Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Wiolla @ 2009 08 31, 15:21)
Niu tai, kad jooooooooooo....  cool.gif  cool.gif  cool.gif  cool.gif  bet negali pasiūt iš normalių audinių  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

matyt negali g.gif doh.gif

as varysiu kazkuria diena be vaiko, normaliai apziuresiu moteriskus rub us, reikia kazko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 31, 23:05)
matyt negali  g.gif  doh.gif

as varysiu kazkuria diena be vaiko, normaliai apziuresiu moteriskus rub us, reikia kazko  biggrin.gif

Sėkmės tau kažka gero rast mirksiukas.gif mirksiukas.gif ... Aš nusipirkau seniau ilga megztinį - suknelę ir man kolkas gana bigsmile.gif bigsmile.gif , nes pilna spinta visko, o kai nueisiu tai butinai ko nors užsireiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jau gavom striukyte-paltuka (kazkaip labai greit, net paciai keista blink.gif ) bigsmile.gif Zodziu, esam pilnai pasiruose rudeniui wub.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 09 01, 23:39)
Jau gavom striukyte-paltuka (kazkaip labai greit, net paciai keista blink.gif ) bigsmile.gif  Zodziu, esam pilnai pasiruose rudeniui wub.gif

user posted image

Kaip gražu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 09 01, 23:39)
Jau gavom striukyte-paltuka (kazkaip labai greit, net paciai keista blink.gif ) bigsmile.gif  Zodziu, esam pilnai pasiruose rudeniui wub.gif

Mmm...kaip tinka mazajai paltukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 09 01, 22:39)

user posted image

labai labai grazu thumbup.gif na ir kiek jis tau isejo su siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2009 09 02, 14:51)
labai labai grazu thumbup.gif  na ir kiek jis tau isejo su siuntimu?

Aciu uz pagyras blush2.gif O del kainos, tai su viskuo gavosi 57e.
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 09 02, 14:47)
Aciu uz pagyras blush2.gif  O del kainos, tai su viskuo gavosi 57e.

bet taip irgi nemazai gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2009 09 07, 15:47)
bet taip irgi nemazai gavosi g.gif

Normaliai, bet kokiu atveju kazkiek sutaupiau drinks_cheers.gif UCB jau turi tokiu striukyciu-paltuku, skiriasi tik dirziukas (su sagtimi). Kainuoja ~280lt. Dar yra laaabai graziu megztu komplektuku su gelytemis - kepuryte, pirstinytes ir salikiukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 07 rugsėjo 2009 - 23:57
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 26, 21:57)
Kažkokia nyki Akropolyje UCB kolekcija vyresniems berneliams. Nei įdomių striukių, nei megztinių, kažkokia niūri a la klasika seneliukams.  unsure.gif Prie progos užsuksiu į Gedimino pr.

Nykoka. drinks_cheers.gif Kaip Gedimino pr.? 4u.gif
Atsakyti
Jau senokai buvau, tai atmintis sutrikus biggrin.gif Bet tada dar buvo ne visai pilna kolekcija, kažkas atvežta, kažko dar nėra, tad dukrai radau tik vienintelį grožį - Sisley komplektą, megztą beretukę su susuktu besitampančiu šaliku puošti a la "swarovskiais". Laaabai dailūs dalykai. wub.gif Tą šaliką sakiau pati dėvėsiu, jei dukrai nusibos lotuliukas.gif Ir šiaip man šių metų Sisley vaikams labiau patinka, tikriausiai imsiu kažką iš jų, Oze nemažai yra. Pasigrožėkite, kokia faina jų kolekcija merginoms wub.gif wub.gif http://www.sisley.co...a...&area=YOUNG
Atsakyti
Aš nupirkau dukrai žiemai UCB pūkinį paltą. Ar galima skalbti skalbimo mašinoje? Pasidalinkit patirtim blush2.gif
Atsakyti