galvojau kur gyvai matet jau
as ispanijoj maciau pradeta kabinti rudens kolekcija- tai tie dzinsiukai is mazuju berniuku kur rasot kad patiko- is tiesu labai fainuciai, slim modelis.
paemiau sunui dvejus : melynus ir juodus
Gražios striukės mergaitėms. Įdomu, kaip atrodys "gyvai".
Koki grazi nauja kolekcija, pati noreciau aip rengtis super
QUOTE(vasarėja @ 2010 06 30, 11:46)
galvojau kur gyvai matet jau
as ispanijoj maciau pradeta kabinti rudens kolekcija- tai tie dzinsiukai is mazuju berniuku kur rasot kad patiko- is tiesu labai fainuciai, slim modelis.
galėtumėt nuotrauką padaryti su tais džinsiukais
GAL KAM PRAVERS- KAUNO UCB NUOLAIDOS ŠIANDIEN PRASIDĖJO
QUOTE(Soni @ 2010 07 01, 18:28)
GAL KAM PRAVERS- KAUNO UCB NUOLAIDOS ŠIANDIEN PRASIDĖJO
ar buvai nuvaziavus? kas gero yra?
QUOTE(editaite @ 2010 07 01, 21:39)
ar buvai nuvaziavus? kas gero yra?
buvau, nupirkau Ignui kelnes,kur pasidaro sortai, tokias, kur tu man Vilniuj rodei bet mazu nebuvo, paemiau S, ir visai gerai bus nesiot dar siais metais kaip sortus atraitojus, o kitais jau bus tinakmos kaip kelnes.Paemiau maikyte be rankoviu ir Mergaitei taskuota plona striukyte. Siaip is esmes mums tinkamu dydziu mazai kas like, arba maziukai arba jau M,L Yra kepuriu, apatiniu
QUOTE(Soni @ 2010 07 02, 08:07)
buvau, nupirkau Ignui kelnes,kur pasidaro sortai, tokias, kur tu man Vilniuj rodei bet mazu nebuvo, paemiau S, ir visai gerai bus nesiot dar siais metais kaip sortus atraitojus, o kitais jau bus tinakmos kaip kelnes.Paemiau maikyte be rankoviu ir Mergaitei taskuota plona striukyte. Siaip is esmes mums tinkamu dydziu mazai kas like, arba maziukai arba jau M,L Yra kepuriu, apatiniu
aha mačiau, kad Kaune dar prieš nuolaidas mažas pasirinkimas berniukams, man labai reikėjo trumpom rankovėm maikyčių ir treningučio norėjau
QUOTE(editaite @ 2010 07 02, 09:06)
aha mačiau, kad Kaune dar prieš nuolaidas mažas pasirinkimas berniukams, man labai reikėjo trumpom rankovėm maikyčių ir treningučio norėjau
treningu tai ne kvapo nebuvo, o maikuciu gal ir buvo galima rast, tik man spalvos kazkaip siaip sau pasirode, as paemiau tik berankove elektrines spalvos
ZAROJ nauja kolekcija, tai nupirkom simpatiska maikute su suniuku
Idomu, o UCB kada bus nauja kolekcija Gal kas zino?
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 07 15, 08:53)
ZAROJ nauja kolekcija, tai nupirkom simpatiska maikute su suniuku
Nezinau kaip Kaune, bet Vilniuje jau pradejo kabinti
QUOTE(Agniulyte @ 2010 08 06, 00:52)
Nezinau kaip Kaune, bet Vilniuje jau pradejo kabinti
gal OZE