as skalbiu zemoj temperaturoje svelniu rezimu.
paskui kai dzista- vis papurtau ir iskratau. kol kas kiek buvo viskas gerai
o jums kas nutiko?
gal koks audinys kitoks?
ar kokie prieziuros zenklai yra?
nu as irgi ispurciau ir greitai isdziovinau, bet toks vaizdas kad butu puse puku dinge, na gal dar ne visi gerai isdziuvo,dar issipus..
issipus, nepergyvenk
QUOTE(ingameja @ 2009 10 13, 12:54)
Sveiki, skaitau kad diskutuojate apie pukines striukytes is UCB, mes ir va nusipirkome ir jau teko skalbti...tai nebeliko tokia gazi kokia buvo...gal galit pasidalinti patirtimi kaip jus jas skalbiate?Musu va tokia:
QUOTE(ingameja @ 2009 10 13, 13:06)
nu as irgi ispurciau ir greitai isdziovinau, bet toks vaizdas kad butu puse puku dinge, na gal dar ne visi gerai isdziuvo,dar issipus..
mes irgi tokią turim jau išploviau, pas mane irgi tie pūkai sukrito- bet tai normalu, juk jie šlapi, išdžius ir išsipūs mano berniuko išsipučia visada išplovus va, pasirodom su ta striukyte
gal kuri turit isaugta ZARA paltuka 2-3? man labiausiai tiktu rusvas (nu ten ju ta neaiski spalva nei ruda nei smeline)... perpirkciau... simet visi modeliai trumpuciai
Mergaites, o UCB kepuriu siltu ar komplektuku tokiu kur kepure su saliku matet ar yra?domina Kaune ir kokios kainos?
gal kas galit pasakyt kada UCB prasides seilas? paziurejau,kad simet krize matyt ir po vipu dar liko is ko rinktis
QUOTE(jeila @ 2009 12 14, 09:56)
gal kas galit pasakyt kada UCB prasides seilas? paziurejau,kad simet krize matyt ir po vipu dar liko is ko rinktis
man irgi idomu kada seilas "mirtingiesiems"
QUOTE(jeila @ 2009 12 14, 10:56)
QUOTE(editaite @ 2009 12 14, 15:22)
man irgi idomu kada seilas "mirtingiesiems"
as jau apsiforminau per vp ramu
mirtiengiesiems bus po nauju
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 14, 16:49)
turesiu laiko atsigaut po kaledu bumo
o kokius reikalavimus reik ispildyt norint is mirtingojo tapt vip?
QUOTE(jeila @ 2009 12 14, 18:03)
turesiu laiko atsigaut po kaledu bumo
ziurint koks miestas? kaune vienos dsalygos, vln lengvesnes
QUOTE(Zana4 @ 2009 12 14, 20:33)
ziurint koks miestas? kaune vienos dsalygos, vln lengvesnes
vln