Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

Aciu 4u.gif Matyt, nebuvau nuklydusi iki skyriaus galo blink.gif , buvau tikra, kad vaikiuku Mexx-as nerengia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 09 30, 11:23)
Aciu 4u.gif   Matyt, nebuvau nuklydusi iki skyriaus galo blink.gif , buvau tikra, kad vaikiuku Mexx-as nerengia g.gif

Rengia, rengia... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Tik gaila Kaune vaikams nebeliko mexx'o. Kiek vaikui esu pirkus dzinsiukų iš mexx visais labai patenkinta. wub.gif Gal net labiau negu UCB dzinsais, nes ant maniškio figūros labai gražiai atrodo mexx dzinsiukai smile.gif

Bliuzonai gal mexx liūdnoki berniukams, bet dzinsai tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiolla: 01 spalio 2009 - 13:16
QUOTE(Wiolla @ 2009 10 01, 14:15)
Rengia, rengia...   mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Tik gaila Kaune vaikams nebeliko mexx'o. Kiek vaikui esu pirkus dzinsiukų iš mexx visais labai patenkinta.  wub.gif  Gal net labiau negu UCB dzinsais, nes ant maniškio figūros labai gražiai atrodo mexx dzinsiukai smile.gif

Bliuzonai gal mexx liūdnoki berniukams, bet dzinsai tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

UCB- mastau.gif kas tai? Nesupratau, nepykit 4u.gif

Sove mintis-gal Benetton blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medute55: 01 spalio 2009 - 15:37
QUOTE(Medute55 @ 2009 10 01, 16:36)
UCB- mastau.gif  kas tai? Nesupratau, nepykit 4u.gif

Sove mintis-gal Benetton blush2.gif

Taip benetton mirksiukas.gif
Atsakyti
Medute55, kaip ir atsakė jurgita - UCB tai benetton ...
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 10 01, 14:15)
Rengia, rengia...  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Tik gaila Kaune vaikams nebeliko mexx'o. Kiek vaikui esu pirkus dzinsiukų iš mexx visais labai patenkinta.  wub.gif  Gal net labiau negu UCB dzinsais, nes ant maniškio figūros labai gražiai atrodo mexx dzinsiukai smile.gif

Bliuzonai gal mexx liūdnoki berniukams, bet dzinsai tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gali but, kad ir vilniuj dings... nelabai sekasi jiems su vaikiskais schmoll.gif o spalvos niurios tiek berniukam tiek mergaitem jau kokius trecius metus is eiles... na buna po viena drabuzi kolekcijoj grazesnes spalvos-si sezona maciau zalia paltuka biggrin.gif na dzinsai kaip dzinsai, bet siaip neverta demesio verysad.gif
Atsakyti
manau ne tik spalvos baido bet ir kaina... paltas mano astuonmetei kainuoja 400 lt...
benetone perpus pigiau, o ir spalvos grazesnes. tai ir nesirenku mexx schmoll.gif
Atsakyti
Dėl mexo niūrumo ir neadekvačių kainų pritariu, ne vieneri metai ten laidotuvių nuotaikos. Dar panašaus neadekvatumo lygio Pinolino parduotuvė (ar pan. vadinasi). Tipiniai subtilūs ir labai jau kuklūs rūbeliai, primityvių modelių, už didelę kainą. Šiaip užsienyje nemažai tokio tipo vaikiškų kolekcijų, kur modeliai paprastučiai, spalvos murzinos, kainos nesvietiškos. Kai renku vaikui rūbą, norisi žaismingumo, spalvų, skanių spalvų, įdomesnių modelių. Nebūtinai rūbas turi "rėkti", kad jis brangus ar pan., tiesiog kai yra iš ko rinktis, renkiesi.

Juk vaikas užaugs ir jam nebesinorės tam tikrų spalvų iš vaivoykštės diapazono. Veršis prie niūrių, neutralių ar juodų, bent jau dažnas vyresnėlis tokias renkasi. Taip kad dar yra proga pasidžiaugti.

