Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:40)
as perku ten pat kur ir tu  tongue.gif  xxs - ...
as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo  lotuliukas.gif

as savo mazei nieko vln neradau... doh.gif sako,kad krize,o kaip slave taip ir sluoja zmones pardes... tik mexx kazkaip dar popilnes lentynos... manau del tu nykiu spalvu nelabai kas perka...
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 01 06, 19:04)
as savo mazei nieko vln neradau...  doh.gif sako,kad krize,o kaip slave taip ir sluoja zmones pardes... tik mexx kazkaip dar popilnes lentynos... manau del tu nykiu spalvu nelabai kas perka...

taio vat ir sluoja kad krize biggrin.gif nes naujos kolekcijos ir kainos bus atomines, itariu jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:40)
as perku ten pat kur ir tu  tongue.gif  xxs - ...
as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo  lotuliukas.gif
Papildyta:

Ir sekasi gi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .

Nors aš saviškiui geltonos gal ir nebūčiau pirkus, nes jau prasideda to nesidėsiu, tas negražu, su tuo tik po namus wub.gif wub.gif ir pan cool.gif cool.gif ... taip, kad spalvos turi būt labai vyriškos, rūbai labai rimtai atrodyt ir pan lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o į parduotuves eit pats nenori ...
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 19:34)
taio vat ir sluoja kad krize  biggrin.gif  nes naujos kolekcijos ir kainos bus atomines, itariu jau  blush2.gif

kažkodėl tau pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ... Nors gal jei nieks nepirks už atomines kainas, tai greit nuolaidas pradės taikyt cool.gif cool.gif .

Juk pernai per kalėdini VIP UCB tai davė 25 pr nuolaida, o šiemet jau 50 pr biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 21:17)

kažkodėl tau pritariu  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ... Nors gal jei nieks nepirks už atomines kainas, tai greit nuolaidas pradės taikyt  cool.gif  cool.gif .

Juk pernai per kalėdini VIP UCB tai davė 25 pr nuolaida, o šiemet jau 50 pr  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kas tiesa tas, kai suzinojau sms gavau kad 50 bus net nustebau nepatikejau realiai,... kaip taip pagalvojau, jug tik per sale buna. tai manau jai kainos bus dideles darys dazniau va tokius vip ispardavimus, ir galetu siaip, nes uz dzemperi i darza kaip jau minejau 139 lt nesiruosiu moketi doh.gif
o del geltonos, man i darza po namus ir siaip trynti labai super thumbup.gif sia vasara noriu kuo ryskesni uspalvyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 22:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  kas tiesa tas, kai suzinojau sms gavau kad 50 bus net nustebau nepatikejau realiai,... kaip taip pagalvojau, jug tik per sale buna. tai manau jai kainos bus dideles darys dazniau va tokius vip ispardavimus, ir galetu siaip, nes uz dzemperi i darza kaip jau minejau 139 lt nesiruosiu moketi  doh.gif
o del geltonos, man i darza po namus ir siaip trynti labai super  thumbup.gif  sia vasara noriu kuo ryskesni uspalvyciu  wub.gif

drinks_cheers.gif Vilniuje tokio kaip kaledinio VIP vakarelio nebudavo niekada..O siemet gavau zinute net nustebau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitav @ 2009 01 07, 09:08)
drinks_cheers.gif  Vilniuje tokio kaip kaledinio VIP vakarelio nebudavo niekada..O siemet gavau zinute net nustebau... smile.gif

Krize matyt palietė lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gal per mažai pirko, tai taip ir padarė mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Man tai patinka tokie VIP vakarėliai, galėtų dar ir kokį Velykinį padaryt biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 07, 10:12)
Krize matyt palietė  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , gal per mažai pirko, tai taip ir padarė  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Man tai patinka tokie VIP vakarėliai, galėtų dar ir kokį Velykinį padaryt  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi patinka lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif jei per velykas butu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 07, 10:12)

Man tai patinka tokie VIP vakarėliai, galėtų dar ir kokį Velykinį padaryt  biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif sturmuociau tada, i nauja nelysciau kol nebutu vip sale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 07, 15:17)
biggrin.gif  sturmuociau tada, i nauja nelysciau kol nebutu vip sale  biggrin.gif

Bet, kad dar niekad nebuvo Velykinio, aš čia tik garsiai pasvajojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 07, 17:42)
Bet, kad dar niekad nebuvo Velykinio, aš čia tik garsiai pasvajojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif zinau kad nebuvo , as tiesiog garsiai pritariau tau biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 01 08, 00:04)
Šiandien ieškojau džinsų savo sūnui, bet UCB nieko gražaus nebuvo, tai nupirkau Zaros iš naujos kolekcijos, kol dar dydžių yra

pasirodom bigsmile.gif
Atsakyti