As pirma
laukiu foto
laukiu foto
QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 16:34)
labai grazi tunika
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 16:42)
Tai jau čia turbūt akropolio UCB buvai ???
Gražios maikytės
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 17:52)
nea. laisvei,
as vakar buvau akropoli, iki laisves nedavaziavau, ten viska supirkau, siandien prisiziurejau groziu galvoju reik dar nulekti, a vdrug ka rasiu, niu ir radau
Zana4 bachuriukas toliau puosiamas
papasakosi paskui kaip kelnes nesiojas?cia 100% medvilne?
Nesiglamzo?
Faina maikuciu spalva
Nesiglamzo?
Faina maikuciu spalva
QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 18:14)
Zana4 bachuriukas toliau puosiamas
Nesiglamzo?
Faina maikuciu spalva
Nesiglamzo?
Faina maikuciu spalva
aga papasakosiu, dar net nesimatavo, siaip medvilne tikrai cia cotton, bet kad glamzytusi net nz ,abejoju, ziuresim, nes dabar numestos guli, eimis tampo, neleidzia pamatuoti jam
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 18:01)
nea. laisvei,
as vakar buvau akropoli, iki laisves nedavaziavau, ten viska supirkau, siandien prisiziurejau groziu galvoju reik dar nulekti, a vdrug ka rasiu, niu ir radau
ai tu turbūt perki iš kito skyriaus, nes tokiu tai nemačiau nors buvau ryte laisvės UCB. Aš tai perku iš ten kur XXS-S , o kituose nežiūriu
QUOTE(Zana4 @ 2009 01 06, 15:42)
ogo,kokios spalvos ryskios kaaaaip grazuuuuuuu,mes tokia oranzine maikyte nuo seniau turim,geltonu pas mus net neveze
QUOTE(addicted @ 2009 01 06, 17:14)
labai grazi tunika
QUOTE(Wiolla @ 2009 01 06, 18:26)
ai tu turbūt perki iš kito skyriaus, nes tokiu tai nemačiau nors buvau ryte laisvės UCB. Aš tai perku iš ten kur XXS-S , o kituose nežiūriu
as perku ten pat kur ir tu xxs - ...
as pati nz kaip radau, o radau taro keliu skuduru tik, po viena. tikrai buciau neuzmaciusi nes suglamzytos gulejo
Papildyta:
QUOTE(vijja @ 2009 01 06, 18:33)
ogo,kokios spalvos ryskios kaaaaip grazuuuuuuu,mes tokia oranzine maikyte nuo seniau turim,geltonu pas mus net neveze
spalvytes istiesu grazios, ryskios aciu