Paprastą striukę skalbiau, bet pūkines nešų į valyklą, bijau rizikuoti, nes gali sukristi į gumulus pūkai Aš nerizikuočiau, vis tik nepigus daiktas.
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 22, 10:56)
Paprastą striukę skalbiau, bet pūkines nešų į valyklą, bijau rizikuoti, nes gali sukristi į gumulus pūkai Aš nerizikuočiau, vis tik nepigus daiktas.
Nu man pardavėja sakė kad galima Įdomu kiek valymas kainuoja striukės pūkinės. Nes paltą kai nešiau savo tai 50 Lt paprašė, o vaikas dažnai purvinasi, reikės kelis kartus nešt
QUOTE(migliux @ 2009 09 22, 11:55)
Nu man pardavėja sakė kad galima Įdomu kiek valymas kainuoja striukės pūkinės. Nes paltą kai nešiau savo tai 50 Lt paprašė, o vaikas dažnai purvinasi, reikės kelis kartus nešt
aš skalbiu skalbimo mašinoje
tikrai kas savaitę į valyklą neprinešiosi auksinė kaina paltuko gausis
šiaip pūkai sukrenta į guzus,bet išdžiuvus gerai išpurtau ir viskas ok būna
tik nebijok stipriausią gręžimą naudot,kad visą vandenį iš pūkų išspaustų
ai,dar galima lauko teniso kamuoliukų į būgną įmesti skalbiant,tipo ne taip sušoka pūkai.
tik aš tokius ryškius kamuoliukus kai sumečiau,nusidažė nuo jų šviesi striukė reikia šviesių nusipirkt.Bet skalbiu ir be jų
QUOTE(vijja @ 2009 09 22, 12:28)
aš skalbiu skalbimo mašinoje
ai,dar galima lauko teniso kamuoliukų į būgną įmesti skalbiant,tipo ne taip sušoka pūkai.
tik aš tokius ryškius kamuoliukus kai sumečiau,nusidažė nuo jų šviesi striukė reikia šviesių nusipirkt.Bet skalbiu ir be jų
Aš esu turėjus pūkinį paltą. Irgi skalbdavau. O apie kamuoliukus skaičiau, bet nebandžiau Beje mano skalbiankė gręžia net 1400 aps., negi tiek galima
Šiaip labai gražus paltukas
QUOTE(migliux @ 2009 09 22, 12:49)
Aš esu turėjus pūkinį paltą. Irgi skalbdavau. O apie kamuoliukus skaičiau, bet nebandžiau Beje mano skalbiankė gręžia net 1400 aps., negi tiek galima
nu nžn pas mane 1000aps. tai jei būtų daugiau,tikrai pakelčiau
o gal džiovintuvą turit skaičiau,kad juose gerai iškedena
QUOTE(vijja @ 2009 09 22, 15:14)
nu nžn pas mane 1000aps. tai jei būtų daugiau,tikrai pakelčiau
Nu neturiu
QUOTE(migliux @ 2009 09 22, 08:13)
Aš nupirkau dukrai žiemai UCB pūkinį paltą. Ar galima skalbti skalbimo mašinoje? Pasidalinkit patirtim
as skalbiau ne karta, nieko striukei ir paltukui nenutiko. b et kas met keiciasi tiek kolekcija tiek sudetis rubu .
del kamuoliuko vijja tisi, as irgi ji imetu
pabuvojau ir vln, galvojau ka nrs vaikui nupirksiu, bet nea, nieko tokio neradau is ucb kas kristu i akis, tiksliau krito i akis, ir jau pasiruosusi buvau paimti, bet nustebino sudetis megstuku, dar nemaciau tokios sudeties pas juos, acrilo 40 pr megstukai kaip skystalai, kosmaras
QUOTE(Zana4 @ 2009 09 22, 22:03)
as skalbiau ne karta, nieko striukei ir paltukui nenutiko. b et kas met keiciasi tiek kolekcija tiek sudetis rubu .
kokia ten ta sudetis - 50 proc. puku ir 50 proc. plunksnu. Nieko mandro
Šiaip aš irgi esu skalbusi pūkines striukes - tiesa, ne UCB. Ištraukus visas kamšalas būna "žiauriai" sukritęs, tad aš truputį rankom paskirstau juos, o paskui palieku džiūti. Jei neišskirstau pradžioj, gana sunku tuos išdžiūvusius sukritusius pūkus išskirstyti
Bent jau man - ši procedūra visai nepatinka, bet ir valyklos variantas neypatingai patrauklus
Beje, berods mėginau pūkinę striukę įkišti į džiovyklę - maniau, išdaužys ir išdžiovins, bet kiek pamenu, nieko panašaus - tako "pešioti" pirštais
Mergaites, ar dar liko golfuku mergaitems UCB Vilniuje, kokios kainos?
O MEXX turi vaiku skyreli Kazkaip niekad neuzmaciau
QUOTE(Raile @ 2009 09 29, 18:27)
O MEXX turi vaiku skyreli Kazkaip niekad neuzmaciau
Turi, pačiame gale. Bent jau anksčiau buvo taip