Labas dar karta, vel lendu i eteri
nupirkom dzinsus, bandydim priprast ir tokius nesiot
OIJ KOKIE IDOMUS
Maniškiams tokių dalykų neįsiūlysi. Vyras iš viso negali pakęsti tokių "sušiktkelnių" Kažkada pati norėjau nusipirkti, tai sakė galiu eiti be jo su jomis kur tik noriu
Išpardavime spėjau nurauti pora labai neblogų dalykų, kas kainavo apie 150, tai pirkau po 48 ar pan. Sakyčiau visai neblogai. Naujoje kolekcijoje (mergaitėms) daug alyvinės spalvos. Nieko prieš ją neturiu, bet labai norisi daugiau spalvų. O toliau pilka ir juoda.
Išpardavime spėjau nurauti pora labai neblogų dalykų, kas kainavo apie 150, tai pirkau po 48 ar pan. Sakyčiau visai neblogai. Naujoje kolekcijoje (mergaitėms) daug alyvinės spalvos. Nieko prieš ją neturiu, bet labai norisi daugiau spalvų. O toliau pilka ir juoda.
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 02 21, 16:20)
oi Zlata kokia grazuole koks stiliukas man patinka
QUOTE(editaite @ 2010 02 28, 18:25)
jo,stiliukas tikrai super
komplimentai ne tik dukrytei,bet ir mamytei
QUOTE(editaite @ 2010 02 28, 19:25)
QUOTE(vijja @ 2010 02 28, 20:51)
aciu aciu, bet tadu ir benettonui reikia Aciu pasakyt
QUOTE(laurinija @ 2010 02 22, 21:54)
Labas dar karta, vel lendu i eteri
OIJ KOKIE IDOMUS
OIJ KOKIE IDOMUS
kokia panele
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 19, 15:29)
Vilniuje ir akropoly ir centre yra Zara parduotuve...
Vaikinui nugriebiau Benetton dvipusę lengvą striukę, labai šauni Kolkas daugiau nieko ryškesnios spalvingesnio įdomaus (berniukiško) neužmačiau.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 12, 11:49)
Vaikinui nugriebiau Benetton dvipusę lengvą striukę, labai šauni Kolkas daugiau nieko ryškesnios spalvingesnio įdomaus (berniukiško) neužmačiau.
o kur nuotrauka?
QUOTE(olgunia_2006 @ 2010 04 12, 13:28)
o kur nuotrauka?
aha, as irgi pasigedau nuotraukos
Nuotraukų neturiu, bet čia http://www.benetton....t/kid/kid_tween paspaudus ant šokančių berniukų pasileis kitos nuotraukos ir bus tamsiai mėlyna striukelė Viduje raudona.