Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

sveikutes
sestadieni vaziuojam i svecius ir gavau darba pagamint torta,tai suku dabar galva koki doh.gif kad visu skoniam itikt biggrin.gif gal galit mestelt kokia minti, kad butu koks slapias, gaivus, ne per saldus. Pries sventes Cipciuko marguti gaminau tai visiem labai patiko, bet dabar norisi ko nors kitokio...
Atsakyti
Oi, mergaitės, ačiū wub.gif tiek daug pagyrų sulaukiau blush2.gif

Cipciuk , o iš Jūsų išgirsti, kad net gražesnis už Mišelę, tai nerealu 4u.gif aš labai pergyvenu, kad nemoku taip gražiai papuošti ax.gif o jūs čia visos viena už kitą tik gražesnius tortus dedat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 23:01)
Oi, mergaitės, ačiū wub.gif tiek daug pagyrų sulaukiau blush2.gif

Cipciuk , o iš Jūsų išgirsti, kad net gražesnis už Mišelę, tai nerealu 4u.gif aš labai pergyvenu, kad nemoku taip gražiai papuošti ax.gif o jūs čia visos viena už kitą tik gražesnius tortus dedat smile.gif

Na aš taip matau lens.gif , tai ka man daryti ....man gražiau ir psio .
Atsakyti
Na gal ir as savo kaledine keverzone parodysiu. Tostas buvo mums iprastas ji labai megstame, tai tosras su maskarpones suriu, pas mus dar vadinamas Tiramisu. Nors nezinau nieko bendro nei su tiramisu nei su parduotuviniu maskarpones surio tortu neturi. Puost bandziau pagal Cipciuko gelyciu recepteli, na is saldainiu gaminausi minkoma teslyte. Na nelabai fantazijos del papuosimu, bet svatbiausia, norejau labiau vaikams itikti smile.gif Tortas buvo didelis, dariau ji kepimo formoje, neturejau net lekstes tokios, tai padejau ant pjaustymo lentos smile.gif
Atsakyti
Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Kaip sventiska bigsmile.gif .......tikras tortinis miskas.... wub.gif ...grazu .
Atsakyti
betkaip ištampė puslapį doh.gif , mergaitės dėkit mažesnes foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2009 01 08, 21:34)
kepiau toki grietinini  pyrageli , ar tortuka .  ax.gif greitam , vietiniam naudojimui.

vo kaip gražu, kaip norėčiau... wub.gif
kaži sunku pasidaryt tokį?
Atsakyti
Niu jus visos saunuoles, kai cia ilendu, tai man akys ant kaktos issoksta, is kur tiek talento bigsmile.gif bigsmile.gif
Net geda savo bandymus deti blush2.gif Vakar kepiau tokius paprastucius pyragelius su obuoliukais.
Teslai: 125g margarino ar sviesto;
125 g grietines;
1 kiausinis;
1,5 stiklines miltu.
Idaryta obuoliu skiltelemis, kurios apvoliotos cukruje.
Isminkom tesla, iskociojame gan plonai.Tada susipjaustome tesla juostelemis, imame obuolio skilteles, apvoliojame cukruje ir susukame ji i tesla. Padarytus sausainukus aptepame kiausinio plakiniu, i kuri as dedu cukriuko ir cinamono. Ir kepame 200 laipsniu temperaturoje, kol graziai apkeps, mazdaug 15 min.
Skanaus mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos darbštuolės 4u.gif

Jau ko tik pas jus neprisižiūrėjau, kai ką jau ir išbandžiau. Dabar tik reikia prisiruošti demonstruoti jūsų stebuklų kopijas blush2.gif (pradžiai gal kiek ne idealias). Pažadu, tai daryti.

O dabar tai turiu tokia bėdą. Apsižioplinau pirkdama šaldytą tešlą ir nusipirkau vietoj sluoksniuotos - trapią (tą kur tinka sausainiams, pyragams). Gal galit pasiūlyti kokį pertepimą, nes noriu padaryti tortuką. Pavyko iškepti gal 7 tortinius blynus (tik pabaigoj susizgribau, kad kažkas ne taip). Gavosi trapūs ir gan ploni. Aš įsivaizduoju, kad su kokiu grietininiu ar grietinėlės pertepimu, tai jie labai permirks, bus šlapi. Žodžiu, ką daryti, kad netektų tų blynų išmesti ir būtų bent kiek panašu į tortuką. Labai ačiū
Atsakyti
vakar kepiau šimtalapį pagal cipciuko receptą prašom pasivaišint 4u.gif
user posted image
Atsakyti
lile , labai šventiškas tortukas thumbup.gif

fainamama , noriu pyragėlių 4u.gif

kutvela, koks puikus šimtalapis thumbup.gif
Atsakyti