Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 29, 10:22)
labai grazuuuuu wub.gif

p.s koks objaktyvas?  rolleyes.gif

sigma 70-300 f4-5,6 wink.gif nieko sustro, tamsus, bet zuminis wink.gif

aciu uz pagyras mano manekeniu smile.gif

QUOTE(vijja @ 2010 09 29, 14:05)
Erikiuxxx,va tokia musu striukyte  4u.gif

berniukam nerealios sitos wub.gif

Atsakyti
Labutes ax.gif
vakar nupirkau dukrai zara kombika, nu nieko toks, ale bijau, kad nebutu saltas ziema, gal kas turejot? kokie atsiliepimai ? rolleyes.gif patiko, kad viduj flysas viduj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 09 29, 13:05)
Erikiuxxx,va tokia musu striukyte  4u.gif
user posted image

fainuole striuke wub.gif o berniuko grozis cool.gif
ne musiske ne tokia rolleyes.gif gal del to ir kainos skiriasi 4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2010 09 29, 18:27)
sigma 70-300 f4-5,6 wink.gif nieko sustro, tamsus, bet zuminis wink.gif

aciu uz pagyras mano manekeniu smile.gif
berniukam nerealios sitos wub.gif

aha tamsus rolleyes.gif
mano suluzo,tai dabar dairausi,jauciu irgi sigmos reiks imti,nes nikono ziuriu neipirksiu blink.gif doh.gif
Atsakyti
4u.gif gal zinot ar symet bus UCB ilgu striukyciu- paltuku? g.gif
Atsakyti
aciu,mergaites 4u.gif

Erikiuxx,pasirodykit su savo striuke bigsmile.gif

rutuliukas,kol kas dar nera,bet prekiu po truputi vis uzveza,tai maza ka smile.gif
Atsakyti
sveikos gal galit pagelbet noru pirkti striiuke vaiko ugs mazdauk 87cm pardaveja raso ismera 86-90 kaziin nebus ziemine ucb per maza? aciu
Atsakyti
Šių firmų drabužėlių galima rasti ir internetineje parduotuveje www.joniukasirgretute.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2010 10 13, 14:34)
sveikos gal galit pagelbet noru pirkti striiuke vaiko ugs mazdauk 87cm pardaveja raso ismera 86-90 kaziin nebus ziemine ucb per maza? aciu

nezinau tokiu ismeru, kaip 86-90, UCB yra 90cm, 100cm, 110cm wink.gif Pasimatuokit ir bus aisku, kokio dydzio reikia. Mano dukros ugis 92cm, striuke pirkau 100cm, dydis geras ir tiks visa ziema, tikiuosi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 10 13, 22:07)
nezinau tokiu ismeru, kaip 86-90, UCB yra 90cm, 100cm, 110cm wink.gif Pasimatuokit ir bus aisku, kokio dydzio reikia. Mano dukros ugis 92cm, striuke pirkau 100cm, dydis geras ir tiks visa ziema, tikiuosi wink.gif

na matot siustis noriu is ebay tai ten idomei tie pardavejai raso doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri pirkot tokio modelio, tik rusvos spalvos, S dydzio UCB kepuryte wub.gif ir noretumet perparduoti arba keisti? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 11 lapkričio 2010 - 18:26
sveikos, gal kuri zinote kada is kart po nauju , prasideda akcijos benetone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 12 21, 16:17)
sveikos, gal kuri zinote kada is kart po nauju , prasideda akcijos benetone  ax.gif

jau kaip ir prasidejo, bet nuolaidos minimalios, 20% ir ne viskam
Atsakyti