Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 08 06, 14:09)
gal OZE  bigsmile.gif

Ir Oze, ir Akropolyje smile.gif
Atsakyti
Sveikos, tai nieks nebeperka UCB biggrin.gif

girdejau gandus, kad striukes pukines mergaitiskos baigesi Vilniuje, didesniu dydziu - ar tiesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 08 25, 23:18)
Sveikos, tai nieks nebeperka UCB biggrin.gif

girdejau gandus, kad striukes pukines mergaitiskos baigesi Vilniuje, didesniu dydziu - ar tiesa unsure.gif

pardavejos sake kad tik po 2-3 vnt vieno dydzio gauna, tai viens du ir isparduoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2010 08 26, 07:01)
pardavejos sake kad tik po 2-3 vnt vieno dydzio gauna, tai viens du ir isparduoda  4u.gif

ogo unsure.gif bijo,kad neuzsiliktu unsure.gif

as savo vyriukui paemiau rudenine ir pukine striukytes,siu metu modeliai,spalvos mums ypac patinka wub.gif

dar kelnes su pamusalu pernai devejom,labai patiko,tai ir siemet pirkom,minkstos,siltos,labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 26 rugpjūčio 2010 - 07:39
man irgi spalvytes labai patinka siumetines, mano abiem blondinukem tinka, siandien pat lekiu nuperku doh.gif jei dar bus doh.gif

sau man nepatinka, kad jie tokius siltus megztukus siulo su vilna - per karsta man su jais biggrin.gif nebent po striuke lauke nesiot, o patalpoj neee...
Atsakyti
Va ką reiškia krizė, jei tik po kelis vnt veža g.gif Vakar Akropolyje apžiūrėjau, visai nebloga kolekcija, bernams nieko gero, vienas kitas įdomesnis rūbas. Reikės dar užsukti į Gedimino pr.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 08 26, 09:15)
Va ką reiškia krizė, jei tik po kelis vnt veža g.gif Vakar Akropolyje apžiūrėjau, visai nebloga kolekcija, bernams nieko gero, vienas kitas įdomesnis rūbas. Reikės dar užsukti į Gedimino pr.

Kauno AKR sestadieni daug buvo ir pasirinkimas buvo, labai patiko man siemet , rudenines ir ziemies striukes, dvi jemem mirksiukas.gif bet pirko taip,kad krizse net nekvepejo.... smile.gif
Atsakyti
Merginos, o gal naudojat Laisvalaikio kortele perkant UCB? 15 proc nuolaida siulo - taiko ja normaliai parduotuvese abejose? apie Kauna kalbu. Vilniuje irgi aktualu butu...
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 08 26, 13:47)
Merginos, o gal naudojat Laisvalaikio kortele perkant UCB? 15 proc nuolaida siulo - taiko ja normaliai parduotuvese abejose? apie Kauna kalbu. Vilniuje irgi aktualu butu...

idomu... nes su UBC tai sudetinga, as nemazai perku,o kol surinkau 10procentu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 08 26, 12:47)

Vilniuje galioja abiejose parduotuvese, ta prasme, Akropolyje ir Gedimino pr., Oze negalioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 26 rugpjūčio 2010 - 16:00
aisku, noretusi ir ta 25 off turet, kur Vilniuje siulo, bet kad uz beprotiska suma reik pirkt doh.gif net nezinau, uz kokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2010 08 26, 19:57)
aisku, noretusi ir ta 25 off turet, kur Vilniuje siulo, bet kad uz beprotiska suma reik pirkt  doh.gif net nezinau, uz kokia biggrin.gif

pasirodyk su UCB paltukais, žinau kad pirkai biggrin.gif
Atsakyti