O prie tų kepuriukų derančių šalikų ar pirštinių yra?
QUOTE(Astukasas @ 2011 08 26, 13:41)
labai fainos kepurytės Įdomu kokio amžiaus ten mergaitė foto kur įdėta ir su kokio dydžio kepuryte? Keistai man kepurės dydį matuot pagal ūgį arba S ar M. Geriau būtų galvytės apimtis nurodyta. Maniškei bus 2 metukai gruodį, ūgis apie 84 cm, galvos apimtis apie 47 cm, tai koks čia dydis kepurės būtų?
jums turėtų tikt 82 dydžio. mūsų galvytė apie 51 cm, tai mums dar tiko, bet bijau, kad iki žiemos išaugtume
QUOTE(Astukasas @ 2011 08 26, 13:48)
bent jau pas mus tai nebuvo
QUOTE(Alatėja_ @ 2011 08 26, 13:52)
jums turėtų tikt 82 dydžio. mūsų galvytė apie 51 cm, tai mums dar tiko, bet bijau, kad iki žiemos išaugtume
maniske mazai plauku turi, itariu,kad tiktu pirstiniu ir saliko labai noretusi, nu bet ka darysi...
QUOTE(gresa @ 2011 08 26, 13:55)
maniske mazai plauku turi, itariu,kad tiktu pirstiniu ir saliko labai noretusi, nu bet ka darysi...
mes irgi mažai kiek žiūrėjau sudėtį, tai ten su vilna ji, tai šilta turi būti
gal kuri nors mamytė, kai eis sau kepurės žiūrėt, galėtų ir mums paimt reikėtų pilkos spalvos 90 dydžio o jei dar šalikas su pirštinėm derantis būtų, tai būtų išvis super
QUOTE(Astukasas @ 2011 08 26, 14:48)
yra bet salikiukai jau po 69 lt gan ilgi
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 11:47)
Kaune 219 lt,Vilniuj 198 lt
Aciu Idomu kiek Siauliuose Turiu ta VIP kortele, bus pigiau kazkiek Vaziuosiu pirkt
QUOTE(gresa @ 2011 08 26, 13:45)
mmm, kaina visai padori, kazkodel galvojau,kad 80 minimum bus
maniske dvimete, tai zodziu reikia matuot turbut jei ryt poavyks nusigaut i kauna, butinai reiks ta grozi pamatuot, kad tik neisaugt iki ziemos
mes turim plona, tokia pavasarine-rudenine labiau labai faina kepuryte, tai s dydis, 6-7 metai, nu ir visai mes ja sauniai nesiojam, taip, kad moralas tame, kad reikia matuot
maniske dvimete, tai zodziu reikia matuot turbut jei ryt poavyks nusigaut i kauna, butinai reiks ta grozi pamatuot, kad tik neisaugt iki ziemos
mes turim plona, tokia pavasarine-rudenine labiau labai faina kepuryte, tai s dydis, 6-7 metai, nu ir visai mes ja sauniai nesiojam, taip, kad moralas tame, kad reikia matuot
Šių kepurių yra KLP 3-jų spalvų, bet bent jau violetinės buvo tik 2 dydžiai - S ir XL Jos pačios tai tokios plonos, siūlas storas, bet mezgimas laisvas, tai ar žiemai tiktų nežinau
Merginos, SOS, gal kas nusipirkot XL populiarųjį paltuką - aktualiausia violetinės spalvos Mes turim L, labiausiai ieškom keistis arba teks parduoti
Ieškom tokio
mane tos kepkos zavejo,kol nepaciupinejau
skystos,ziemai netiks(kiauros)nereklamuoju,bet nusisperinom ja
Papildyta:
Kauno Akropoly yra XL IR XXL
nepirkom,bet ciupinejom(siandien)
skystos,ziemai netiks(kiauros)nereklamuoju,bet nusisperinom ja
Papildyta:
QUOTE(boruzhe1 @ 2011 08 26, 18:33)
Kauno Akropoly yra XL IR XXL
nepirkom,bet ciupinejom(siandien)
Nu va, papirkom ir mes, tamsiai melyna. Nusprendem, kad sviesiaplaukei mergytei geriau tikt tamsus, nei sviesiai violetinis. Be to, praktiskiau Siauliuose dar yra visu dydziu, bet sake, labai perka, kai kuriu dydziu tik po viena ir like, ypac melynuju.
QUOTE(Blond @ 2011 08 26, 17:34)
Aciu Idomu kiek Siauliuose Turiu ta VIP kortele, bus pigiau kazkiek Vaziuosiu pirkt
219 lt.Dydžių lyg ir nemažai dar buvo
Patarkit kokią prie mėlyno paltuko derinti kepurę/šaliką/pirštines .Nebūtinai UCB
mamos cia berniukiskas ar mergaitiska as visai jau nieko nebesuprantu
Buvau siandien Oze, tai pukines striukes bernam nuo 145lt sakyciau visai nebrangios, su kortele dar pygiau gautusi
Buvau siandien Oze, tai pukines striukes bernam nuo 145lt sakyciau visai nebrangios, su kortele dar pygiau gautusi
QUOTE(rapoja @ 2011 08 26, 23:25)
219 lt.Dydžių lyg ir nemažai dar buvo
Patarkit kokią prie mėlyno paltuko derinti kepurę/šaliką/pirštines .Nebūtinai UCB
sviesei ruzava,balta,rauduona
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 26, 23:30)
mamos cia berniukiskas ar mergaitiska as visai jau nieko nebesuprantu
berniukiska pagal mane
as savo suneliui tokia pirkau tik zalios spalvytes ir kainyte Vilniuj ju tik 169 lt