Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

Sveikos, mamytes, turiu ZAROS rubeliu mergaitems ir berniukams, jei ka domina rasykite emailu stoson7@gmail.com atsiusiu foto smile.gif Maloniai lauksiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonason: 13 balandžio 2010 - 13:44
Sveikos, jungiuosi i jusu bureli, benetton rubelius esu ysimėlėjusi jau senai ir naujoji sisley bei UCB kolekcija man be galo patinka. Kadangi maniskiai jau dideli, tai ir tos blankesnes spalvytes patinka. Vakar nupirkau sunui naujos kolekcijos sisley striukyte, man labai wub.gif , dar prigriebiau ispardavimines kelnes vasarai, gaila, kad laiko limitas buvo mazas ir nespėjau labiau apsizvalgyti, bet kadangi mano sūnus be galo kūdas, tai siu firmu rubeliai mums gėris 4u.gif
Atsakyti
Mergaaaaaites, o UCB dar turbus negreit nuolaidu bus? Rugpjucio tik? Reikia striukes mums smile.gif
Atsakyti
O laisvalaikio kortelės neturi? wink.gif Nurovėm ryškią kepurę su šuniu ir tokį pat ryškų paplūdimio rankšluostį su karve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 05 03, 11:28)
O laisvalaikio kortelės neturi? wink.gif Nurovėm ryškią kepurę su šuniu ir tokį pat ryškų paplūdimio rankšluostį su karve biggrin.gif

Niu, neeeee, neturiu verysad.gif
Atsakyti
Maniskis ir vilki beveik viska is UCB, Sisley, Zara. Kokybe thumbup.gif Mums didziausias pliusas, kad rubeliai puikios medvilnes. Tik Lietuvoje mes nepirktume ir neipirktume, kainos doh.gif Gauname dovanu is uzisenio mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote ar galima parsisiųsti Zara drabužėlių iš užsienio?
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 05 12, 15:01)
Gal kas žinote ar galima parsisiųsti Zara drabužėlių iš užsienio?

Gal tik is ebay bigsmile.gif arba amazon
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 05 12, 16:12)
Gal tik is ebay  bigsmile.gif  arba amazon

Aišku. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 05 03, 11:24)
Mergaaaaaites, o UCB dar turbus negreit nuolaidu bus? Rugpjucio tik? Reikia striukes mums smile.gif

buvo si savaitgali striukem ir dzinsam 30 proc. nuolaida smile.gif
gal pataiket, as dukrai irgi striuke nupirkau smagia, su zirniukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2010 05 24, 11:15)
buvo si savaitgali striukem ir dzinsam 30 proc. nuolaida  smile.gif
gal pataiket,  as dukrai irgi striuke nupirkau smagia, su zirniukais  smile.gif

Turbūt tokią žalsvą su baltais taškiukais biggrin.gif Buvau ją nusižiūrėjus, gaila nepataikiau ....
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2010 05 24, 11:15)
buvo si savaitgali striukem ir dzinsam 30 proc. nuolaida  smile.gif
gal pataiket,  as dukrai irgi striuke nupirkau smagia, su zirniukais  smile.gif

Buvom per ta akcija UCB, ir kazkaip nieko nepavyko nupirkti, kas is striukiu patiko tai buvo arba be kapiusono, vienam ploschiuke net ir kiseniu nebuvo, o striukes su taskiukais man irgi laaabai patiko, bet mes jau is tokiu dydziu isaugom, o is didzioju tai schmoll.gif ne musu skonio striukytes buvo
Atsakyti