Įkraunama...
Įkraunama...

Benetton & Zara & Mexx gerbėjoms

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 20, 16:04)
gal ryt, laiko atrasiu smile.gif varau i krikstynas jau  4u.gif

QUOTE(jurgitav @ 2009 06 20, 19:33)
Vilniuje 30% nuolaidos visiems rubukas...Siandien apsipirkom truputi... smile.gif

nu kas cia dabar, nei viena nieko neparodo g.gif greit kraukit foto su naujais rubeliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jeila @ 2009 06 19, 15:32)
As sian buvau UCB... pirkau a la skaryte nuo saules smile.gif yra nuolaidu plavkem ir maudimkem 40% ir kai kuriom vaikiskom vasaros prekem 30% (suaugusiu skyriuj nebuvau,nes laiko nebuvo,tai nzn)... prekiu dar sociai... matyt nieks nieko neperka  4u.gif

Vakar buvom, bet jokiu skaryciu nemaciau g.gif Matyt ispirko. Uztat nusipirkom raudona kepuryte su snapeliu, kiek gi galima vien su skrybelem vaikscioti wub.gif
Atsakyti
Pasirodom blush2.gif Tokiu kepuryciu yra ir baltos spalvos (mergytems).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 07 03, 15:10)
Pasirodom blush2.gif  Tokiu kepuryciu yra ir baltos spalvos (mergytems).

user posted image

labai graziai atrodo su tokia kepuryte thumbup.gif thumbup.gif

Zana, gal tikslia data zinai kada prasides Kaune nuolaidos?
Atsakyti
editaite- kad jau dabar Kaune nuolaidos 4u.gif šiandieninis pirkinukas dukrytei biggrin.gif kitas modelis nesutiko fotkintis biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2009 07 03, 21:46)
editaite- kad jau dabar Kaune nuolaidos  4u.gif šiandieninis pirkinukas  dukrytei  biggrin.gif  kitas modelis nesutiko fotkintis  biggrin.gif
user posted image

kaip grazu wub.gif wub.gif tai be modeliuko nufotkink ka emei smile.gif
rimtai g.gif gal negerai as paklausiau, laukiu ispardavimo g.gif jis jau prasidejes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 03 liepos 2009 - 23:28
QUOTE(editaite @ 2009 07 03, 23:27)
kaip grazu wub.gif  wub.gif tai be modeliuko nufotkink ka emei smile.gif
rimtai g.gif gal negerai as paklausiau, laukiu ispardavimo g.gif jis jau prasidejes?

Ačiū 4u.gif
Išpardavimas prasidėjęs, gal čia UCB fanės geriau paaiškintų, bet nuolaidos jau normalios, bent jau kiek kilnojau vaikiškų rūbelių, tai pakainuoti normaliai biggrin.gif
kadangi spinta lūžta, ir nieko tikrai nereikia, tai daug nieko neėmiau, o ir dydžių mum reikalingų nekas likę verysad.gif Dar bachūrui paėmiau porą maikučių, bet vieną teko grąžinti, nes nuo tos pramuštos plastmasinės apsaugos skylę radau namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2009 07 03, 22:35)
labai graziai atrodo su tokia kepuryte thumbup.gif  thumbup.gif
Zana, gal tikslia data zinai kada prasides Kaune nuolaidos?

jau atsake soni smile.gif
nuolaidos jau seniai prasidejo, as per vipa buvau, man uzteko smile.gif

kaip jusu atostogos praejo editaite? kaip maziui baigesi?
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2009 07 03, 22:35)
labai graziai atrodo su tokia kepuryte thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu bigsmile.gif Sakykit, gal kuri zinot kaip yra su tais UCB meskiukais? Kada vel bus galimybe juos gauti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 04 liepos 2009 - 19:25
QUOTE(Soni @ 2009 07 04, 09:11)
Ačiū  4u.gif
Išpardavimas prasidėjęs, gal čia UCB fanės geriau paaiškintų, bet  nuolaidos jau normalios, bent jau kiek kilnojau  vaikiškų rūbelių, tai pakainuoti normaliai  biggrin.gif
kadangi spinta lūžta, ir nieko tikrai nereikia,  tai daug nieko neėmiau,  o ir dydžių mum reikalingų nekas likę  verysad.gif  Dar bachūrui paėmiau porą maikučių, bet vieną teko grąžinti, nes nuo tos pramuštos plastmasinės apsaugos skylę radau namie  doh.gif

dekui smile.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 07 04, 11:15)
jau atsake soni smile.gif
nuolaidos jau seniai prasidejo, as per vipa buvau, man uzteko smile.gif

kaip jusu atostogos praejo editaite? kaip maziui baigesi?

kokio dydzio nuolaidos? 50%?
atostogos liuksines thumbup.gif maziui jokiu ligu thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Agniulyte @ 2009 07 04, 19:23)
Aciu bigsmile.gif  Sakykit, gal kuri zinot kaip yra su tais UCB meskiukais? Kada vel bus galimybe juos gauti? g.gif

nezinau tiksliai ar taip, bet man atrodo kada perki daugiau is naujos kolekcijos gauni dovanu
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2009 07 04, 20:23)
Aciu bigsmile.gif  Sakykit, gal kuri zinot kaip yra su tais UCB meskiukais? Kada vel bus galimybe juos gauti? g.gif

meskiukus? kas kart naujoje kolekcijoje gaunami vis nauji zailai, kaune daznai keiciasi, vip'ams duoda iskart, as visada parnesu vaikui skirtingu zaislu ucb, smile.gif raketes, meskinai, triusiai, pudeliai, o ne vipams kaune retai duoda, nebent vaikutis isizviegia, verkia tada pasigaili blush2.gif

su nauja kolekcija dalina zaislus.

QUOTE(editaite @ 2009 07 04, 22:01)
dekui smile.gif
kokio dydzio nuolaidos? 50%?
atostogos liuksines thumbup.gif maziui jokiu ligu thumbup.gif

50 pr. rubu yra siaip, buvau uzsukusi sau smotkiu akre, tai uzsukau i ucb kelias maikes sau nusipirkti, dar maciau nemazai, nors tiesda sakant jau nieko net nereikejo vaikui, tiek nauju guli doh.gif dabar mastau tik su galva smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agniulyte @ 2009 07 03, 16:10)
Pasirodom blush2.gif  Tokiu kepuryciu yra ir baltos spalvos (mergytems).

maziuke ispudingo grozio wub.gif
Atsakyti
Keista, nes pardaveja (is Vilniaus Akropolio vaiku Benetton'o) paaiskino kitaip blink.gif Atseit anksciau apsipirkus/surinkus cekiu uz daugiau nei 1000lt meskiuka duodavo dovanu, bet pasak jos, dabar jau nebeduoda g.gif O mums taaaip reikia to rozinio meskiuko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulyte: 04 liepos 2009 - 22:17