Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 09 28, 10:40)

ka cia reiskia unsure.gif
jei ieskot striukes vaikui,tai ieskokit ten,kur jas pardavineja mamytes,nes jei karta uzsiminet,kad reikia ir ne viena neatsiliepe,tai nereikia raginti,manau del to neatsiras tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2010 09 15, 14:33)

oho,kaip ydomiai
o kaip jos atrodo
nes maniskiu abi kainavo po 369lt g.gif
Atsakyti
truputi vaizdu blush2.gif biggrin.gif kazkaip tema apmirus, o as taip aistringai susirgau UCB liga doh.gif lotuliukas.gif

maziuke su marskinukais, sijonu ir liemene is ten pat 4u.gif

user posted image

dicke su suknyte wub.gif tokia pacia ir bliuske turim, nerealios man abi wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 09 28, 15:36)
ka cia reiskia  unsure.gif
jei ieskot striukes vaikui,tai ieskokit ten,kur jas pardavineja mamytes,nes jei karta uzsiminet,kad reikia ir ne viena neatsiliepe,tai nereikia raginti,manau del to neatsiras  tongue.gif

as ir neraginau, nereikia taip jau reguoti baisiai, as tik paprasciausiai pakeliu tema auksciau , ieskau irgi visur, pagalvojau, kad cia daugiau mamyciu renkasi turincios UCB rubelius ir gal pasiulys ka nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze2 @ 2010 09 28, 16:10)
as ir neraginau, nereikia taip jau reguoti baisiai, as tik paprasciausiai pakeliu tema auksciau , ieskau irgi visur, pagalvojau, kad cia daugiau mamyciu renkasi turincios UCB rubelius ir gal pasiulys ka nors  mirksiukas.gif

aš ne baisiai sureagavau mirksiukas.gif 4u.gif

Puke,gražuolės panelės wub.gif išpuoštos wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 09 28, 16:08)
truputi vaizdu blush2.gif  biggrin.gif kazkaip tema apmirus, o as taip aistringai susirgau UCB liga doh.gif  lotuliukas.gif

dicke su suknyte wub.gif tokia pacia ir bliuske turim, nerealios man abi wub.gif

nuostabu wub.gif wub.gif tavo dukrytes ir rubeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 09 28, 16:08)
truputi vaizdu blush2.gif  biggrin.gif kazkaip tema apmirus, o as taip aistringai susirgau UCB liga doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

Labai grazuuuu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 09 28, 15:08)

labai grazuuuuu wub.gif

p.s koks objaktyvas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2010 09 28, 15:13)
oho,kaip ydomiai
o kaip jos atrodo
nes maniskiu abi kainavo po 369lt g.gif

jei nepatingesiu,nupaveiksluosiu,musu pukine iki 200lt kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Erikiuxxx,va tokia musu striukyte 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2010 09 29, 14:05)
Erikiuxxx,va tokia musu striukyte  4u.gif

oi koks fainuolis thumbup.gif mes irgi tokia striukute turim, tik kitu spalvu, nors sita taip pat labai grazi wub.gif
Atsakyti