Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 00:04)
Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra

niu laukiam foto smile.gif
ziurejau zara nauja kolekcija, manau dar ilgai dydziu bus su tokiom kainom maziam smile.gif kiek ziurejau nuo 109 lt kaune, blush2.gif tai as pirmenybe tada ucb teiksiu biggrin.gif o per sale nieko neradai ane??? pas mus kaune dzinsiuku benetton labai labai daug buvo, dar ir isnese papilde bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2009 01 08, 09:08)
pasirodom  bigsmile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 10:12)
niu laukiam foto smile.gif
ziurejau zara nauja kolekcija, manau dar ilgai dydziu bus su tokiom kainom maziam smile.gif kiek ziurejau nuo 109 lt kaune,  blush2.gif  tai as pirmenybe tada ucb teiksiu  biggrin.gif  o per sale nieko neradai ane??? pas mus kaune dzinsiuku benetton labai labai daug buvo, dar ir isnese papilde  bigsmile.gif

Vakare tik mirksiukas.gif
Zaros kaip tik nauja kolekcija man nepasirodė brangi, visi džinsiukai po 89 lt g.gif O UCB net per išpardavimą kaina apie 120 buvo. Kalbu apie 140 cm dydį. Beje džinsų modelis man nerealiai patiko. O per sale dydžių nebuvo, tik dukrai Zaroje irgi džinsus pirkau. O UCB nebuvo dydžių visai, jei ir buvo kas, tai man nepatiko. M ir L jau kita kolekcija, tamsūs, niūrūs tokie unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux: 08 sausio 2009 - 14:43
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 15:41)
Vakare tik  mirksiukas.gif
Zaros kaip tik nauja kolekcija man nepasirodė brangi, visi džinsiukai po 89 lt  g.gif  O UCB net per išpardavimą kaina apie 120 buvo. Kalbu apie 140 cm dydį. Beje džinsų modelis man nerealiai patiko. O per sale dydžių nebuvo, tik dukrai Zaroje irgi džinsus pirkau. O UCB nebuvo dydžių visai, jei ir buvo kas, tai man nepatiko. M ir L jau kita kolekcija, tamsūs, niūrūs tokie  unsure.gif

niu lauksim pasirodymo smile.gif
pa mus isvis zaroi maciau nauja kolekcija tai nedaug dar buvo rubu ...
as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti blush2.gif kol ucb nenusivyliau perku, kai nusivilsiu nz ka darysiu lotuliukas.gif o dideli dydziai, tada jo ucb zymiai brangiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 17:32)
niu lauksim pasirodymo  smile.gif
as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti  blush2.gif  kol ucb nenusivyliau perku, kai nusivilsiu nz ka darysiu  lotuliukas.gif  o dideli dydziai, tada jo ucb zymiai brangiau  blush2.gif

Nu keista, nes aš perku ir Zaros ir UCB bet skirtumo nepastebėjau. Nebent man pasisekė biggrin.gif Džinsai man apskritai UCB nelabai, ir vistik kaina didoka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 08, 18:32)
niu lauksim pasirodymo  smile.gif
as kai biski nusivyliau kokybe tai snegiuos nebepirkti  blush2.gif  kol ucb nenusivyliau perku, kai nusivilsiu nz ka darysiu  lotuliukas.gif  o dideli dydziai, tada jo ucb zymiai brangiau  blush2.gif

Nuo M dydzio kainos skiriasi 10-20lt mirksiukas.gif man patinka ucb labiau nei zara mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 08, 20:21)
Nuo M dydzio kainos skiriasi 10-20lt  mirksiukas.gif man patinka ucb labiau nei zara  mirksiukas.gif

Tu gali palyginti nes perki ir didesnius ir mažesnius mirksiukas.gif
Nu va džinsiukai. Vaikinas griežtai atsisakė rodytis biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 21:42)
Tu gali palyginti nes perki ir didesnius ir mažesnius  mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote. 4u.gif Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

migliux, džinsai LABAI thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 01 09, 13:36)
Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

as kazkaip i jas nekreipiu demesio schmoll.gif
pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis doh.gif biggrin.gif

Migliux,nors mes dzinsu nemegejai,bet sie labai grazus wub.gif
nors man paziuret daugelis grazus,tik kazkaip nu nepropoguojam mes ju,labiau kelnes visokias megstam smile.gif bent dabar,kol maziukas smile.gif

va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man wub.gif
Atsakyti

Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote.  4u.gif Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

migliux, džinsai LABAI  thumbup.gif  wub.gif

QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 14:09)
as kazkaip i jas nekreipiu demesio  schmoll.gif
pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis  doh.gif  biggrin.gif

o man irgi, visai jos neuzkliuva smile.gif
Atsakyti
Merginos, labai faina, kad parodote foto ką pirkote.  4u.gif Tik nuimkite tas etiketes, nes bendrą vaizdą gadina, juk ir taip aišku, kad naujai pirkti mirksiukas.gif

migliux, džinsai LABAI  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū
Aš nuimu dažniausiai iškarto jei rūbas tinkamas nešioti dabar, nes jei nenuimsiu, tai vaikai imdami iš spintos ir norėdami apsirengt nuplėš jas su visom "mėsom" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2009 01 09, 15:09)
as kazkaip i jas nekreipiu demesio  schmoll.gif
pas mus ir spintoj su visom etikietkom guli kol nereikia rengtis  doh.gif  biggrin.gif
va tos melynos kelnytes kur Zana prie geltonu bliuskyciu nupirko,tai laaaaabai man  wub.gif

biggrin.gif aciu

del etikeciu, as nenuimu kol nededu rubo, dedu su etiketem i komoda biggrin.gif
netrukdo visiskai tongue.gif
Atsakyti