Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Soni @ 2010 01 04, 08:45)
vakar buvau Akropolio UCB-paklausiau pas pardavėją-tai tipo nežino kada prasidės  doh.gif

siandien paskambinau i Laisves ucb, tai pasake kad nuo siandien nuolaidos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 04, 10:04)
siandien paskambinau i Laisves ucb, tai pasake kad nuo siandien nuolaidos thumbup.gif

bigsmile.gif thumbup.gif AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
As vakar buvau UCB Gedimino prospekte, tai jau prasidejo 30-50proc., bet vistiek jau negavau ka norejau.... tai nuvarau tadu i Akra UCB, ten tai visiskai nulis, mazai kas liko ir asortimentas sad.gif

O sian i Oza nulekiau, tai tik 20%.....

Zaroj Akre irgi, drabuziu atrodo yra, bet spalvos tai fui, na ir kokybe aisku nelabai kokia, geriau jau UCB, nes kainos mazai skiriasi.

Oj, i Mexxa pamirsua nueiti, kaip ten.....
Atsakyti
niu va, nespejau parasyti, siandien prasidejo ir nieko gero neradau ten biggrin.gif g.gif
Atsakyti
Idomu, kada Oze nuolaidos bus normalios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 04, 10:33)
bigsmile.gif  thumbup.gif  AČIŪ  4u.gif

bet tavo mazasis vyrukas kaip graziai moka eileje stovet ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 04, 17:35)
bet tavo mazasis vyrukas kaip graziai moka eileje stovet ax.gif  biggrin.gif

blink.gif prašom pasiaiškinti lotuliukas.gif kodėl aš amžinai nieko nematau ir kodėl manęs neužkalbinai lotuliukas.gif apsipirkau doh.gif per skubėjimą (mažiukę vieną mašinoj buvau palikus miegančią) pagriebiau ne tą striukės dydį dičkiui doh.gif tikiuosi grąžint galima g.gif gailiuosi , kad nepaėmiau mažiiukei paltuko doh.gif nu gal ryt dar bus, nors abejoju sprendžiant pagal šiandieninį žmonių kiekį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 04, 19:22)
blink.gif prašom pasiaiškinti  lotuliukas.gif  kodėl aš amžinai nieko nematau ir kodėl manęs neužkalbinai  lotuliukas.gif apsipirkau  doh.gif  per skubėjimą (mažiukę vieną mašinoj buvau palikus miegančią) pagriebiau ne tą striukės dydį dičkiui  doh.gif  tikiuosi grąžint galima  g.gif  gailiuosi , kad nepaėmiau mažiiukei paltuko  doh.gif  nu gal ryt dar bus, nors abejoju sprendžiant pagal šiandieninį žmonių kiekį  biggrin.gif

biggrin.gif lukne miegale biggrin.gif

ka gero pirkot ka ignui radai gero?

mergickom tai daug roziu maciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 04, 18:22)
blink.gif prašom pasiaiškinti  lotuliukas.gif  kodėl aš amžinai nieko nematau ir kodėl manęs neužkalbinai  lotuliukas.gif apsipirkau  doh.gif  per skubėjimą (mažiukę vieną mašinoj buvau palikus miegančią) pagriebiau ne tą striukės dydį dičkiui  doh.gif  tikiuosi grąžint galima  g.gif  gailiuosi , kad nepaėmiau mažiiukei paltuko  doh.gif  nu gal ryt dar bus, nors abejoju sprendžiant pagal šiandieninį žmonių kiekį  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
mes buvom kitoje eileje vieta uzsieme, as cia atejau ieskodama laisvos pardavejos ir taviski pamaciau, dairiausi taves, bet niekur nebuvo matyt arba nepazinau, tikrai buciau uzkalbinus bigsmile.gif ilgai negalejau spoksot, reikejo lekt atgal i savo eile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2010 01 04, 18:44)
biggrin.gif  lukne miegale  biggrin.gif

ka gero pirkot ka ignui radai gero?

mergickom tai daug roziu maciau  bigsmile.gif

Ignui nupirkau juodą pūkinį paltuką kitai žiemai biggrin.gif kad aš ten labai greitai, tik apsisukai kaip ragana ant šluotos, pagriebiau kelias striukes, maikes perverčiau, bet nieks neužkabino, gal kad jau spintos lūžta doh.gif

QUOTE(editaite @ 2010 01 04, 18:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
mes buvom kitoje eileje vieta uzsieme, as cia atejau ieskodama laisvos pardavejos ir taviski pamaciau, dairiausi taves, bet niekur nebuvo matyt arba nepazinau, tikrai buciau uzkalbinus bigsmile.gif ilgai negalejau spoksot, reikejo lekt atgal i savo eile smile.gif

supratau biggrin.gif tai matyt tuo momentu aš buvau nulėkus į moterų skyrių, palikau trumpam, apsilenkėm greičiausiai biggrin.gif ką pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2010 01 04, 19:01)
Ignui nupirkau juodą pūkinį paltuką kitai žiemai  biggrin.gif  kad aš ten labai greitai, tik apsisukai kaip ragana ant šluotos, pagriebiau kelias striukes, maikes perverčiau, bet nieks neužkabino, gal kad jau spintos lūžta  doh.gif
supratau  biggrin.gif  tai matyt tuo momentu aš buvau nulėkus į moterų skyrių, palikau trumpam, apsilenkėm greičiausiai  biggrin.gif  ką pirkai?

tai tu Ignui juoda pukini pirkai, o as turbut toki pati tik melyna, su kailiu kapisone, ane smile.gif as irgi kitai ziemai emiau, S dydi. Dar liemene jam paemiau ir sau megztuka, drauge nemazai savo vaikucius apipirko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2010 01 04, 23:08)
tai tu Ignui juoda pukini pirkai, o as turbut toki pati tik melyna, su kailiu kapisone, ane smile.gif as irgi kitai ziemai emiau, S dydi. Dar liemene jam paemiau ir sau megztuka, drauge nemazai savo vaikucius apipirko smile.gif

aga,su kailiu kapišone, irgi s paėmiau biggrin.gif mėlyno nemačiau g.gif matyt jau nebuvo 4u.gif varau šiandien vėl grąžint dičkio striukę, gal mažiukei dar netyčia paltukų bus, paimčiau kitai žiemai doh.gif
Atsakyti