Šiandien kaip liūdėjau dėl UCB "vailokiukų" a la UGG alyvinių dukrai, nes netiko... sad.gif Dydžiai sumažinti, dar pusė bėdos, bandėm derintis didesnius, bet vistiek netiko. sad.gif Labai dailūs, lengvučiai, stilingi, ir kaina nebloga (žinoma su nuolaidų kortele), ir kaip tik dabar lapnoti tiktų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2009 10 03, 16:24)
manau ne tik spalvos baido bet ir kaina... paltas mano astuonmetei kainuoja 400 lt...
benetone perpus pigiau, o ir spalvos grazesnes. tai ir nesirenku mexx  schmoll.gif

jo mano dvimetei virs 300 doh.gif is esmes man tiek mexxe tiek UCB pasitaiko prastos kokybes riubu (tik mexxe prie to dar ir spalvos nikokios ir kaina didele doh.gif )
gal kas buvot UCB gedo neseniai ir pastebejot kaip reikalai su pizamom? mum seneliai parveze tokia miela kaip tik ziemai, tai dar vienos noriu, bet preitamet maziam nebuvo graziu sad.gif

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 03, 17:21)
Dėl mexo niūrumo ir neadekvačių kainų pritariu, ne vieneri metai ten laidotuvių nuotaikos. Dar panašaus neadekvatumo lygio Pinolino parduotuvė (ar pan. vadinasi). Tipiniai subtilūs ir labai jau kuklūs rūbeliai, primityvių modelių, už didelę kainą. Šiaip užsienyje nemažai tokio tipo vaikiškų kolekcijų, kur modeliai paprastučiai, spalvos murzinos, kainos nesvietiškos. Kai renku vaikui rūbą, norisi žaismingumo, spalvų, skanių spalvų, įdomesnių modelių. Nebūtinai rūbas turi "rėkti", kad jis brangus ar pan., tiesiog kai yra iš ko rinktis, renkiesi.

Juk vaikas užaugs ir jam nebesinorės tam tikrų spalvų iš vaivoykštės diapazono. Veršis prie niūrių, neutralių ar juodų, bent jau dažnas vyresnėlis tokias renkasi. Taip kad dar yra proga pasidžiaugti.

Šiandien kaip liūdėjau dėl UCB "vailokiukų" a la UGG alyvinių dukrai, nes netiko... sad.gif Dydžiai sumažinti, dar pusė bėdos, bandėm derintis didesnius, bet vistiek netiko. sad.gif Labai dailūs, lengvučiai, stilingi, ir kaina nebloga (žinoma su nuolaidų kortele), ir kaip tik dabar lapnoti tiktų. ax.gif

na 100% pritariu thumbup.gif
alyvine graznu thumbup.gif gaila,kad netiko... as UGGus tamsius uzsakiau, nes pabijojau, kad sviesius nupirkus neilgai trukus jie pavirs i gazios spalvos murzinus batukus, o kaina ne tokia ir maza, kad ziemai kelias poras galeciau pirkt ax.gif viska gyvinsim kepurem, pedkelnes ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Nupirkau dukrai pukine UCB strukyte, per ebay pagavau, tai juokinga kaina gaunasi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2009 10 06, 10:17)
Nupirkau dukrai pukine UCB strukyte, per ebay pagavau, tai juokinga kaina gaunasi  biggrin.gif

user posted image

labai graži bigsmile.gif wub.gif ir kokia ta kaina gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
subjektyvi, yra parduotuveje Happeak EMU ivairiu modeliuku ir spalvu, bent jau kailis naturalus, o ne sintetinis kaip UCB mirksiukas.gif
as saviskei laukiu EMU is JAV uzsakiau, dabar tik del dydzio pergyvenu, nes pagal cm lyg ir mazi unsure.gif , bet uztat nebrangiai gavos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasarėja: 06 spalio 2009 - 10:30