Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

Kažkokia nyki Akropolyje UCB kolekcija vyresniems berneliams. Nei įdomių striukių, nei megztinių, kažkokia niūri a la klasika seneliukams. unsure.gif Prie progos užsuksiu į Gedimino pr.
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 08 18, 23:47)
Sau pirkau tokį juoda ilga megztuka, buvo jau ir seniau atvešta t.y. su pirmu vežimu. Toks trumpom rankovėm, ilgas su kaklu....

Iš dabar naujai atveštų paltuka matavaus, bet "kando"  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , tai pakabinau atgal...
O daugiau niekas neužkliuvo už akių, arba netinka ant manęs, arba nieko nereikia  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ... Tik to megztuko man labai reikėjo  cool.gif  cool.gif  cool.gif

koki paltuka matavai? juoda ar pilka su megstom rankovem? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 26, 21:33)
koki paltuka matavai? juoda ar pilka su megstom rankovem?  bigsmile.gif

Su megztom rankovėm juoda matavaus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 08 26, 20:57)
Kažkokia nyki Akropolyje UCB kolekcija vyresniems berneliams. Nei įdomių striukių, nei megztinių, kažkokia niūri a la klasika seneliukams. 

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif Mazesniems irgi nera is ko rinktis schmoll.gif Nors man jau rami galva, UCB striukyte-paltuka nusipirkau internetu, beliko tik sulaukt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 08 27, 14:36)
Visiskai sutinku drinks_cheers.gif  Mazesniems irgi nera is ko rinktis schmoll.gif  Nors man jau rami galva, UCB striukyte-paltuka nusipirkau internetu, beliko tik sulaukt bigsmile.gif

Internetu? g.gif kiek zinau ucb shop on line neturi g.gif is kur pirkai jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 08 27, 12:43)
Su megztom rankovėm juoda matavaus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

bigsmile.gif tai netiko? bliamba gaila, grazus jis labai wub.gif

QUOTE(minimaus @ 2009 08 27, 17:01)
Internetu? g.gif  kiek zinau ucb shop on line neturi  g.gif  is kur pirkai jei ne paslaptis?  ax.gif

turbut ebay pirko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 08 27, 11:43)
Su megztom rankovėm juoda matavaus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

as irgi i ji akis varvinau, labai fainutis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(minimaus @ 2009 08 27, 17:01)
Internetu? g.gif  kiek zinau ucb shop on line neturi  g.gif  is kur pirkai jei ne paslaptis?  ax.gif

Matau, kad Zana4 jau atsake uz mane drinks_cheers.gif Kai gausim, galesim pasirodyti blush2.gif Siaip viena mama siuo metu tokia pat pardavineja (deveta), bet jau kaaaina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 08 27, 23:47)
Matau, kad Zana4 jau atsake uz mane drinks_cheers.gif  Kai gausim, galesim pasirodyti blush2.gif  Siaip viena mama siuo metu tokia pat pardavineja (deveta), bet jau kaaaina blink.gif

bigsmile.gif spejau nes tik ebay ir galima isigyti siu smotkiu biggrin.gif
tai speju paltuka pukini pasiemet smile.gif na lauksim foto cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 27, 17:41)
bigsmile.gif  tai netiko?  bliamba gaila, grazus jis labai  wub.gif
]

Gražus tai taip, bet kad labai kando man jis smile.gif biggrin.gif su vilna ko gero jis yra...
Atsakyti
QUOTE(Wiolla @ 2009 08 30, 18:51)
Gražus tai taip, bet kad labai kando man jis smile.gif  biggrin.gif  su vilna ko gero jis yra...

biggrin.gif taip, susigundziau ir as , uzsivilkau, neistverciau ilgiau kaip kelias minutes ji vilkedama, kakla nugriauztu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 08 30, 20:34)
biggrin.gif  taip, susigundziau ir as , uzsivilkau, neistverciau ilgiau kaip kelias minutes ji vilkedama, kakla nugriauztu  doh.gif

Niu tai, kad jooooooooooo.... cool.gif cool.gif cool.gif cool.gif bet negali pasiūt iš normalių audinių bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti