Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(RiMami @ 2009 01 08, 02:09)

kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 01 08, 11:52)
mergaites gal kuri esat kepusi pauksciu pieno tortuka?pasidalinkit receptuku aciu  4u.gif

Praėjusios temos gale , kažkas buvo imetes nemažai nuorodų , paieškok, gal atrasi mirksiukas.gif
Atsakyti
kepiau toki grietinini pyrageli , ar tortuka . ax.gif greitam , vietiniam naudojimui.
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .....niam niam essen.gif ......kiek vaisių wub.gif
Atsakyti
Koks gražus ir spalvotas 4u.gif
Atsakyti
labai skaniai atrodo, turetu toks gaivus buti bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau ir aš parodyti savo kepinuką smile.gif kepiau Kalėdoms 4u.gif Receptas čia

Tortukas laaabai skanus, laaabai šokoladinis ,o triufeliukai tai pasaka 4u.gif darbo gal ir nemažai ax.gif bet tikrai buvo verta good.gif
Ant puošimų aš nesu meistrė schmoll.gif kaip mokėjau, taip padariau smile.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
DaivaP, labai grazus tortas 4u.gif gal galima man gabaleli ax.gif
Atsakyti
[quote=daivaP,2009 01 08, 21:11]
Pagaliau prisiruošiau ir aš parodyti savo kepinuką smile.gif kepiau Kalėdoms 4u.gif Receptas čia

Tortukas laaabai skanus, laaabai šokoladinis ,o triufeliukai tai pasaka 4u.gif darbo gal ir nemažai ax.gif bet tikrai buvo verta good.gif
Ant puošimų aš nesu meistrė schmoll.gif kaip mokėjau, taip padariau smile.gif

------------------------------------------------------------------------------

Gražiau nei pas Mišelę wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kokie tortukai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, Masiania, lotute - ačiū jums už įvertinimą ir kad paragavot prie kavutės lotuliukas.gif

Bravada - skaniai ir gražiai atrodo tortukas thumbup.gif

DaivaP - SUPER, negaliu ramiai į tokį tortą žiūrėt ax.gif Nu jau tai skaniai atrodo, toooks šokoladinis wub.gif wub.gif wub.gif Triufelinį kepiau kažkada pagal Glacee - nerealiai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 01 08, 21:11)
Pagaliau prisiruošiau ir aš parodyti savo kepinuką  smile.gif

Taip ir norisi saldainiuka nuo virsaus nugvelbt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti