Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Soni @ 2010 01 05, 09:49)
aga,su kailiu kapišone, irgi s paėmiau  biggrin.gif  mėlyno nemačiau  g.gif matyt jau nebuvo  4u.gif varau šiandien vėl grąžint dičkio striukę, gal mažiukei dar netyčia paltukų bus, paimčiau kitai žiemai  doh.gif

na ir ka gero dar siandien radai? jauciu nusiaubta parde biggrin.gif
Laisvej paltuku mergaitems tai kabejo nemazai, bet gal dydziai jai didoki, akre tai buvo 2 paltukai ir vienas xxs dydzio.
Melynas kaip ant musiskiu tai tik vienas ir buvo, as ji nugriebiau ir prasitampiau po parde doh.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 05, 12:41)
na ir ka gero dar siandien radai? jauciu nusiaubta parde biggrin.gif
Laisvej paltuku mergaitems tai kabejo nemazai, bet gal dydziai jai didoki, akre tai buvo 2 paltukai ir vienas xxs dydzio.
Melynas kaip ant musiskiu tai tik vienas ir buvo, as ji nugriebiau ir prasitampiau po parde doh.gif

niu va ką tik grįžom doh.gif grąžnau dičkio striukę, o paltukas mergytėm tik vienintelis kabėjo ir dar dydis tas kurio man reikėjo thumbup.gif tai jau nuskilo man biggrin.gif vakar mačiau Akropoly tokius pačius paltukus, bet kažkodėl 10 lt brangesni buvo nei Laisvėj g.gif iš smalsumo pakalusiau pas pardavėją kodėl taip kainos skiriasi, tai atsakė, kad turėtų būti vienodos, ji nežino ir net nebandė aiškintis biggrin.gif žodžiu man šiandien pasisekė su tuo paltuku mergaitišku, dar sau golfuką pagriebiau, o vaikų rūbeliai nusiaubti, dydžiai likę tokie neinami tik, tų berniukiškų paltukų nė kvapo, tik kelios striukės kabėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 05, 15:25)
niu va ką tik grįžom  doh.gif  grąžnau dičkio striukę, o paltukas mergytėm tik vienintelis kabėjo ir dar dydis tas kurio man reikėjo  thumbup.gif  tai jau nuskilo man  biggrin.gif  vakar mačiau Akropoly tokius pačius paltukus, bet kažkodėl 10 lt brangesni buvo nei Laisvėj  g.gif  iš smalsumo pakalusiau pas pardavėją kodėl taip kainos skiriasi, tai atsakė, kad turėtų būti vienodos, ji nežino ir net nebandė aiškintis  biggrin.gif  žodžiu man šiandien pasisekė su tuo paltuku mergaitišku, dar sau golfuką pagriebiau, o vaikų rūbeliai nusiaubti, dydžiai likę tokie neinami tik, tų berniukiškų paltukų nė kvapo, tik kelios striukės kabėjo  4u.gif

nu sakes blink.gif va tau ir krize doh.gif
jau ir vakar tokio dydzio kaip ant musiskiu nieko nebuvo doh.gif
bet rimtai, kaip gerai su paltuku isejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 05, 17:15)
nu sakes blink.gif va tau ir krize doh.gif
jau ir vakar tokio dydzio kaip ant musiskiu nieko nebuvo doh.gif
bet rimtai, kaip gerai su paltuku isejo thumbup.gif

nu, jo, krizės benetone nesijaučia biggrin.gif su tuo vienu golfuku prie kasos išlaukiau apie 40 min. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 05, 20:09)
nu, jo, krizės benetone nesijaučia  biggrin.gif  su tuo vienu golfuku prie kasos išlaukiau apie 40 min.  doh.gif

siaubas blink.gif tai ir siandien pilna zmoniu?

parodyk koki golfuka emei?

o as sau si megztini

user posted image

Matukui liemene

user posted image
Atsakyti
Na ir as pasiaubiau UCB, kaip tik pataikiau ant pardes atidarymo, tai dar palyginus neblogas pasirinkimas buvo bet jau zmoniu ir eiles blink.gif
o va vakar dar nulekiau galvojau gal dickiui striukes pakeist is xxs i xs bet jau nebebuvo dydzio, tai pasilikau tas, gal neisaugs. ax.gif tongue.gif
Papirkau visko nemazai, vaikams po 2 striukes , kelniu, bliuskyciu abiems ir trumpom ir ilgom, golfuku, tik va dabar galvoju ar tiek reikejo jiem visko doh.gif Vien mazei bliuskyciu visu vaivorykstes spalvu lotuliukas.gif na bet pirma karta mergaitiska ucb pirkt galejau tai kaip nepasismaginsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2010 01 06, 09:00)
  na bet pirma karta mergaitiska ucb pirkt galejau tai kaip nepasismaginsi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

parodyk ka pirkai mirksiukas.gif
o kokiu kelnyciu radai g.gif ant maniskio nemaciau nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 06, 10:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

parodyk ka pirkai mirksiukas.gif
o kokiu kelnyciu radai g.gif ant maniskio nemaciau nieko g.gif

Ok veliau nufotkinsiu, sau si karta nieko nenusipirkau nes nespejau tik vaikams ir vyrui doh.gif
O kelnytes melynas velvetkes , paprastos jos tos kur ant gumos, bet i darziuka pats tas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2010 01 06, 11:01)
Ok veliau nufotkinsiu,

laukiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 06, 14:04)

Pasistengsiu siandien nufotkint mirksiukas.gif
Tik mane nervas jama del tu mano vaikino striukiu xxs, gal kartais kas turi xs ir nori keist i xxs? blush2.gif
Atsakyti
Nunešk ir grąžink, atgausi pinigus, ko čia nervintis. Baikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2010 01 06, 13:38)
Pasistengsiu siandien nufotkint mirksiukas.gif
Tik mane nervas jama del tu mano vaikino striukiu xxs, gal kartais kas turi xs ir nori keist i xxs?  blush2.gif

mes kaip tik ieskom xxs pirkti. Parasykit az jei parduosit smile.gif
Atsakyti