Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

Labas dar karta, vel lendu i eteri biggrin.gif

user posted image

nupirkom dzinsus, bandydim priprast ir tokius nesiot blink.gif
user posted image

OIJ KOKIE IDOMUS biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiams tokių dalykų neįsiūlysi. rolleyes.gif Vyras iš viso negali pakęsti tokių "sušiktkelnių" doh.gif Kažkada pati norėjau nusipirkti, tai sakė galiu eiti be jo su jomis kur tik noriu lotuliukas.gif

Išpardavime spėjau nurauti pora labai neblogų dalykų, kas kainavo apie 150, tai pirkau po 48 ar pan. rolleyes.gif Sakyčiau visai neblogai. Naujoje kolekcijoje (mergaitėms) daug alyvinės spalvos. Nieko prieš ją neturiu, bet labai norisi daugiau spalvų. unsure.gif O toliau pilka ir juoda.
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 02 21, 16:20)
Labas dar karta, vel lendu i eteri  biggrin.gif

oi Zlata kokia grazuole wub.gif koks stiliukas thumbup.gif man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 02 28, 18:25)
oi Zlata kokia grazuole wub.gif koks stiliukas thumbup.gif man patinka thumbup.gif

jo,stiliukas tikrai super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
komplimentai ne tik dukrytei,bet ir mamytei biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 02 28, 19:25)

QUOTE(vijja @ 2010 02 28, 20:51)
jo,stiliukas tikrai super  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif
komplimentai ne tik dukrytei,bet ir mamytei  biggrin.gif

blink.gif aciu aciu, bet tadu ir benettonui reikia Aciu pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinija @ 2010 02 22, 21:54)
Labas dar karta, vel lendu i eteri  biggrin.gif

user posted image

nupirkom dzinsus, bandydim priprast ir tokius nesiot  blink.gif
user posted image

OIJ KOKIE IDOMUS biggrin.gif  thumbup.gif

kokia panele bigsmile.gif
Atsakyti
zara 2ju pusiu thumbup.gif thumbup.gif ir kaip striuke ir kaip siltas bliuzonas tikrai thumbup.gif ir kokybe gera man patinka kazin kur lietuvoj galima rasti vaikams zaros drabuziu g.gif kolkas neteko matyt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 19, 15:29)
kazin kur lietuvoj galima rasti vaikams zaros drabuziu g.gif kolkas neteko matyt

Vilniuje ir akropoly ir centre yra Zara parduotuve... mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikinui nugriebiau Benetton dvipusę lengvą striukę, labai šauni thumbup.gif Kolkas daugiau nieko ryškesnios spalvingesnio įdomaus (berniukiško) neužmačiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 12, 11:49)
Vaikinui nugriebiau Benetton dvipusę lengvą striukę, labai šauni thumbup.gif Kolkas daugiau nieko ryškesnios spalvingesnio įdomaus (berniukiško) neužmačiau.  g.gif

bigsmile.gif o kur nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 04 12, 13:28)
bigsmile.gif  o kur nuotrauka?

aha, as irgi pasigedau nuotraukos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuotraukų neturiu, bet čia http://www.benetton....t/kid/kid_tween paspaudus ant šokančių berniukų pasileis kitos nuotraukos ir bus tamsiai mėlyna striukelė wink.gif Viduje raudona.
Atsakyti