sveikutes
sestadieni vaziuojam i svecius ir gavau darba pagamint torta,tai suku dabar galva koki kad visu skoniam itikt gal galit mestelt kokia minti, kad butu koks slapias, gaivus, ne per saldus. Pries sventes Cipciuko marguti gaminau tai visiem labai patiko, bet dabar norisi ko nors kitokio...
Oi, mergaitės, ačiū tiek daug pagyrų sulaukiau
Cipciuk , o iš Jūsų išgirsti, kad net gražesnis už Mišelę, tai nerealu aš labai pergyvenu, kad nemoku taip gražiai papuošti o jūs čia visos viena už kitą tik gražesnius tortus dedat
Cipciuk , o iš Jūsų išgirsti, kad net gražesnis už Mišelę, tai nerealu aš labai pergyvenu, kad nemoku taip gražiai papuošti o jūs čia visos viena už kitą tik gražesnius tortus dedat
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 23:01)
Oi, mergaitės, ačiū tiek daug pagyrų sulaukiau
Cipciuk , o iš Jūsų išgirsti, kad net gražesnis už Mišelę, tai nerealu aš labai pergyvenu, kad nemoku taip gražiai papuošti o jūs čia visos viena už kitą tik gražesnius tortus dedat
Cipciuk , o iš Jūsų išgirsti, kad net gražesnis už Mišelę, tai nerealu aš labai pergyvenu, kad nemoku taip gražiai papuošti o jūs čia visos viena už kitą tik gražesnius tortus dedat
Na aš taip matau , tai ka man daryti ....man gražiau ir psio .
Na gal ir as savo kaledine keverzone parodysiu. Tostas buvo mums iprastas ji labai megstame, tai tosras su maskarpones suriu, pas mus dar vadinamas Tiramisu. Nors nezinau nieko bendro nei su tiramisu nei su parduotuviniu maskarpones surio tortu neturi. Puost bandziau pagal Cipciuko gelyciu recepteli, na is saldainiu gaminausi minkoma teslyte. Na nelabai fantazijos del papuosimu, bet svatbiausia, norejau labiau vaikams itikti Tortas buvo didelis, dariau ji kepimo formoje, neturejau net lekstes tokios, tai padejau ant pjaustymo lentos
Labai grazus
QUOTE(bravada @ 2009 01 08, 21:34)
kepiau toki grietinini pyrageli , ar tortuka . greitam , vietiniam naudojimui.
vo kaip gražu, kaip norėčiau...
kaži sunku pasidaryt tokį?
Niu jus visos saunuoles, kai cia ilendu, tai man akys ant kaktos issoksta, is kur tiek talento
Net geda savo bandymus deti Vakar kepiau tokius paprastucius pyragelius su obuoliukais.
Teslai: 125g margarino ar sviesto;
125 g grietines;
1 kiausinis;
1,5 stiklines miltu.
Idaryta obuoliu skiltelemis, kurios apvoliotos cukruje.
Isminkom tesla, iskociojame gan plonai.Tada susipjaustome tesla juostelemis, imame obuolio skilteles, apvoliojame cukruje ir susukame ji i tesla. Padarytus sausainukus aptepame kiausinio plakiniu, i kuri as dedu cukriuko ir cinamono. Ir kepame 200 laipsniu temperaturoje, kol graziai apkeps, mazdaug 15 min.
Skanaus
Net geda savo bandymus deti Vakar kepiau tokius paprastucius pyragelius su obuoliukais.
Teslai: 125g margarino ar sviesto;
125 g grietines;
1 kiausinis;
1,5 stiklines miltu.
Idaryta obuoliu skiltelemis, kurios apvoliotos cukruje.
Isminkom tesla, iskociojame gan plonai.Tada susipjaustome tesla juostelemis, imame obuolio skilteles, apvoliojame cukruje ir susukame ji i tesla. Padarytus sausainukus aptepame kiausinio plakiniu, i kuri as dedu cukriuko ir cinamono. Ir kepame 200 laipsniu temperaturoje, kol graziai apkeps, mazdaug 15 min.
Skanaus
Sveikos darbštuolės
Jau ko tik pas jus neprisižiūrėjau, kai ką jau ir išbandžiau. Dabar tik reikia prisiruošti demonstruoti jūsų stebuklų kopijas (pradžiai gal kiek ne idealias). Pažadu, tai daryti.
O dabar tai turiu tokia bėdą. Apsižioplinau pirkdama šaldytą tešlą ir nusipirkau vietoj sluoksniuotos - trapią (tą kur tinka sausainiams, pyragams). Gal galit pasiūlyti kokį pertepimą, nes noriu padaryti tortuką. Pavyko iškepti gal 7 tortinius blynus (tik pabaigoj susizgribau, kad kažkas ne taip). Gavosi trapūs ir gan ploni. Aš įsivaizduoju, kad su kokiu grietininiu ar grietinėlės pertepimu, tai jie labai permirks, bus šlapi. Žodžiu, ką daryti, kad netektų tų blynų išmesti ir būtų bent kiek panašu į tortuką. Labai ačiū
Jau ko tik pas jus neprisižiūrėjau, kai ką jau ir išbandžiau. Dabar tik reikia prisiruošti demonstruoti jūsų stebuklų kopijas (pradžiai gal kiek ne idealias). Pažadu, tai daryti.
O dabar tai turiu tokia bėdą. Apsižioplinau pirkdama šaldytą tešlą ir nusipirkau vietoj sluoksniuotos - trapią (tą kur tinka sausainiams, pyragams). Gal galit pasiūlyti kokį pertepimą, nes noriu padaryti tortuką. Pavyko iškepti gal 7 tortinius blynus (tik pabaigoj susizgribau, kad kažkas ne taip). Gavosi trapūs ir gan ploni. Aš įsivaizduoju, kad su kokiu grietininiu ar grietinėlės pertepimu, tai jie labai permirks, bus šlapi. Žodžiu, ką daryti, kad netektų tų blynų išmesti ir būtų bent kiek panašu į tortuką. Labai ačiū
lile , labai šventiškas tortukas
fainamama , noriu pyragėlių
kutvela, koks puikus šimtalapis
fainamama , noriu pyragėlių
kutvela, koks puikus šimtalapis