztukai netinka, tik bliuzonai...  maikės su kalnieriukais irgi netinka... kai visko daug primarmalinta irgi netinka, taip mazdaug griežtai vyriškai, kiap pastebėjau turi būt, jokio vaikiškumo  wub.gif  wub.gif ...

kai pataikau, ir AČIŪ dar pasako  wub.gif  wub.gif . Už Ecco batukus padėkojo, net nustebau  cool.gif  cool.gif

thumbup.gif thumbup.gif geras bigsmile.gif
Atsakyti