Aciu Matyt, nebuvau nuklydusi iki skyriaus galo , buvau tikra, kad vaikiuku Mexx-as nerengia
QUOTE(Raile @ 2009 09 30, 11:23)
Aciu Matyt, nebuvau nuklydusi iki skyriaus galo , buvau tikra, kad vaikiuku Mexx-as nerengia
Rengia, rengia...
Tik gaila Kaune vaikams nebeliko mexx'o. Kiek vaikui esu pirkus dzinsiukų iš mexx visais labai patenkinta. Gal net labiau negu UCB dzinsais, nes ant maniškio figūros labai gražiai atrodo mexx dzinsiukai
Bliuzonai gal mexx liūdnoki berniukams, bet dzinsai tai
QUOTE(Wiolla @ 2009 10 01, 14:15)
Rengia, rengia...
Tik gaila Kaune vaikams nebeliko mexx'o. Kiek vaikui esu pirkus dzinsiukų iš mexx visais labai patenkinta. Gal net labiau negu UCB dzinsais, nes ant maniškio figūros labai gražiai atrodo mexx dzinsiukai
UCB- kas tai? Nesupratau, nepykit
Sove mintis-gal Benetton
QUOTE(Medute55 @ 2009 10 01, 16:36)
Taip benetton
Medute55, kaip ir atsakė jurgita - UCB tai benetton ...
QUOTE(Wiolla @ 2009 10 01, 14:15)
Rengia, rengia...
gali but, kad ir vilniuj dings... nelabai sekasi jiems su vaikiskais o spalvos niurios tiek berniukam tiek mergaitem jau kokius trecius metus is eiles... na buna po viena drabuzi kolekcijoj grazesnes spalvos-si sezona maciau zalia paltuka na dzinsai kaip dzinsai, bet siaip neverta demesio
manau ne tik spalvos baido bet ir kaina... paltas mano astuonmetei kainuoja 400 lt...
benetone perpus pigiau, o ir spalvos grazesnes. tai ir nesirenku mexx
Dėl mexo niūrumo ir neadekvačių kainų pritariu, ne vieneri metai ten laidotuvių nuotaikos. Dar panašaus neadekvatumo lygio Pinolino parduotuvė (ar pan. vadinasi). Tipiniai subtilūs ir labai jau kuklūs rūbeliai, primityvių modelių, už didelę kainą. Šiaip užsienyje nemažai tokio tipo vaikiškų kolekcijų, kur modeliai paprastučiai, spalvos murzinos, kainos nesvietiškos. Kai renku vaikui rūbą, norisi žaismingumo, spalvų, skanių spalvų, įdomesnių modelių. Nebūtinai rūbas turi "rėkti", kad jis brangus ar pan., tiesiog kai yra iš ko rinktis, renkiesi.
Juk vaikas užaugs ir jam nebesinorės tam tikrų spalvų iš vaivoykštės diapazono. Veršis prie niūrių, neutralių ar juodų, bent jau dažnas vyresnėlis tokias renkasi. Taip kad dar yra proga pasidžiaugti.
Šiandien kaip liūdėjau dėl UCB "vailokiukų" a la UGG alyvinių dukrai, nes netiko... Dydžiai sumažinti, dar pusė bėdos, bandėm derintis didesnius, bet vistiek netiko. Labai dailūs, lengvučiai, stilingi, ir kaina nebloga (žinoma su nuolaidų kortele), ir kaip tik dabar lapnoti tiktų.
Juk vaikas užaugs ir jam nebesinorės tam tikrų spalvų iš vaivoykštės diapazono. Veršis prie niūrių, neutralių ar juodų, bent jau dažnas vyresnėlis tokias renkasi. Taip kad dar yra proga pasidžiaugti.
Šiandien kaip liūdėjau dėl UCB "vailokiukų" a la UGG alyvinių dukrai, nes netiko... Dydžiai sumažinti, dar pusė bėdos, bandėm derintis didesnius, bet vistiek netiko. Labai dailūs, lengvučiai, stilingi, ir kaina nebloga (žinoma su nuolaidų kortele), ir kaip tik dabar lapnoti tiktų.
QUOTE(vasarėja @ 2009 10 03, 16:24)
manau ne tik spalvos baido bet ir kaina... paltas mano astuonmetei kainuoja 400 lt...
jo mano dvimetei virs 300 is esmes man tiek mexxe tiek UCB pasitaiko prastos kokybes riubu (tik mexxe prie to dar ir spalvos nikokios ir kaina didele )
gal kas buvot UCB gedo neseniai ir pastebejot kaip reikalai su pizamom? mum seneliai parveze tokia miela kaip tik ziemai, tai dar vienos noriu, bet preitamet maziam nebuvo graziu
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 03, 17:21)
Dėl mexo niūrumo ir neadekvačių kainų pritariu, ne vieneri metai ten laidotuvių nuotaikos. Dar panašaus neadekvatumo lygio Pinolino parduotuvė (ar pan. vadinasi). Tipiniai subtilūs ir labai jau kuklūs rūbeliai, primityvių modelių, už didelę kainą. Šiaip užsienyje nemažai tokio tipo vaikiškų kolekcijų, kur modeliai paprastučiai, spalvos murzinos, kainos nesvietiškos. Kai renku vaikui rūbą, norisi žaismingumo, spalvų, skanių spalvų, įdomesnių modelių. Nebūtinai rūbas turi "rėkti", kad jis brangus ar pan., tiesiog kai yra iš ko rinktis, renkiesi.
na 100% pritariu
alyvine graznu gaila,kad netiko... as UGGus tamsius uzsakiau, nes pabijojau, kad sviesius nupirkus neilgai trukus jie pavirs i gazios spalvos murzinus batukus, o kaina ne tokia ir maza, kad ziemai kelias poras galeciau pirkt viska gyvinsim kepurem, pedkelnes ir pan
Nupirkau dukrai pukine UCB strukyte, per ebay pagavau, tai juokinga kaina gaunasi
QUOTE(olgunia_2006 @ 2009 10 06, 10:17)
labai graži ir kokia ta kaina gaunasi
subjektyvi, yra parduotuveje Happeak EMU ivairiu modeliuku ir spalvu, bent jau kailis naturalus, o ne sintetinis kaip UCB
as saviskei laukiu EMU is JAV uzsakiau, dabar tik del dydzio pergyvenu, nes pagal cm lyg ir mazi , bet uztat nebrangiai gavos
as saviskei laukiu EMU is JAV uzsakiau, dabar tik del dydzio pergyvenu, nes pagal cm lyg ir mazi , bet uztat nebrangiai gavos