Cipciuk, kepiau aš jūsų obuolių pyragą(ten kur sausas mišinys dedasi) pyragas super, bet su viršum nesklandumu gavos, kadangi gavos traški plutelė ,nors pyliau sviesto ant viršaus ir nemažai, bet tie kepimo milteliai sukepė su ta plutele , na tiesiog jautės jų skonis, kas ne taip ??
QUOTE(Srove @ 2009 01 06, 20:48)
Keliu savo vakaryksti nelaimeli, pusiau su velniu gavos, Rimami deka, napoleonu profe
Srove nu koks dailutis tortas gavosi Labai liuksiška papuošimo idėja Ir žinok, jokia aš neprofė (nuo jūsų visų čia užsikrėčiau Napoleoną kept, viso labo gal kokius 5 iškepus esu, nedaugiau )
nerodo foto
Aha, nerodo
hm... tai kad rodo... bent jau man
Ir man nerodo
Fsio blokuoju sita tema is savo "sekamu temu" saraso
Vakar is s dydzio,persikeliau i m
Fsio Gana tu saldumynu
Vakar is s dydzio,persikeliau i m
Fsio Gana tu saldumynu
siandien pusryciams sumeistravojau MELYNIU KEKSIUKUS . Isvaizda nelabai kokia, bet man jie patinka, nes labai lengvai ir greitai pasigamina. is sios normos iseis apie 12 keksiuku.
3 st. miltu
2 arb. s. kepimo milteliu
ziupsnelis druskos
0,5 st. cukraus
2 kiausiniai
1,5 st. pieno
0,5 st lydyto sviesto
1 arb. s. vaniles esencijos
1,5 st. melyniu
Miltus, kep. miltelius, cukru ir druska sumaisyt vienam inde. Kiausinius, piena, sviesta,vanile kitame. Tada skyscius atsargiai imaisyt i miltus(nepermaisyt),sudeti melynes, ismaisyti(atsargiai). Keksiuku formeles sutepti sviestu,supilti sviestu(palikti nuo virsaus siek tiek vietos)ir kepti 200 C orkaiteje 20-25 min.
3 st. miltu
2 arb. s. kepimo milteliu
ziupsnelis druskos
0,5 st. cukraus
2 kiausiniai
1,5 st. pieno
0,5 st lydyto sviesto
1 arb. s. vaniles esencijos
1,5 st. melyniu
Miltus, kep. miltelius, cukru ir druska sumaisyt vienam inde. Kiausinius, piena, sviesta,vanile kitame. Tada skyscius atsargiai imaisyt i miltus(nepermaisyt),sudeti melynes, ismaisyti(atsargiai). Keksiuku formeles sutepti sviestu,supilti sviestu(palikti nuo virsaus siek tiek vietos)ir kepti 200 C orkaiteje 20-25 min.
QUOTE(sigitawhatever @ 2009 01 07, 18:35)
Ir kodel tu taip toli gyveni Melynes ziema ir ne ziema
QUOTE(GITALE @ 2009 01 07, 08:39)
Cipciuk, kepiau aš jūsų obuolių pyragą(ten kur sausas mišinys dedasi) pyragas super, bet su viršum nesklandumu gavos, kadangi gavos traški plutelė ,nors pyliau sviesto ant viršaus ir nemažai, bet tie kepimo milteliai sukepė su ta plutele , na tiesiog jautės jų skonis, kas ne taip ??
Sviestuko truputi trūko , ir man kartais būna , bet iškeptą aš dar silta uždengiu plėvele , nuo jos sudrėgsta