Sveikos, mamytes, turiu ZAROS rubeliu mergaitems ir berniukams, jei ka domina rasykite emailu stoson7@gmail.com atsiusiu foto Maloniai lauksiu
Sveikos, jungiuosi i jusu bureli, benetton rubelius esu ysimėlėjusi jau senai ir naujoji sisley bei UCB kolekcija man be galo patinka. Kadangi maniskiai jau dideli, tai ir tos blankesnes spalvytes patinka. Vakar nupirkau sunui naujos kolekcijos sisley striukyte, man labai , dar prigriebiau ispardavimines kelnes vasarai, gaila, kad laiko limitas buvo mazas ir nespėjau labiau apsizvalgyti, bet kadangi mano sūnus be galo kūdas, tai siu firmu rubeliai mums gėris
Mergaaaaaites, o UCB dar turbus negreit nuolaidu bus? Rugpjucio tik? Reikia striukes mums
O laisvalaikio kortelės neturi? Nurovėm ryškią kepurę su šuniu ir tokį pat ryškų paplūdimio rankšluostį su karve
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 03, 11:28)
O laisvalaikio kortelės neturi? Nurovėm ryškią kepurę su šuniu ir tokį pat ryškų paplūdimio rankšluostį su karve
Niu, neeeee, neturiu
Maniskis ir vilki beveik viska is UCB, Sisley, Zara. Kokybe Mums didziausias pliusas, kad rubeliai puikios medvilnes. Tik Lietuvoje mes nepirktume ir neipirktume, kainos Gauname dovanu is uzisenio
Gal kas žinote ar galima parsisiųsti Zara drabužėlių iš užsienio?
QUOTE(vilbur @ 2010 05 12, 15:01)
Gal kas žinote ar galima parsisiųsti Zara drabužėlių iš užsienio?
Gal tik is ebay arba amazon
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 05 03, 11:24)
Mergaaaaaites, o UCB dar turbus negreit nuolaidu bus? Rugpjucio tik? Reikia striukes mums
buvo si savaitgali striukem ir dzinsam 30 proc. nuolaida
gal pataiket, as dukrai irgi striuke nupirkau smagia, su zirniukais
QUOTE(vasarėja @ 2010 05 24, 11:15)
Turbūt tokią žalsvą su baltais taškiukais Buvau ją nusižiūrėjus, gaila nepataikiau ....
QUOTE(vasarėja @ 2010 05 24, 11:15)
Buvom per ta akcija UCB, ir kazkaip nieko nepavyko nupirkti, kas is striukiu patiko tai buvo arba be kapiusono, vienam ploschiuke net ir kiseniu nebuvo, o striukes su taskiukais man irgi laaabai patiko, bet mes jau is tokiu dydziu isaugom, o is didzioju tai ne musu skonio striukytes buvo