Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 12 28, 23:15)
jau kaip ir prasidejo, bet nuolaidos minimalios, 20% ir ne viskam

tai gal po nauju bus didesnes blush2.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turit okios suknes inetine nuotrauka, niekur negaliu rast
user posted image
user posted image
Atsakyti
Olgunia wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 18 sausio 2011 - 20:09
ACIU, PUKEI-visagalei 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inqooteee @ 2010 10 13, 21:03)
Šių firmų drabužėlių galima rasti ir internetineje parduotuveje www.joniukasirgretute.lt  smile.gif

Aciu labai
Atsakyti
Sveikos,
gal yra cia mamu, gyvenanciu UK miestuose kaip Hull ar York, ar kur nors netoli?
labai reikia suzinoti kur butu tuose miestuose ar kur kitam artimesniame isigyti zara vaikisku rubeliu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
kas turite jau violetinius paltukus siu metu?as pastebejau, kad jie jau labai kudoms panelems, mano abi kudytes, bet ir tai tie paraukimai spaudzia...anot ju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 08 22, 21:26)
kas turite jau violetinius paltukus siu metu?as pastebejau, kad jie jau labai kudoms panelems, mano abi kudytes, bet ir tai tie paraukimai spaudzia...anot ju biggrin.gif

Maniškė irgi kūdutė smile.gif Pirkom šių metų paltuką, puikiai atrodo thumbup.gif Tikrai nesiskundė, kad kur spaustų schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 08 22, 21:26)

Mes nusipirkome naujaji UCB paltuka, bet ne violetini, o tamsiai melyna wub.gif - man zymiai graziau atrodo ant vaiko sis melynas, o ir is praktiskumo puses zymiai geriau. 4u.gif Musiske nera kudena, bet nesiskunde, kad jai spaudzia. Manau, kad kaip tik gerai, kad aptempta, tada apglunda ir bus zymiai silciau, nesvilps vejai pro apacia. biggrin.gif Superinis pirkinys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2011 08 25, 23:06)
Mes nusipirkome naujaji UCB paltuka, bet ne violetini, o tamsiai melyna  wub.gif  - man zymiai graziau atrodo ant vaiko sis melynas, o ir is praktiskumo puses zymiai geriau.  4u.gif  Musiske nera kudena, bet nesiskunde, kad jai spaudzia. Manau, kad kaip tik gerai, kad aptempta, tada apglunda ir bus zymiai silciau, nesvilps vejai pro apacia.  biggrin.gif Superinis pirkinys.  4u.gif

gal galit parodyt, kokia ta tamsiai mėlyna? nes pas mus tik vienos spalvos tebuvo, tai įsigijom tamsiai violetinį wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2011 08 26, 00:06)
Mes nusipirkome naujaji UCB paltuka, bet ne violetini, o tamsiai melyna  wub.gif  - man zymiai graziau atrodo ant vaiko sis melynas, o ir is praktiskumo puses zymiai geriau.  4u.gif  Musiske nera kudena, bet nesiskunde, kad jai spaudzia. Manau, kad kaip tik gerai, kad aptempta, tada apglunda ir bus zymiai silciau, nesvilps vejai pro apacia.  biggrin.gif Superinis pirkinys.  4u.gif

mes irgi tamsei melyna isigijom ,o trumpa violetine ryskia wub.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2011 08 26, 00:09)
gal galit parodyt, kokia ta tamsiai mėlyna? nes pas mus tik vienos spalvos tebuvo, tai įsigijom tamsiai violetinį  wub.gif

atrodo va taip melynas ,tik veiduka paslepiau nes ne mano mergyte ant foto ,kad nesupyktu po to mergytes mama blush2.gif
user posted image

ir va tokia trumpa dar isigijom irgi pukine laaabai grazi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2011 08 26, 09:01)
atrodo va taip melynas

irgi gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti