Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(anerita* @ 2010 08 26, 19:04)
pasirodyk su UCB paltukais, žinau kad pirkai biggrin.gif

o cia galima rodytis? lotuliukas.gif

user posted image

dicke su S striuke, ugis 117cm, pakeiciau siandien i M - bus dviem ziemom blush2.gif kiepka man ta nereali wub.gif o mazei siandien irgi pirkau striukyte XXS sv violetine 90cm ugiui, bet nefotkinau dar, golfuka dar pirkau violetini 90cm ir tai ne pabaiga lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Puke,sauniai atrodo mergina bigsmile.gif wub.gif
kai paziurejau kelintu gimimo ir koki dydi imat,tai blink.gif Manekene panele bigsmile.gif

mano vaikinas tu paciu gimimo,tai xs dar geri rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2010 08 26, 21:48)

jumoriste biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 26 rugpjūčio 2010 - 21:00
QUOTE(vijja @ 2010 08 26, 20:59)
mano vaikinas tu paciu gimimo,tai xs dar geri  rolleyes.gif

ugis 117. didele dar M, uztektu S doh.gif ale vyras pareiske ultimatuma, kad tiktu dviem ziemom, nes realiai dar nuo pernai trumpa pukine ucb S turim blush2.gif

as nejuokauju, kazkada cia plepejom apie vaiku rubelius, rodemes, bet buvo labai daug spamo, asmeniskumu, tai isgrudo mus i bendramincius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šauniai atrodo smile.gif Pritariu, kepurė atrodo fantastiškai, kaip ir išlindusios garbanėlės smile.gif
Atsakyti

mūsų gražuolytė thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

user posted image

dicke su S striuke, ugis 117cm, pakeiciau siandien i M - bus dviem ziemom blush2.gif kiepka man ta nereali wub.gif o mazei siandien irgi pirkau striukyte XXS sv violetine 90cm ugiui, bet nefotkinau dar, golfuka dar pirkau violetini 90cm ir tai ne pabaiga lotuliukas.gif  doh.gif

NEREALIII IR STRIUKĖ IR KEPURĖ, AIŠKU IR MIGLĖ wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir mes apsipirkom minimaliai, bet tik vaikinui į mokyklą - klasikinio stiliaus susagstomą megztuką ir baltą storoką maikutę su mėlynais užrašais. Kolkas visko turim. Merginai dar žiūrinėju, pratinuosi prie madų. O čia visa naujoji vyresniukams kolekcija http://www.benetton....t/kid/kid_tween
Atsakyti
Man graži kolekcija. baby kolekcijoj užmačiau kombinezona pūkinį wub.gif minkštas, šiltas ir kaina aišku doh.gif
Atsakyti
dekui blush2.gif

siandien Laisvej Kaune deziu nauju kalnai smile.gif kombiezkelniu bent jau dickiam maciau tamsiu, 170lt... aisku, tusciom neisejau doh.gif
Atsakyti
Gražūs rūbukai 4u.gif
Atsakyti
Na, pakelsiu truputį temą į viršų biggrin.gif

Mano pirkiniai iš naujos ucb kolekcijos blush2.gif

dukrytei, striukė su plonu pašiltinimu ir kepurė su 30 proc. vilna

user posted image

berniukui, maikytės

user posted image

pašiltintos velvetkės- labaaabai man patiko thumbup.gif

user posted image

O dėl šito treningiuko nežinau ką daryt- bliuzonas kaip ir geras, bet va, kelnės, tai tokios kaip tik, išaugimui vietos nėr, tai nežinau ar pasilikt ar grąžint doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 09 07, 10:26)
Na, pakelsiu truputį temą į viršų  biggrin.gif
O dėl šito treningiuko nežinau ką daryt- bliuzonas kaip ir geras, bet va, kelnės, tai tokios kaip tik, išaugimui vietos nėr, tai nežinau ar pasilikt ar grąžint  doh.gif

grazus rubeliai bigsmile.gif wub.gif

as nepasilikciau rolleyes.gif zinant,kad po keliu skalbimu dar truputi pasitrauks medvilne,tai visai bus tik tam kartui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 07 rugsėjo 2010 - 11:21