Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

galvojau kur gyvai matet jau smile.gif

as ispanijoj maciau pradeta kabinti rudens kolekcija- tai tie dzinsiukai is mazuju berniuku kur rasot kad patiko- is tiesu labai fainuciai, slim modelis.
paemiau sunui dvejus : melynus ir juodus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 30 birželio 2010 - 11:47
Gražios striukės mergaitėms. Įdomu, kaip atrodys "gyvai".
Atsakyti
Koki grazi nauja kolekcija, pati noreciau aip rengtis smile.gif super
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2010 06 30, 11:46)
galvojau kur gyvai matet jau  smile.gif

as ispanijoj  maciau pradeta kabinti rudens kolekcija- tai tie dzinsiukai is mazuju berniuku kur rasot kad patiko- is tiesu labai fainuciai, slim modelis.
paemiau sunui dvejus : melynus ir juodus

biggrin.gif

galėtumėt nuotrauką padaryti su tais džinsiukais ax.gif
Atsakyti
GAL KAM PRAVERS- KAUNO UCB NUOLAIDOS ŠIANDIEN PRASIDĖJO 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 07 01, 18:28)
GAL KAM PRAVERS- KAUNO  UCB  NUOLAIDOS  ŠIANDIEN PRASIDĖJO  4u.gif

ar buvai nuvaziavus? kas gero yra?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 07 01, 21:39)
ar buvai nuvaziavus? kas gero yra?

buvau, nupirkau Ignui kelnes,kur pasidaro sortai, tokias, kur tu man Vilniuj rodei 4u.gif bet mazu nebuvo, paemiau S, ir visai gerai bus nesiot dar siais metais kaip sortus atraitojus, o kitais jau bus tinakmos kaip kelnes.Paemiau maikyte be rankoviu ir Mergaitei taskuota plona striukyte. Siaip is esmes mums tinkamu dydziu mazai kas like, arba maziukai arba jau M,L 4u.gif Yra kepuriu, apatiniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 07 02, 08:07)
buvau, nupirkau Ignui kelnes,kur pasidaro sortai, tokias, kur tu man Vilniuj rodei  4u.gif bet mazu nebuvo, paemiau S, ir visai gerai bus nesiot dar siais metais kaip sortus atraitojus, o kitais jau bus tinakmos kaip kelnes.Paemiau maikyte be rankoviu ir Mergaitei taskuota plona striukyte. Siaip is esmes mums tinkamu dydziu mazai kas like, arba maziukai arba jau M,L  4u.gif Yra kepuriu, apatiniu  4u.gif

aha mačiau, kad Kaune dar prieš nuolaidas mažas pasirinkimas berniukams, man labai reikėjo trumpom rankovėm maikyčių ir treningučio norėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 07 02, 09:06)
aha mačiau, kad Kaune dar prieš nuolaidas  mažas pasirinkimas berniukams, man labai reikėjo trumpom rankovėm maikyčių ir treningučio norėjau smile.gif

treningu tai ne kvapo nebuvo, o maikuciu gal ir buvo galima rast, tik man spalvos kazkaip siaip sau pasirode, as paemiau tik berankove elektrines spalvos 4u.gif
Atsakyti
ZAROJ nauja kolekcija, tai nupirkom simpatiska maikute su suniuku wub.gif
Idomu, o UCB kada bus nauja kolekcija g.gif Gal kas zino? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 07 15, 08:53)
ZAROJ nauja kolekcija, tai nupirkom simpatiska maikute su suniuku  wub.gif 
Idomu, o UCB kada bus nauja kolekcija  g.gif  Gal kas zino?  bigsmile.gif

Nezinau kaip Kaune, bet Vilniuje jau pradejo kabinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2010 08 06, 00:52)
Nezinau kaip Kaune, bet Vilniuje jau pradejo kabinti drinks_cheers.gif

gal OZE bigsmile.gif